Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Su ara sunu uyguluyorum sabah kahvaltı ara ogunde meyva oğlen var ama aksam yok nerdeyse cok hafıf oğlen ekmek pilav makarna yok sabah max 2 dılım tam bugday, hazır gıda paketlı gıda yok nerdeyse en onemlisi şekerı cok aramıyorum kahve sekerdız asıtli içecek meyvasuyu yok

Gunaydın tanışmamıştık ben servey grupta azım kraliçesı derler bana yarısa gırıpte devırmedıgım nadırdır kaptanı defalarca yenmışlığım var:KK76:koca kafa servey topliht suan 65 lerde sen hala 70 lerdesınnnn

Bende kübra adını listede görüyorum hep :) memnun oldum.. ah o azim bende de olsaaaa

Günaydın kızlar.
Dün giremedim çünkü feci derecede migrenim tuttu.
Defalarca kez nane yağına bürünüp, yakışından ağladım. :p
Şükür ki yalnız üzerimde dünden kalan ağrı yorgunluğu var sadece.
O ağrı arasında, akşam yemeğim de kaldı.

Menüm:

Sabah:
- 2 yumurta
- 2 yaprak marul
- 4 zeytin
- 1 dilim light peynir

Öğle:
- 1 bardak süt
- 4 çilek
- 4 kayısı
- 10 erik

Ara:
- 1 muz

İçecek; 2 litre su+ bol kahve+ 2 fincan yeşil çay

günaydınlarrrr
kızlar bugün işbaşı yaptım sonunda gecen hafta ve bu hafta seyahat olunca işler yoğun biraz
serveyim bence de gir artık listelere tatlım başka türlü olmayacak kollontai senden bu hafta umutluyum tatlım dikkat et
blance canım iyi atlatmışsın
burcu tatlım ne oldu neden acildeydiniz?

günaydınlarrrr
kızlar bugün işbaşı yaptım sonunda gecen hafta ve bu hafta seyahat olunca işler yoğun biraz
serveyim bence de gir artık listelere tatlım başka türlü olmayacak kollontai senden bu hafta umutluyum tatlım dikkat et
blance canım iyi atlatmışsın
burcu tatlım ne oldu neden acildeydiniz?

Hoşgeldin kaptanım.
İyi gezdin, yoruldun.
Tartı ne durumda?

Mrb kızlar. Dün yine hastaneydik. Eşimin kontrolü vardı. Dozu azaltilarak bırakılması gereken bir ilacı doktorun birden biraktirmasi sonucu fenalasmis eşim. Tatilde tekrar hastaneye yatacak sanirim
Babam ameliyatta suan memlekette. Eşimi bırakıp gidemiyorum. Kendimi çok kötü hissediyorum.

Back
X