Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bende bugünki menümü yazayım
sabah
1 yumurta
1,5 dilim ekmek
somates peynir(1 kk)
ara
2 yeşil elma
akşam
1 kepçe çorba
salata
1 karnıyarık

su 3 lt
spor5,5 km tempolu yürüyüş
akşam karnıyarık olmayaydı iyi olurdu ama patlıcanı küçük kıyması bol 1 tane yiyeceğim inşallah fazla olmaz

bende bugünki menümü yazayım
sabah
1 yumurta
1,5 dilim ekmek
somates peynir(1 kk)
ara
2 yeşil elma
akşam
1 kepçe çorba
salata
1 karnıyarık

su 3 lt
spor5,5 km tempolu yürüyüş
akşam karnıyarık olmayaydı iyi olurdu ama patlıcanı küçük kıyması bol 1 tane yiyeceğim inşallah fazla olmaz

patlıcanı fırçayla yağlayıp fırınlıyorum kaptanım, hem daha kolay oluyor, hem de kızartma kadar kalorili olmuyor...

Günaydın. Haklısın canım dediğin doğruymuş pili zayıflamış ve ben oh sabitim diye yediğim için bu sabah 95.6 çıktım.:KK61: Ya verirken bu kadar zorda alırken niye böyle kolay. Mehter takımına döndüm resmen. 2ileri 1 geri.ağlıcam sinirimden kafayı yedim bende az araştırayım salatalık diyeti düşünüyorum bakalım belki cumaya toparlarda geçen haftayla aynı çıkarım. umut işte:KK17:

Fazla mı çıktı muska?
Benim de pilim bitti dün.
Eyvah dedim kesin bitmeye yakın düşük gösterdi kilomu ama bugün aldım da sorun yok gibi gün içerisinde tartılsam da.

gunaydın kızlar ben Fatoş eylülde evlendim 55 kiloyla şimdi 63 üm ve herkes bana kilo aldın sen deyip duruyor ilk başlarda yok almadım diyodum ama göbeğim gittikçe büyüyo:anneadayı:bu büyümeye bi dur demek için aranıza katılmak istiyoruz bide malum yaz geldi :KK73:bugün hurma yoğurt diyetine başladım önerilerinize de açıyım tabi haydi gitsin kilolarr:KK55::KK55:

Hoşgeldin aramıza.
Kilo alıp başını gitmeden dur diyerek çok doğru yapmışsın.

Canım öğle Yemeğin uçmuş gitmiş sanırım geç kahvaltı yaptın ama yine Arada metabolizmayı hızlandırmak için Salatalık vs gibi birey yemeni tavsiye ederim. Eliptik süper alet elbet etkisini gösterecektir canım tam gaz devam güzel sonuç alsın bu takım cuma günü artık

Güneşcim, ben karatay hocanın leptin hormonu olayını çok doğru buluyorum.
O nedenle aç değilsem öğle yemeklerini atlayabiliyorum.

arkadaşlar bu sessizlik hoşuma gitmiyor haberiniz olsun
muska cım nerelerdesin sen ses verirdim kb nin bebesi hasta blance ında kendisi hasta ama diğerleriniz nerde
takıma yeni arkadaşlar davet ettim haberiniz olsun hadi bakalım bu hafta hepinizden iyi bir sonuç bekliyorum ona göre

Kaptanım, bugün ben de aktif olamadım ne yazık ki. Dışarıdaydım.

Merhaba herkese :)
Aranza katılmak istiyorum
toplight toplight davetin için tessekkürlerr

Aramıza hoşgeldin snow.

Ben geldim selamlar öncelikle :KK25: Davet için teşekkürler. Umarım bir katkım olur :KK15:

Hoşgeldin aramıza.

:) Kendimi tanıtıyım.
Ben Bahar 20 yaşındayım üniversiteye hazırlanıyorum.Kilo almaya ergenlik dönemine girdiğimde almaya başladım

16 yasnda almaya başladım en zayıf halim 53 tü
Sonra sürekli kilo almaya başladım şuan 77 kiloyum

Diyet olarak hafta 1-3 kilo arası verebileceğim sporla desteklenmiş 3 beyazı en aza hatta 0 a indirerek birşeyler yapmayı düşünüyorum

Spor olarak günde 2 kez sabah aksam yürüyüş yada evde hareketli şarkılarla hareket etmeyi düşünüyorumm

:

Tam sınav arifesinde kilo verme serüveni sıkıntı yaratmasın sana snow?

