Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arkadaşlar geçmişi okudum tek tek alıntı yapamadım telden giriyorum zor oluyor. Saglıka ilgili unutmadan yazayım. hedef38beden hedef38beden canım ben o ilacı antidepresanla kullanmama rağmen ikinci gün etkisini gördüm endişelenme süper ilaçtır ;)

eveeet simdi anlatayım haftasonu gezmemi, bixim hep anne babalar boşanmış o yüzden önce eskişehire gittik anne tarafına ordan kütahyaya baba tarafına. Anne tarafıyla süper anlaştık :) ama baba tarafı biraz alevi sünni sıkıntısı dedi birde aynı evde yaşamamızdqn hoşlanmadılar :(

Merhaba herkeseee :)))

Ne guzel enerji dolu takimimiz.. Yeni bir hafta yeni hedefler bol bol kilo vermeler :))

Muska cnm hosgeldin takima cok iyi geleceksin bence enerjinle :)

88 li cnm ban mi aldin noldu??

Burda da cok yagmur var kaptanim yaa.. Butun mayis ayi yagmur yagdi bahce camurdan kurtulamadi resmen.. Dun zoraki parka gittik camurlara ragmen piknik yaptik...

Hedefcim ins ilac ise yarar cnm bnm de tiroidim dusuk ondan hmn yoruluyorum:/

Blanche veburcucuk ikiniz de cok gayretlisiniz masallah menuler de cok guzel 52 tabi ki de olabilirsiniz :)

Servey cim seni altin kizlara gecireyim ama bu cuma gecireyim olur mu hembu sekilde sabitlemek icin ekstra gayret gosterirsn :) ayni sey diger kizlar icin de gecerli grup atlayam iki hafta sabitlemeli ki orayi hak etsin nasi fikir :))

Kollontai cnm tanisma nasil gecti???

Kelebekcim benim de tiroid sorunum var. İlaç kullanıyorum ama yorgunluğum hiç geçmiyordu.

Arkadaşlar geçmişi okudum tek tek alıntı yapamadım telden giriyorum zor oluyor. Saglıka ilgili unutmadan yazayım. hedef38beden hedef38beden canım ben o ilacı antidepresanla kullanmama rağmen ikinci gün etkisini gördüm endişelenme süper ilaçtır :KK66:

Kollontaicim, bu ilaç iştah kapatıyor mu?
Sabah kahvaltı yaptım. Gün boyu hiç yemek falan aramadım. Saatin de farkında değildim, eşim ben acıktım dedi de yemek yedik.

Tabi iki gün bol bol yedim içtim sonum hayırlı olsun :KK43:

Olsun Kollontaicim, orada yemesen çok ayıp olurdu. Bundan sonra dikkat edersin.

Bu hafta sonu ikimizinde annesi gelecek bizde kalacaklar yüzükleri falan alıcaz bakalım :))

Diğer mesajı alıntılayamadım Kollontaicim.
Ben de onu soracaktım sana, biliyorlar mı aynı evde kaldığınızı?
Biz evlenmeden önce eşimle çok fazla aynı yerde yaşama şansı elde edemedik. Hep farklı şehirlerdeydik ama öğrenciyken beraber kalmayı cidden isterdim ama sanırım aileler ciddi tepki gösterir, biz de saklardık.

Kelebekcim benim de tiroid sorunum var. İlaç kullanıyorum ama yorgunluğum hiç geçmiyordu.

Kollontaicim, bu ilaç iştah kapatıyor mu?
Sabah kahvaltı yaptım. Gün boyu hiç yemek falan aramadım. Saatin de farkında değildim, eşim ben acıktım dedi de yemek yedik.

Olsun Kollontaicim, orada yemesen çok ayıp olurdu. Bundan sonra dikkat edersin.

Diğer mesajı alıntılayamadım Kollontaicim.
Ben de onu soracaktım sana, biliyorlar mı aynı evde kaldığınızı?
Biz evlenmeden önce eşimle çok fazla aynı yerde yaşama şansı elde edemedik. Hep farklı şehirlerdeydik ama öğrenciyken beraber kalmayı cidden isterdim ama sanırım aileler ciddi tepki gösterir, biz de saklardık.
canım ben antidepresanla birlikte alıyorum istahım kapandı ama istahı kapatan hangisi onu bilmiyorum inan ki :/
ya bizim aileler sorun cıkarmadı birlikte yasamamıza zaten 2 aya nisan var ama babanne biraz sorun cıkardı yıldırım nikahı yapın falan dedi ama dedim ya canım babannenin adıl sıkıntısı sunni olmamdı sanırım :)

Menümü paylaşayım kızlar ama önce biraz yazayım. :)
Sabah, kahvaltı yapalım diye bir yere girdik. Baktım sadece börek çeşitleri var ama hava çok sıcaktı ve içerisi serindi. Ondan kalkmak istemedim. Neyse sipariş verdik. Jillian kitabında ısrarla, yediğiniz yerlerde yemeklerin kalorisini falan sorun diyor. Amerika'da normal olabilir ama bizde olmuyor tabi. Ben de gram sordum. Önceden çekiniyordum ama artık soruyorum. 220 grammış. Normalde hepsini yiyecektim. Baktım kalorisine ı-ıh. Ben de 130 gramını yedim. Sonrasında bütün gün hiç ama hiç acıkmadım. İlaca bağladım ama bilmiyorum. Akşam da yemek yemeye oturduk. Eşim pideli bir kuzu eti yedi. Bense sadece salata ve ayran. Üstelik tek nedeni canımın istememesi. Salata ve ayranı tüketmem çok zor oldu. Şiştim resmen.
Yürüyüş olarak şarjım olmayınca hesaplayamadım ama tahmini 7000-8000 adım kadar.
Su da; 3 litre.

