Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hedef38beden hedef38beden Aaa sade tüketmek gerektiğini bilmiyordum iyiki söyledin...o zaman ben de yiyemem ki çok kötü tadı

Bende okudum limon ve pul biberli yoğurt yendigini demesem olur aslında..

Geçmiş olsun şimdi nasilsin? Atlamisim galiba neyin var?

Yoğurt da aynı şekilde olmuyor Kb'cim ama hiç yiyemeyeceksen en azından bu şekilde ye tabi ki. Belki beklentiyi biraz daha düşük tutabilirsin.
Şimdi 10 numarayım, mide bulantısından günlerce süründüm ama artık biraz hafif hafif yemeye alışmaya çalışıyorum o kadar.

sabah bi kase nesquik gevrekle nescafe 3 in 1 ictim aksamda bi corba icerim heralde, aksam yine yazarım menumu :)

Sabahtan beri kendimi tutuyorum Karnım aç yemek yemiyorum...abur cubur tatlı vs dolu ev ama yemiyorum...annem gelirken yanımıza yaprak sarıp koymuş yemedim :KK53::KK53::KK53:
delirmeye az kaldı dayanamıyorum artık :mad::mad::mad:

kızlar yarınki listeyi hazırlayıp şimdiden ekliyorum yarın lütfen herkes listeye kendini eklesin yüzde yazıp bırakmasın

***5.TAKIM 414.ETAP***
toplight (65,7/)
ayda2kilogo(68,4/)
beyazkelebek85(72,4/) geçen hafta bildirimde bulunmadığı için 2 ye bölündü
kb196(70,5/)
deryalimm07(80,7/)
kollontai (64,5/)
blanche_ea (59,5/)
servey(70,6/ )
Burcucukk(57,5/)
hedef 38beden (85,4/) yeni üye 25 nisan başlangıç kg 86,2 hedef 60 kg
5. TAKIM ORTALAMASI :%

balinayakafaatandelihamsi 74,5 yeni üye 14 mayıs giriş hedef 60
cns kmrc 86,4 yeni üye 14 mayıs giriş hedef 70
vila55 76 yeni üye 14 mayıs giriş

yeni gelen üyelerden sadece cns kmrc kalıcı oldu o da hastalandı yahuu ne şans var bizde de

toplight toplight ben nasıl yüzde hesaplanıyor bilmiyorum maalesef kaptanım :KK43: listeye nasıl ekliyoruz kendimizi telefondan olur mu
canım geçen haftaki kg dan bu haftaki kilonu çıkaracaksın aradaki farkı geçen haftaki kilona bölüp 100 ile çarpacaksın cepten biraz zor oluyor listeye eklemek ama yüzdeni hesaplayabilirsin
örn: geçen hafta 70,5 kg
bu hafta 70 kg
aradaki fark:0,5 kg
yüzde hesabı:
0,5/70,5=0,0071 x 100=0,71 çıkacak
2. sarı kart almamız durumunda bütün yük kaptanın üzerinde kalıp ana paylaşım listeleri düzenlenecek olduğundan bu hafta lütfen herkes listeye kendi yüzdesini hesaplayarak eklesin arkadaşlar ben en son kontrol eder düzeltmeleri yaparım

bu arada hedef in speedy nin ve serveyin cep telefonları bende var diğer arkadaşlarda verirlerse iyi olur isteyen arkadaşlara ben numaramı gönderirim bundan sonra izin süresi düşeceği için zırt pırt maalesef izin alınamayacak o yüzden işiniz çıkıp paylaşımda bulunamasanız bile cepten kilo bildirimini yapabilirsiniz? mail yolu ile de olur size hangisi uyarsa

kızlar bugun ki menum
sabah
1 kase sutle nesquik gevrek
nescafe 3 in 1
aksam
100 gr light ton balıgı
1 kase yogurt
1 kase patlıcan salatası
1 dilim tam bugday ekmegi
toplam kalori 1011

su 2 lt civarı
spor 100 squat.
simdi halı falan silcem onu da spordan sayalım
kilo da yarın sabah surpriz olacak bana umarım :)

yarın gece yola cıkıyoruz geince anlatırım artık, umarım cok yedirmezler yemege cagırdılar hep.