Daha önce 7. takımda yarıştım. 2 yıl falan oldu heralde. Takım büyük bir yıkıma uğradı o vakitler kapandı açıldı derken ben kendi isteğimle ayrıldım takımdan. Hamile kaldım doğum yaptım kızım 11 aylık oldu. Şimdi 122 kiloyum ve bu işe bir dur dememin zamanı geldi artık :stop:

Daha önce 133 kilodan 98 e kadar düştüm 2 yılda. Evlendikten sonra geri aldım ve 117 kilo ile Dukan yaptım. Tekrar 98 e düştüm hatta 98.8 :) Sonra 1 yıllık uzuuuuuun bir duraklamadan sonra 103 ile hamile kaldım 127 ile doğuma gittim. Doğumdan sonra 15. günde 114 e düşmüştüm. Sonra nerden gittiysem memleketim Balıkesir'e gittim ve 40 günün içinde 123 e çıktım. O civarlarda da geziyorum işte 8-9 aydır.

Ben Dukan yapıcam kafama göre.. emzirdiğim için kitapta emziren anneler için olan bölümü var onu yapıcam. Akşam kitabı tekrar bir okuyayım yarın ayrıntılarını yazarım buraya. Gruplardaki arkadaşlardan tek ricam "Vay dukan şöyle kötü, böyle pis, öyle kaka" falan demesin. Başka da bir ricam yok.

Şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyorum.. Diyete hazır olduğum zaman başlayacağım ama dikkat etmeye ve yürüyüşe şu saniye başlıyorum ahan da :KK76:

Başlangıç kilom 122
Boy 169
Yaş 28 (1987)
Meslek Devlet Memuru

Bu ka :KK37:

Ha bi de 4 yıl evvel de 5. takımda yarışmıştım. :KK51: Ana evine dönmüş gurbetçi gibi hissettim kendimi :KK51:

reyhan ablama burdan selamlar @reyhanxx54 :KK3:

Tecrübelisin desene.
Benim telefon ekranım da, tekrar tekrar başlamaktan sıkıldıysan yarım bırakma yazıyor.
Çok beğeniyorum sözü.

hedef cim neden uykusuz kaldın işler mi yoğun du tatlım

Kaptanım, bugün eşimin doktor işi vardı.
Gece uyku tutmadı saat 5 olmuştu uyuyana kadar.
Sabah da 8'de uyanıp çıktık.
İşimiz 11 gibi halloldu.
Hadi dedik sinemaya gidelim.
Sinemada zor uyanık kaldım.
Eve geldiğim gibi takıma mesaj attım, sonra uyudum ama hala gözlerim çok yanıyor.
Birazdan da arkadaşlara gideceğiz.
Kaçamaksız bir akşam umuyorum kendime.
Bu arkadaş yemeyince çok bozuluyor.
Telefonda, sakın bir şey hazırlama çaya geleceğiz dedim ama bakalım.

patlıcanı fırçayla yağlayıp fırınlıyorum kaptanım, hem daha kolay oluyor, hem de kızartma kadar kalorili olmuyor...

Ben böyle yapınca çok kuru oluyor nedense.
Bir beceremedim fırında yapma işini.

İyi akşamlar.
Gündüz başvuru yaptım. Tekrar siteye girmek için yeni fırsat bulabildim. 82.7 kiloyum. 28 yaşındayım. Çalışıyorum, işim masa başı olduğu için gün içi pek hareketim yok. Kendimde güç buldukça akşamları düzenli spor yapacağım.
Diyet olarak planım ise ramazana kadar isveç diyeti yapmak. Ramazanda da dikkat ederek az da olsa kilo verebilmek. İsveç diyeti için ise perşembe gününe odaklandım.:KK66:
Bunun dışında kurallarınızı okudum ve kabul ediyorum.

arkadaşlar bu sessizlik hoşuma gitmiyor haberiniz olsun
muska cım nerelerdesin sen ses verirdim kb nin bebesi hasta blance ında kendisi hasta ama diğerleriniz nerde
takıma yeni arkadaşlar davet ettim haberiniz olsun hadi bakalım bu hafta hepinizden iyi bir sonuç bekliyorum ona göre
Kaptanım davetini yenigördüm. Benimtelim yarım akıllı ve ben tei pcye bağlayıp nete girebiliyorum. sizin msjları telden okuyabiliyorum ama maalesef cevap yazamıyorum oyüzden biraz gecikmeli oluyor benimmsjlar, kızma bana olurmu?

Maalesef hedefcim fazla çıktı okadar abartmamıştım oysaki nneyse halledecem artık ben ne kilolar verdim bunumu aşamıycam heheyt

Eh gördünmü kaptancığım bu seferde ben tutturamadım yanlız kaldım. Bugünkü menüm,
Sabah: 1 kandil simidi (bitmedi yaa)+peynir (1kk)
Öğle : salatalık rendelenmiş azıcık tavuk didilmiş 2 kaşık yoğurt
Ara : 1 frigola
Akşam: 3 kaşık nohut+3kaşık pilav+salata+yoğurt
2,5 lt su Yürüyüş bugün yok bacağım şişti çünkü (hep yağmurlar yüzünden)

