Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yok kızz benim asıl hedefim 60 ama o kiloya inemem diye 78 iken 65 demiştim şimdi indim 60 a da inmek istiyorum ama gitmiyor şu ara fena tozuttum buralara da kimse yazmayınca iyice başıboş verdik
baksana 5. takım hiç nota sarı kart yermiydi ortalamamız %30 un üztüne bile çıkmıyo nerdeyse
Nazar degdı resmen nerdeyse 10 hafta bırıncılıgımız vardı ufledı bırı bızeee

Bu arada ben buraya gelince azım patlaması yasıyorum sanırsam aylardır kilo almıyorum bugun tarrtıldım almışım saka gıbı 8 gunluk dogu gezısınde almadım dusun

Sen artık cok ıyı Olmusundur bence telden atsana son halinî
senin teldeki mesajını görür görmez atmıştım nasıl fark var mı bende
SoHbet ortamı olussun barı konu bulayım
Suan en son hangı kıtabı okuyorsunuz
valla şu ara bu konudan çok muzdaribim
Ben sınan akyuz sam da turk gelini piruze yı okudum guzeldı bugun sınan akyuz incır kuşlarına basladım
çok uzun süredir kitap okumuyorum ve eksikliğini çok hissediyorum
o zaman en ksıa sürede piruze ve incir kuşlarını alıp okuyayım

tamam canım sen normali gönder ben de sana gönderiyorum normal mesajla bildirim alırız gerekirse

Tamamdır kaptanım. Şimdi telefondayım, akşam mesaj atarım.

seninkisi psikolojik şekerim sen dur dur aylarca listeye girme giribnce al kiloyu :9
valla takıma kimse uğramıyor bende hedef kiloma geldim acaba diyom kendimi mezun edip takımı da kapatsam mı

Pişt pişt kaptanım, kullanıcı adıma baksana.
Beni mezun etmeden olmaz o iş. Bak komplo düzenlerim sana, geceleri mesaj atarım çikolatalar seni bekliyor diye, ulaştırmam sonra hedefine.

yok kızz benim asıl hedefim 60 ama o kiloya inemem diye 78 iken 65 demiştim şimdi indim 60 a da inmek istiyorum ama gitmiyor şu ara fena tozuttum buralara da kimse yazmayınca iyice başıboş verdik
baksana 5. takım hiç nota sarı kart yermiydi ortalamamız %30 un üztüne bile çıkmıyo nerdeyse

Olacak olacak, hepsini atlatacağız.

Ben sınan akyuz sam da turk gelini piruze yı okudum guzeldı bugun sınan akyuz incır kuşlarına basladım

Piruze cidden güzel kitaptı. Hasta olduğum bir gün bütün gün kitap okuyup 1 günde bitirmiştim. Piruze ve oğullarını da tavsiye ederim.

bende arçelik telve var türk kahvesi için
mulinex in filtre kahve makinası var ama ondan çok memnun değilim thicibo nun makinaları güzele benziyor

Ben de telveye bakıyorum ama Türk kahvesi makinesi mi alayım yoksa latte, espresso falan yapan bir şey mi onu bilmiyorum. İkisi tek makinede yok, ben de sürekli tezgah üzerinde dursun istiyorum.
Telve ve bunun arasındayım
Taris_4298999.jpg

Telveden memnun musun kaptanım? Cezveden farklı oluyor mu tat olarak?

Ben de telveye bakıyorum ama Türk kahvesi makinesi mi alayım yoksa latte, espresso falan yapan bir şey mi onu bilmiyorum. İkisi tek makinede yok, ben de sürekli tezgah üzerinde dursun istiyorum.
Telve ve bunun arasındayım
Taris_4298999.jpg

Telveden memnun musun kaptanım? Cezveden farklı oluyor mu tat olarak?
valla sürekli her akşam kahve yapıp yemekten sonra ve bi türlü taşırmadan cezveyi ocağı kirletmeden duramayan ben memnunum tad olarak bi fark yok kolay oluyor ocağa taşmıyor temiz oluyorr
haa ilk aldığımda yanlışlıkla telvenin cezvesini ocağa koyup yakmışlığımda var:KK22:bunu bende merak ediyorum ama çevremde hiç kullanan yok o yüzden bilmiyorum

selamlar bugun ki menum
sabah
bi posiyon patatesli borek
ara
3 in 1 nescafe
aksam muhtemelen bisey yemem ya da tarhana corbası icerim birde eti form biskuvim var onu da tırtıklayabilirim.
su 2 lt
spor 100 squat
kilo sabit
sabahtan beri esya koliliyorum camasır yıkıyorum fenalık bastı valla :((

B BuRCuCuKkK canım bende antidepresan kullanıyorum, ilk gunler aptallastırıyor ama sonra cok rahat edersin. bendeki istahsızlık ve uykusuzluk yapıyor. ama ilac duzenini aksatma benbi kere aksattım perisan oldum

Çok geçmiş olsun umarım taş gibi geçici bir sıkıntıdır. İnsanın neresi acırsa canı orda oluyor. allah yardımcın olsun...
Callenım seni görmek ne güzel. bende geri döndüm inşallah. İstikrarlı devam edebilirim.
Serveycim ben 73,1 kg.yim şiştim resmen eski kiloma gelene kadar listeye giremiyorum. İnşallah tez zamanda gelicem. Ramazan da bir fırsat bence. İlk etapta şok diyetlerden yapayım da şu son aldığım kgler gitsin sonra normale dönmeyi hedefliyorum. Bakalım nasıl gidicek çekişmemiz:KK68: Spor dizimden dolayı pek yapamıyorum. Şanslısın:KK37:
Cok tesekkur ederim canim aynen dedigin gibi Allah kimseyi dusurmesin hastanelere.

Back
X