Aman boşver Kollontaicim. Bir gü yapıver gitsin kaçamaklar. Çok göze batar zaten yemezsin.

hedef38beden hedef38beden tekrar geçmiş olsun inşaallah sıkıntım tamamen geçer...
Sade yemeğe çalışacağım ara öğünde bir armut Yemiştim aksam sadece pirinç deneyeyim

Teşekkür ediyorum Kb'cim.

Sabahtan beri kendimi tutuyorum Karnım aç yemek yemiyorum...abur cubur tatlı vs dolu ev ama yemiyorum...annem gelirken yanımıza yaprak sarıp koymuş yemedim :KK53::KK53::KK53:
delirmeye az kaldı dayanamıyorum artık :mad::mad::mad:

Aman aman, o kadar emeğine yazık. Yeme Kb'cim yazık günah uğraşlarımıza.

***5.TAKIM 414.ETAP***
toplight (65,7/)
ayda2kilogo(68,4/)
beyazkelebek85(72,4/) geçen hafta bildirimde bulunmadığı için 2 ye bölündü
kb196(70,5/)
deryalimm07(80,7/)
kollontai (64,5/)
blanche_ea (59,5/)
servey(70,6/ )
Burcucukk(57,5/)
hedef 38beden (85,4/) yeni üye 25 nisan başlangıç kg 86,2 hedef 60 kg
5. TAKIM ORTALAMASI :%

balinayakafaatandelihamsi 74,5 yeni üye 14 mayıs giriş hedef 60
cns kmrc 86,4 yeni üye 14 mayıs giriş hedef 70
vila55 76 yeni üye 14 mayıs giriş

yeni gelen üyelerden sadece cns kmrc kalıcı oldu o da hastalandı yahuu ne şans var bizde de

Yaşasın yarın listedeyim sonundaa.
Yeni üyeler konusunda kesinlikle haklısın kaptanım, en yeni benim sanırım. :)

kızlar bugun ki menum
sabah
1 kase sutle nesquik gevrek
nescafe 3 in 1
aksam
100 gr light ton balıgı
1 kase yogurt
1 kase patlıcan salatası
1 dilim tam bugday ekmegi
toplam kalori 1011

su 2 lt civarı
spor 100 squat.
simdi halı falan silcem onu da spordan sayalım
kilo da yarın sabah surpriz olacak bana umarım :)

Afiyet olsun Kollontaicim.

Kizlar bir kac gundur diyetime ara vrmistim sukur suan daha iyiym daha fazla ara vermeden sıkı birsekilde donuyorum:KK66:

Cns'cim, doktorunla konuştun mu bu konuyu?

Kızlar pirinç lapasini yapamadım maalesef hiç bana göre değilmiş midem bulandı
keşke yapabilseydim
akşam adana dürüm yedim

Kesinlikle benlik de değil. 2 kere 2 günlük yapmıştım sonunda iyice sıkılıp ağzıma bile koymamıştım ama deli kilo vermiştim.

Kızlar, kilerde kitaplar %50 indirimli şu aralar.
kitap kurtlarına duyururum.
Ben de Jillian Michaels'in zayıflamak için biraz vaktiniz var mı kitabımı aldım. Güzel bilgiler var gibi. Yanında 2 kitap daha aldım. kitap keyfi. :)

Duyuru:

Öncelikle geç kalınmış bir duyuru olduğunu belirtmek istiyorum.
Sevgili Sweetdimple arkadaşımız, beni kırmamış ve yardımcım olmayı kabul etmiştir.
Bu sıfatıyla da, zaman zaman sizlere bildirim listelerinizdeki hatalara yönelik olarak uyarı ve önerilerde bulunmaktadır.
Yardımcım olmasını istememdeki en önemli gerekçem, insan ilişkilerinde gösterdiği tutumdur.

Yaptığı uyarıları bu bilgilendirme ışığında değerlendirmenizi önemle rica ederim.

Sağlıklı zayıflamalar ve keyifli paylaşımlar dilerim.

Back
X