Yanlışlıkla 2 msj attım özür. :KK39:Bide kızlar ayran detoksu hakkında bilgisi olan varmı yapmayı dşünüyorumda

ben de burdayım:KK25:
eve yeni geldim sayılır. çocuklar yokken gezmeye verdim kendimi. bköy incirliden yedikuleye yakın yürüdük eşimle. sonra otobüsle Eminönü sonra da ev. bana kalsa eminönüne yürüyecektim kucağımda çocukla:) fazla yemedim yine. eşim her dk dondurma ister misin çekirdek ister misin kağıt helva ister misin balık ekmek ister misin diye sormasa daha kolay olacaktı sanırım
08:30 1 yumurta aralarda 20-25 badem
13:00 kıvırcık, domates, salatalık, kk peynir, 1 dl ekmek, 1 kase yoğurt
15:00 1 kase yoğurt, 2 ceviz, 3 hurma
17:30 köy çorbası, mantarlı tavuk, salata
2- 2,5 saat yürüyüş ve 3lt su

Sınava çok az kaldı :) üniversiteye zayıf olarak gitmek istiyorum

Her türlü önerinize acığımmmm :)

hedef38beden hedef38beden
Ben yerinde olsam son aylar yalnızca ders çalışıp sınav sonrası deli gibi spor ve diyete abanirdim
İyi akşamlar.
Gündüz başvuru yaptım. Tekrar siteye girmek için yeni fırsat bulabildim. 82.7 kiloyum. 28 yaşındayım. Çalışıyorum, işim masa başı olduğu için gün içi pek hareketim yok. Kendimde güç buldukça akşamları düzenli spor yapacağım.
Diyet olarak planım ise ramazana kadar isveç diyeti yapmak. Ramazanda da dikkat ederek az da olsa kilo verebilmek. İsveç diyeti için ise perşembe gününe odaklandım.:KK66:
Hoşgeldin aramıza anne. Bol kilo vermeler diliyorum.
Maalesef hedefcim fazla çıktı okadar abartmamıştım oysaki nneyse halledecem artık ben ne kilolar verdim bunumu aşamıycam heheyt
Ne kadar fazlalık var muskacim?
Eh gördünmü kaptancığım bu seferde ben tutturamadım yanlız kaldım. Bugünkü menüm,
Muskacim bence aynı kaçamakları tekrarlamak bir hata.
Insan iz elbet yaparız kaçamak ama 2 gün ard arda futbola ve kandil simidi olmamalı

Menüyü yazayım kızlar.
Sabah Öğle arası
4 5 küçük parça çıtır tavuk
4 5 elma dilim patates

Akşam
1 kase mercimek

Spor yok. Şu 2 litre
Benim çok uykum olunca iştah falan kalmıyor.
Bugün de öyle oldu
Misafirlikte de cay ile atlattım. Caktirmadan eşimin tabağına koyup yemiş gibi yaptım.

İyi akşamlar.
canım hoşgeldin aramıza bîraz kendini tanıtırmıson
Kaptanım davetini yenigördüm. Benimtelim yarım akıllı ve ben tei pcye bağlayıp nete girebiliyorum. sizin msjları telden okuyabiliyorum ama maalesef cevap yazamıyorum oyüzden biraz gecikmeli oluyor benimmsjlar, kızma bana olurmu?
muskacım ne demek yaa haber verdikten sonra sorun yok
canım at o kandil sîmitlerini deepfrreze zayıflayınca yersin sabahları poaça kandil simidini kaldıraan çok iyi olacak tatlım
günaydın bu arada

Ben yerinde olsam son aylar yalnızca ders çalışıp sınav sonrası deli gibi spor ve diyete abanirdim

Hoşgeldin aramıza anne. Bol kilo vermeler diliyorum.

Ne kadar fazlalık var muskacim?

Muskacim bence aynı kaçamakları tekrarlamak bir hata.
Insan iz elbet yaparız kaçamak ama 2 gün ard arda futbola ve kandil simidi olmamalı
Haklısın hedefcim diyecek sözüm yok valla 1,5kg fazla gösteriyor tartı ama 3 gündür wcye çıkamıyorum sanırım onun etkiside baya büyük herşeyi denedin olmadı son çare form çayı içecem artık

canım hoşgeldin aramıza bîraz kendini tanıtırmıson

muskacım ne demek yaa haber verdikten sonra sorun yok

canım at o kandil sîmitlerini deepfrreze zayıflayınca yersin sabahları poaça kandil simidini kaldıraan çok iyi olacak tatlım
günaydın bu arada
Oh kaptanım kızmamış bana :KK68: Halletim tatlım çocukların beslenmesine koydum kalanları bide tembihledim arkadaşlarınıza ikram edin bitsin sakın geri getirmeyin diye.. Sıpalar bana gülüyolar ya dayanamıyonmu anneee diye, alay konusu oldum arkadaş..

Back
X