- 9 Haziran 2008
- 140
- 221
- 303
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #139.961
Kizlar merhaba cok sik gelemiyorum. Yeni bir is durumum var. Beni listeye almayin simdilik. Ama dikkatli beslenmeyi birakmayacagim tabii. Ara sira girip sizlerden ilham alacagim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aldığınız Kalori Miktarı
- 1.00 x 1 Adet Yeşil Biber (12 kcal)12 kcal
- 1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)14 kcal
- 1.00 x 100gr Ekici Tam Yağlı Beyaz Peynir (224 kcal)224 kcal
- 2.00 x 1 Dilim (30gr) Tam Buğday Ekmeği (Ekmek) (64 kcal)128 kcal
- 5.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin (7 kcal)35 kcal
- 1.00 x 1 Adet Salatalık (11 kcal)11 kcal
- 1.00 x 1 Paket (27gr) Eti Form Mısır ve Pirinç Patlağı (92 kcal)92 kcal
- 1.00 x 100gr Tavuk But / Baget (Derili) (238 kcal)238 kcal
- 2.00 x 1 Bardak (200ml) Yörsan Ayran (74 kcal)148 kcal
- 0.50 x 1 Porsiyon (250gr) Bulgur Pilavı (290 kcal)145 kcal
bugünkü menüm. akşam bir şey yememeyi düşünüyorum
Kizlar dun ozgur gunumdu o yuzden menu yok :)) hatta spor da yok hihi..
Bugun pers niyetliyim
Sahur
1 ince uzun kiymali pide ev yapimi ince hamurlu
1 brdk sut
1-2 kk peynir
slm kozlar sabah ankaradan yola öıktık uşağa gittik şu an ankaraya dönüyorum afyondayım güya bekunis bende içecektim 3 gübdür wc ye çıkamıyorum ama bugün yola çıkınca kaldı su bile daha 1 lt civarı oldu wc sıkıntısı olunca bakalım yarın sabah ne cıkacak
canım şantiyedensorun çıkmış dün akşam üzeri belli oldu bugün şantiyeye gittik geldik ptesi de bingöle gidiyorum şu ara leylekler havada tabii diyet miyet kalmadı öğleyin 2 gibi uşakta yemek yemiştim heralde sabaha kadar başka biley yemem sadece çok susadım bol bol su içerimKaptanım hayırdır ne oldu? Bir sıkıntı yoktur umarım?
canım sabah kg bildirimini unutma ok miIcimde de hurma agaci cikacak farkindayim ama hiic sagliksiz bir sey de yemiyorum :))
Zaten yarin kahve ile baslayip aksama kadar kahve icmeyi planliyorum
Bugunku menum :
Sabah:
1 tost( tam bugday ve beyaz peynir ile)
10 zeytin
4 hurma
Ara:
3 hurma
sade kahve
Ogle:
Yarim kase ezogelin
1 tane kabak dolma
Cacik
Ara: 4 hurma
Aksam 17.00: 3 hurma, aksam yemegi yok.
Su: 2lt
Spor: oglen yarim saat yuruyus.
Bu aksam firsat bulabilirsem yuruyecegim, ama bavul hazirlamam lazim.
Yarin viyana yokcusuyum ben :))
Erkek arkim karsilayacak beni aksama kadar bir sey yemesem mi diyorum?
Cunku aksam biz schnitzel bira yapariz kesin :))
canım şantiyedensorun çıkmış dün akşam üzeri belli oldu bugün şantiyeye gittik geldik ptesi de bingöle gidiyorum şu ara leylekler havada tabii diyet miyet kalmadı öğleyin 2 gibi uşakta yemek yemiştim heralde sabaha kadar başka biley yemem sadece çok susadım bol bol su içerim
canım sabah kg bildirimini unutma ok mi
canım bu haftaki kilon ve haftaya ki kilo farkın alınacak 2 ye bölünmeyecekBlanchecim biraz fazla mı olmuş hurmalar?
Hoş bağırsak da çalıştırır iyi olur.
Erkek arkadaşın orada mı yaşıyor? Ne kadar sürede bir görüşüyorsunuz. Eminim zordur. Bence çok mantıklı olur yaptığın.
Cidden hiç oturmuyorsun kaptanım. :)
Aman ciddi bir sıkıntı olmasın da böyle dolaşın yeter ki.
Bu akşam da biraz aç kalmak iyi olur.
Bir de bir şey soracağım.
Benim haftaya kilom 1 hafta aradaki fark mı alınacak yoksa 2 hafta 2'ye mi bölünecek?
canım eski tartın çalışıyorsa her ilisinde de tartıl kilo farkını düzenleyelimMerhaba kizlarrrrrr
yarın büyük gün.tartım farklı olacak inşallah çok fark etmez
grup canlansin artık ya bahar yorgunluğu mu var hepinize?
canım eski tartın çalışıyorsa her ilisinde de tartıl kilo farkını düzenleyelim[/QUOTE
Kaptanım memlekete haftasonu için geldim ve tartimi getirmedim... sonradan isim çıktı ve burda kaldım maalesef tartım istanbulda burdaki ile tartilacagim.
Blanchecim biraz fazla mı olmuş hurmalar?
Hoş bağırsak da çalıştırır iyi olur.
Erkek arkadaşın orada mı yaşıyor? Ne kadar sürede bir görüşüyorsunuz. Eminim zordur. Bence çok mantıklı olur yaptığın.
Cidden hiç oturmuyorsun kaptanım. :)
Aman ciddi bir sıkıntı olmasın da böyle dolaşın yeter ki.
Bu akşam da biraz aç kalmak iyi olur.
Bir de bir şey soracağım.
Benim haftaya kilom 1 hafta aradaki fark mı alınacak yoksa 2 hafta 2'ye mi bölünecek?
Yok, hayır :) Ikimiz de Ankara'dayız, o iş için gitti çarşamba günü ben de hafta sonu yanına gideceğim. Viyana'da gezelim dedik :)
anladım canım..kiraz çıktı artık kiraz kayısı gibi daha doğal ürünleri de dene canım..Şimdi şöyle bir durumum var.
En son geçen perşembe gecesi içtim ve cuma çıktım tuvalete.
O zamandan bu zaman içmedim ve hiç çıkmadım.
Dün gece içip, bu sabah çıktım.
Aslında burada amacım zayıflamak falan değil, ciddi bir durumla karşı karşıya kalmam. O yüzden mecburen içiyorum rakibem ve aslında deli deli de işe yaradığı yok. Yalnızca 1 kerecik tuvalete gidiyorum, bağırsaklarımı falan boşaltmıyor.