NqZDNY.jpg

canım ben antidepresanla birlikte alıyorum istahım kapandı ama istahı kapatan hangisi onu bilmiyorum inan ki :/
ya bizim aileler sorun cıkarmadı birlikte yasamamıza zaten 2 aya nisan var ama babanne biraz sorun cıkardı yıldırım nikahı yapın falan dedi ama dedim ya canım babannenin adıl sıkıntısı sunni olmamdı sanırım :)

Resmen bayıldım iştah etkisine. Uykum var ama hala :)
Eğer böyle giderse, her gün dilimdesin. Sağ kulağın çınlar sürekli.

Babaanne olsun o kadar, kimbilir kaç yaşında. Günümüzdeki gibi düşünmesi pek mümkün değil ama anneler çok iyiymiş. :) Gizli saklıya gerek yok hiç ne güzel.

Menümü paylaşayım kızlar ama önce biraz yazayım. :)
Sabah, kahvaltı yapalım diye bir yere girdik. Baktım sadece börek çeşitleri var ama hava çok sıcaktı ve içerisi serindi. Ondan kalkmak istemedim. Neyse sipariş verdik. Jillian kitabında ısrarla, yediğiniz yerlerde yemeklerin kalorisini falan sorun diyor. Amerika'da normal olabilir ama bizde olmuyor tabi. Ben de gram sordum. Önceden çekiniyordum ama artık soruyorum. 220 grammış. Normalde hepsini yiyecektim. Baktım kalorisine ı-ıh. Ben de 130 gramını yedim. Sonrasında bütün gün hiç ama hiç acıkmadım. İlaca bağladım ama bilmiyorum. Akşam da yemek yemeye oturduk. Eşim pideli bir kuzu eti yedi. Bense sadece salata ve ayran. Üstelik tek nedeni canımın istememesi. Salata ve ayranı tüketmem çok zor oldu. Şiştim resmen.
Yürüyüş olarak şarjım olmayınca hesaplayamadım ama tahmini 7000-8000 adım kadar.
Su da; 3 litre.

NqZDNY.jpg

Bence az yemissin, cok degil hedefcim ama ben boregin o kadar az kalori oldugunu sanmiyorum :)

Resmen bayıldım iştah etkisine. Uykum var ama hala :)
Eğer böyle giderse, her gün dilimdesin. Sağ kulağın çınlar sürekli.

Babaanne olsun o kadar, kimbilir kaç yaşında. Günümüzdeki gibi düşünmesi pek mümkün değil ama anneler çok iyiymiş. :) Gizli saklıya gerek yok hiç ne güzel.
umarım uykunu da acar canım, ben yarım icmeme ragmen gece 2 lere kadar oturuyorum :)

Merhabalar hepinize, tek tek alıntı yapmıyorum cümleten hoşbulduk. :KK52:Bende listemi yazayım bari:
Sabah: 1 poğaça+şekersiz çay
2 saat sonra 1 ekşi elma
2 saat sonra bida ekşi elma
Öğle:
1 salatalık ve bir h.yumurta
2saat sonra bir ekşi elma
Akşam:
100gr.tavuk göğsü
2 kaşık yoğurt
yeşil salata
Bu arada her gün (haftasonu hariç) 6da kalkıp 7.30da kahvaltımı bitirmiş oluyorum.
her gün enaz 45 dk. yürüyorum ve soğuk yeşilçay+beşibiryerde+1,5 limon suyunu birbuçuk litre suyla tamamlayıp bir lokmada yesem üzerine bir bardak içiyorum.

Blanchecim, sen tek başına başla, eminim birileri giden kiloları görünce sana katılacaktır.

Hoşgeldin aramıza muska.
Maşallah ne kadar güzel bir enerjin var öyle.

Kaptanım kaptanım, 5. takımız yahu biz.
Arada bir düşüş olsa da, oradan zıplamayı üste çıkmayı da biliriz.

Maşallah, niye olmasın yeter ki insan istesin. Çok da hızlı gitmiş. Neler yapıyorsun?

Kaptanım umarım sıkıntı olmaz. Telefondan girersin sanırım ama çok zorlar.

Kaç çocuk var muska? Yaşları kaç?
Canım hoşbuldum 2 çocuğum var 12 ve 13 yaşlarında ( küçük sürpriz yumurta):KK39:

Back
X