Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba kizlar, bayadir gelemedim islerim cok yogundu, dun yani persembe aksami otel de ozel bi aksam yemegine katildik esimle, eski first lady filan vardi, resim cekindik hatta, butun hafta onun alisverisleriyle ugrastim bi bluz aldi gittim degstrdm sonra bi da aldim bi da degstrdm filan git gel ugrastim, sonra bi yandan is basvurulari da devam ediyor 7 yere ayni anda basvurdum onun mulakatlari bilmem nesi onlarla ugrastim, cok feci bi haftaydi velhasil, haftaya da aynen bu sekilde mulakatlar yogun olcak. bu hafta bildirim de yapamadim ama zaten cok kotu durumum, 73 kusur geldim. aksam iftardan once bi daha tartilayim ama 72.4 gelemem bence. neyse iste boyle duruummm :(:(

Henüz coluk çocuğa karismsdigin için bana göre avantajlisin rakibem. Evde sürekli dört başı Mamur sofralar, pastalar, çikolatalar dönüp duruyor. İşten geldikten sonra çocuklardan dolayi dışarı çıkamamak da çabası. Tüm bunlara rağmen en az kiloyu bu hafta verdim, önümüzdeki hafta en az 1.5 kilo hedefim bakalım. ..
Valla bu gazla ben bu hafta 1 - 2 veririm ;) benim de erkek arkadasım cok gec yiyor ona takıldım mı mahvediyorum diyeti falan :( ama bu nisan telası elbise derken stresten zayıflıycam en son :(

merhaba kizlar, bayadir gelemedim islerim cok yogundu, dun yani persembe aksami otel de ozel bi aksam yemegine katildik esimle, eski first lady filan vardi, resim cekindik hatta, butun hafta onun alisverisleriyle ugrastim bi bluz aldi gittim degstrdm sonra bi da aldim bi da degstrdm filan git gel ugrastim, sonra bi yandan is basvurulari da devam ediyor 7 yere ayni anda basvurdum onun mulakatlari bilmem nesi onlarla ugrastim, cok feci bi haftaydi velhasil, haftaya da aynen bu sekilde mulakatlar yogun olcak. bu hafta bildirim de yapamadim ama zaten cok kotu durumum, 73 kusur geldim. aksam iftardan once bi daha tartilayim ama 72.4 gelemem bence. neyse iste boyle duruummm :KK43::KK43:

kelebek ya özledik seni :)

cok gencmişsin sen daha, hedefçim sen 25 olmadan 38 beden ol lütfen :)

ben sana inanıyorum, bence bu hafta kilo verememin sebebi çok az yiyordun normale geçtin metabolizma şaşırdı.

Kelebekcim, ben de aynı şeyi düşünüyorum. 25'ime 38 beden ve fit bir vücutla girmek istiyorum.
Benim hipotiroid sorunum var. O da sıkıntı yaratıyor. Umarım haftaya güzel şeyler olur.

Valla bu gazla ben bu hafta 1 - 2 veririm :KK66: benim de erkek arkadasım cok gec yiyor ona takıldım mı mahvediyorum diyeti falan :KK43: ama bu nisan telası elbise derken stresten zayıflıycam en son :KK43:

Takılmamak lazım erkeklere, ne geldiyse başıma eşime ayak uydurmaktan geldi.
Yoksa ben 15'ten sonra yemek yemezdim önceden.

Kızlar söz verdiğim gibi sporda tüm akşam yemeğimi yaktım :)

600 kalorilik yürüyüş-koşu karışık
100 squat
30 mekik
12 bacak kaldırıp indirme
40 sn plank

su da 2.5 litre oldu :)

wawww, idolümsün blanche.

merhaba kizlar, bayadir gelemedim islerim cok yogundu, dun yani persembe aksami otel de ozel bi aksam yemegine katildik esimle, eski first lady filan vardi, resim cekindik hatta, butun hafta onun alisverisleriyle ugrastim bi bluz aldi gittim degstrdm sonra bi da aldim bi da degstrdm filan git gel ugrastim, sonra bi yandan is basvurulari da devam ediyor 7 yere ayni anda basvurdum onun mulakatlari bilmem nesi onlarla ugrastim, cok feci bi haftaydi velhasil, haftaya da aynen bu sekilde mulakatlar yogun olcak. bu hafta bildirim de yapamadim ama zaten cok kotu durumum, 73 kusur geldim. aksam iftardan once bi daha tartilayim ama 72.4 gelemem bence. neyse iste boyle duruummm :KK43::KK43:
kelebeğim özledik seni başına bişey geldi sandım bende numaran olduğu az önce aklma geldi kk dan numaranı alıp whatsuptan mesaj atmak için kalkmıştım neyseki iyi imişsin
kızlar akşam nedense kk ya giremedim bette bi sorun vardı çok gğzel yazmışsınız ben demeden sizler sorumluluğu paylaşmışsınız teşekkür ederim o zaman alıştırma yapmak için bu hafta takım içi listeleri sırayla hazırlayalım hepinize az kalorili bir haftasonu diliyorum

kelebeğim özledik seni başına bişey geldi sandım bende numaran olduğu az önce aklma geldi kk dan numaranı alıp whatsuptan mesaj atmak için kalkmıştım neyseki iyi imişsin
kızlar akşam nedense kk ya giremedim bette bi sorun vardı çok gğzel yazmışsınız ben demeden sizler sorumluluğu paylaşmışsınız teşekkür ederim o zaman alıştırma yapmak için bu hafta takım içi listeleri sırayla hazırlayalım hepinize az kalorili bir haftasonu diliyorum

Tabi ki paylaşacağız kaptanım.
Hata var ise; hepimizin.

