- 3 Nisan 2015
- 273
- 408
- 18
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #140.181

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar ben dun gece arkadasima gittim, kiz kiza toplandik.
Arkadasim neler neler yapmisti ama sadece yogurtlu patlican, yogurtlu havuc, cilek ve hurma yedim. Cok uzgunum, regl olacagim ve kendimi tutamiyorum
11 km yurudum onun disinda :)
Temmuzda kardesımın dugunu var abovvvvv az kaldııııı
Günaydın canım bu aradaKızlar gunaydınnnnnnn
Haklısın ama boyum 167 ve kilom 71.2 suan 38 gıyıyorum kilomu cok gostermıyorum yıllardır yururum kimse 71 olduguma ınanmaz dıyetısyen bıle en fazla 65 sındır dedıOooo acilen azaltman lazım kiloları az kalmış
Gunaydın tanışmamıştık ben servey grupta azım kraliçesı derler bana yarısa gırıpte devırmedıgım nadırdır kaptanı defalarca yenmışlığım varGünaydın canım bu arada![]()
Kiloyu göstermemen büyük avantaj o zaman... benim de bedenim 42 boy ve kilomuz aynıHaklısın ama boyum 167 ve kilom 71.2 suan 38 gıyıyorum kilomu cok gostermıyorum yıllardır yururum kimse 71 olduguma ınanmaz dıyetısyen bıle en fazla 65 sındır dedı
Gunaydın tanışmamıştık ben servey grupta azım kraliçesı derler bana yarısa gırıpte devırmedıgım nadırdır kaptanı defalarca yenmışlığım varkoca kafa servey topliht suan 65 lerde sen hala 70 lerdesınnnn
günaydınlarrrr
kızlar bugün işbaşı yaptım sonunda gecen hafta ve bu hafta seyahat olunca işler yoğun biraz
serveyim bence de gir artık listelere tatlım başka türlü olmayacak kollontai senden bu hafta umutluyum tatlım dikkat et
blance canım iyi atlatmışsın
burcu tatlım ne oldu neden acildeydiniz?