- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #140.501
Sahnurum burası nasıl hareketliydı dımı 150 iletı okudugumu bılıyorummmaz önce oturdum sinirden baktım buraya da yazan kimse yok 5-6 tane eti hoşbeş i götürdüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sahnurum burası nasıl hareketliydı dımı 150 iletı okudugumu bılıyorummmaz önce oturdum sinirden baktım buraya da yazan kimse yok 5-6 tane eti hoşbeş i götürdüm
Nazar degdı resmen nerdeyse 10 hafta bırıncılıgımız vardı ufledı bırı bızeeeyok kızz benim asıl hedefim 60 ama o kiloya inemem diye 78 iken 65 demiştim şimdi indim 60 a da inmek istiyorum ama gitmiyor şu ara fena tozuttum buralara da kimse yazmayınca iyice başıboş verdik
baksana 5. takım hiç nota sarı kart yermiydi ortalamamız %30 un üztüne bile çıkmıyo nerdeyse
senin teldeki mesajını görür görmez atmıştım nasıl fark var mı bendeSen artık cok ıyı Olmusundur bence telden atsana son halinî
valla şu ara bu konudan çok muzdaribimSoHbet ortamı olussun barı konu bulayım
Suan en son hangı kıtabı okuyorsunuz
çok uzun süredir kitap okumuyorum ve eksikliğini çok hissediyorumBen sınan akyuz sam da turk gelini piruze yı okudum guzeldı bugun sınan akyuz incır kuşlarına basladım
tamam canım sen normali gönder ben de sana gönderiyorum normal mesajla bildirim alırız gerekirse
seninkisi psikolojik şekerim sen dur dur aylarca listeye girme giribnce al kiloyu :9
valla takıma kimse uğramıyor bende hedef kiloma geldim acaba diyom kendimi mezun edip takımı da kapatsam mı
yok kızz benim asıl hedefim 60 ama o kiloya inemem diye 78 iken 65 demiştim şimdi indim 60 a da inmek istiyorum ama gitmiyor şu ara fena tozuttum buralara da kimse yazmayınca iyice başıboş verdik
baksana 5. takım hiç nota sarı kart yermiydi ortalamamız %30 un üztüne bile çıkmıyo nerdeyse
Ben sınan akyuz sam da turk gelini piruze yı okudum guzeldı bugun sınan akyuz incır kuşlarına basladım
bende arçelik telve var türk kahvesi içinAranızda kahve makinesi kullanan var mı acaba? Kullanıyorsa ne kullanıyor? Kahve makinesi bakıyorum ama karar veremedim.
akşam yemeği yok mu ayda cımAlınan / Yakılan Kalori Kayıtları ( Bugün )
- AldığınızKalori Miktarı
- 0.25 x 100gr Güllü Lokum (369 kcal)92 kcal
- 2.00 x 1 Adet (7gr) Eti Petibör / Petit Beurre Klasik Bisküvi (30 kcal)60 kcal
- 5.00 x 1 Adet (30gr) Izgara Köfte (60 kcal)300 kcal
- 0.75 x 1 Su Bardağı Ayran (90 kcal)68 kcal
- 0.50 x 1 Porsiyon (250gr) Bulgur Pilavı (290 kcal)145 kcal
- 0.50 x 1 Porsiyon Domates Çorbası (161 kcal)81 kcal
- 1.00 x 1 Litre Su (0 kcal)0 kcal
- Alınan Kalori Toplamı745 kcal
- YaktığınızKalori Miktarı
bende arçelik telve var türk kahvesi için
mulinex in filtre kahve makinası var ama ondan çok memnun değilim thicibo nun makinaları güzele benziyor
valla sürekli her akşam kahve yapıp yemekten sonra ve bi türlü taşırmadan cezveyi ocağı kirletmeden duramayan ben memnunum tad olarak bi fark yok kolay oluyor ocağa taşmıyor temiz oluyorrBen de telveye bakıyorum ama Türk kahvesi makinesi mi alayım yoksa latte, espresso falan yapan bir şey mi onu bilmiyorum. İkisi tek makinede yok, ben de sürekli tezgah üzerinde dursun istiyorum.
Telve ve bunun arasındayım
![]()
Telveden memnun musun kaptanım? Cezveden farklı oluyor mu tat olarak?
Evet tatlim gercekten oyle Allah tum hastalara sifa versin.Geçici bir durum mu cns'cim taş düşürmek gibi?
Sağlık çok sıkıntı gerçekten. İnsan hasta olunca her şey boş diyor.
Cok tesekkur ederim canim aynen dedigin gibi Allah kimseyi dusurmesin hastanelere.Çok geçmiş olsun umarım taş gibi geçici bir sıkıntıdır. İnsanın neresi acırsa canı orda oluyor. allah yardımcın olsun...
Callenım seni görmek ne güzel. bende geri döndüm inşallah. İstikrarlı devam edebilirim.
Serveycim ben 73,1 kg.yim şiştim resmen eski kiloma gelene kadar listeye giremiyorum. İnşallah tez zamanda gelicem. Ramazan da bir fırsat bence. İlk etapta şok diyetlerden yapayım da şu son aldığım kgler gitsin sonra normale dönmeyi hedefliyorum. Bakalım nasıl gidicek çekişmemizSpor dizimden dolayı pek yapamıyorum. Şanslısın
![]()