5. Takimin guzel bayanlari oncelikle gunaydin hepinize esinizle ,dostlarinizla ve ailenizle fazla kalorilerin olmadigi :KK66: guzel haftasonu gecirmeniz dilegiyle :KK24:

Cns'cim günaydın.

Herkese kaçamaksız günler diliyorum.

Günaydın kızlar, herkese az kalorili, bol hareketli, iyi haftasonları. ..
Güne 1 mil Leslie ile başladım, koridorda anne tavuk ve civcivleri şeklinde 1 km hızlı tempolu bir yürüyüş yaptık. Güzel bir kahvaltı yaptım, menu aksama.
Yalnız bir sorunum var, öğleden sonra günüm var! En sağlıklı şekilde atlatmaya çalışıcam inşallah. ..

Valla bu gazla ben bu hafta 1 - 2 veririm :KK66: benim de erkek arkadasım cok gec yiyor ona takıldım mı mahvediyorum diyeti falan :KK43: ama bu nisan telası elbise derken stresten zayıflıycam en son :KK43:

Bizde de eşim işten 8den sonra geliyor. Ben önden yemeğimi yemeye çalışıyorum, onunla da mecburen sofraya oturuyorum ama salata cacık ayran falan geçiştirmeye çalışıyorum.

Kızlar söz verdiğim gibi sporda tüm akşam yemeğimi yaktım :)

600 kalorilik yürüyüş-koşu karışık
100 squat
30 mekik
12 bacak kaldırıp indirme
40 sn plank

su da 2.5 litre oldu :)

Spor süper olmuş rakibem, Harikasın.

Günaydın kızlar, herkese az kalorili, bol hareketli, iyi haftasonları. ..
Güne 1 mil Leslie ile başladım, koridorda anne tavuk ve civcivleri şeklinde 1 km hızlı tempolu bir yürüyüş yaptık. Güzel bir kahvaltı yaptım, menu aksama.
Yalnız bir sorunum var, öğleden sonra günüm var! En sağlıklı şekilde atlatmaya çalışıcam inşallah. ..

Bizde de eşim işten 8den sonra geliyor. Ben önden yemeğimi yemeye çalışıyorum, onunla da mecburen sofraya oturuyorum ama salata cacık ayran falan geçiştirmeye çalışıyorum.

Spor süper olmuş rakibem, Harikasın.

Burcucuk koptum. :KK70:
Çok iyisin gerçekten anne tavuk ve civcivleri demek.
İşte, fırsat bulmak için insan neler yapıyor.
Tebrik ederim.

valla ben nisanda 57 yi gormus olurum cok kararlı ilerliyorum bu sefer 1 ayda 1 beden inceldim. her haftada iyi kotu veriyorum. ama inanılmaz frenliyorum kendimi, neredeyse hicbisey yemiyorum cogu gun ve 2 saate yakın spor yapıyorum :)

süpersin!!! insan kafasina koyunca oluyor! Dua et bende her ay bir beden inceliyim daha ne isterimki :-D dün biraz bozdum malesef, arkadaslarla felan olunca ben kendimi hic durduramiyorum. Hele hele pasta cikolata görünce :-(
simdi burda yazdigim icin cok pismanim niye yedim :-( cok dikkat etmem lazim coook

Dün ilk günümde, sabah sade birtane siyah ekmek öglen salata yedim. Söz vermisdim kendime aksam cok az yiyeceksin diye ama malesef aksam maf ettim, pasta yedim :-( simdi okadar pismanim ki, bugün ceza hic birsey yemem lazim

Dün ilk günümde, sabah sade birtane siyah ekmek öglen salata yedim. Söz vermisdim kendime aksam cok az yiyeceksin diye ama malesef aksam maf ettim, pasta yedim :-( simdi okadar pismanim ki, bugün ceza hic birsey yemem lazim

Hicbirsey yememek yerine spor cezası verebilirsin kendine. Kaçamak yaptığın zaman her zamankinden daha çok spor yap. Fazladan aldığın kalorili mutlaka yakmaya çalış. Yediklerinin listesini tut. Çok etkili oluyor...

kızlar itiraf ediyorum dun gece eve geldikten sonra gece 2 de oturdum bir koca tabak makarna yedim yolda da ıslak hamburger yedim :( bugun sporla telafi edicem ama tartı +500 gr cıktı sabah oooof of :((

Back
X