- Konu Sahibi Cherry Mom
- #141.581
sabah kalktim erkenden mekik, squat yaptim oh mis gibiyim.
dunku squat popomu agritti bile bugun yaramis demek ki :)
dunku squat popomu agritti bile bugun yaramis demek ki :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
70 yaptım tatlım bugün dinlenme günümkaptanım aylık squat programını gruptan yollamıstım, 1. gun 50 2. gun 55 3. gun 60 olmadı lazım sen bugunde 60 yap bence
evet millet nerde acabaya niye kimse yok acaba? :)
kimse sismanim spor yapamiyorum demesin. kanit :
canım gerçek değil o. kadında gıdı falan yok baksana. sünger falan giymişler herhalde
Seni çok iyi anlıyorum canım bendenizde o körlerdenim. Aynayada bakmadım sanırsam.... Ama en azından kafamıza dank etti bu daha önemli.. düşünsene hala +21 kiloyla oturuyo olacaktım..
Senin menüde çok güzel olmuşş
günaydın kızlar...
dün yine dışardaydım ben. anneme çocukları bırakayım dedim. bebeği de bırak hava yağmurlu dedi. sana sıkıntı olmayacaksa olur dedim, bıraktım. dün belki 3 saat yürümüşümdür belki de daha fazla. istanbulun altını üstüne getirdik yine :) menüm de çok çok az oldu. isteyerek değil. eve geldiğimizde annem makarna yaptı. onca çocukla başka bir şey olmuyor zaten. saat 21 di. o saatte ne makarna yenmez diye aça aç yattım. sütlaç da vardı, geç oldu diye onu da yemedim. perşembeden beri tutamadım boğazımı. 72,6 çıkmıştım pazar sabahı. bir hafta öncesinden 69,1dim. bu sabah anca 70,5 çıktım. of yaa... bu da dünkü menüm
11:00 kıvırcık, domates, peynir, 1dl ekmek(yumurtamı birazdan yerim dedim, evden çıkınca kaldı)
15:00 ızgara köfte, 1dl kepek ekmeği
23:00 1 yudum ayran
su 3lt den fazladır, spor 3 saatin üstünde yürüyüş
Hedefcim, istanbul maratonuna katilacagim. Avrasya maratonu 42 km kosacagim insallah :)
Ya benim bir arkadasim intermittent fasting diyeti ile 30 kiloya yakin verdi ve hic zorlanmadi.
Bu diyette belli pencerelerde yemek yiyorsun: 8 sa, 6 sa, 4 sa veya tek ogun gibi.
Leptini costurup yag yakimini sagliyor ve gercekten baya kalici oluyor giden kilolar.
ya niye kimse yok acaba? :)
ah o borekler borekler!!! bende dun gece 1 de mantar sote ve 2 dilim tb yedim ;( pismanııııımMerhaba kızlar ben bugün tam bir moronluk yaptım yaa. Sabah 7de efendi efendi 2küçük dilim börekle kahvaltımı yaptım. ama çocuklar uyandı ve onlarada börek ısıttım ve içimdeki canavar uyandı (ne uyanması kükredi)baya baya 4 dilim börek daha yedim. Sonra büyük bir pişmanlık duygusu ama ne fayda tabii....
Sonra dedimki kalk ne oturuyorsun çocukları parka götürdüm onlaral30dk futbol oynadım, 30dk aletlerde çalıştım sonrada güneşin alnında 30 dk yürüdüm.. ayrıca kendime ceza verdim bugün salatalık ve yoğurttan başka bişey yemicem.
Bu arada kaptanım sözümü tuttum küsuratlıda olsa 93e düştüm.....![]()
Ya hep eşiminyüzünden.. Bak şimdi börek diye tutturan o, dün 1kilo yaz helvası ve lokum getiren o, her gece 1 bütün ekmekten (evet yanlış okumadınız) tost yiyip yatan o bide inadıma yapar gibi sende istermisin diye soran yine o...ah o borekler borekler!!! bende dun gece 1 de mantar sote ve 2 dilim tb yedim ;( pismanııııım
Merhaba kızlar ben bugün tam bir moronluk yaptım yaa. Sabah 7de efendi efendi 2küçük dilim börekle kahvaltımı yaptım. ama çocuklar uyandı ve onlarada börek ısıttım ve içimdeki canavar uyandı (ne uyanması kükredi)baya baya 4 dilim börek daha yedim. Sonra büyük bir pişmanlık duygusu ama ne fayda tabii....
Sonra dedimki kalk ne oturuyorsun çocukları parka götürdüm onlaral30dk futbol oynadım, 30dk aletlerde çalıştım sonrada güneşin alnında 30 dk yürüdüm.. ayrıca kendime ceza verdim bugün salatalık ve yoğurttan başka bişey yemicem.
Bu arada kaptanım sözümü tuttum küsuratlıda olsa 93e düştüm.....![]()
ah o borekler borekler!!! bende dun gece 1 de mantar sote ve 2 dilim tb yedim ;( pismanııııım
Ya hep eşiminyüzünden.. Bak şimdi börek diye tutturan o, dün 1kilo yaz helvası ve lokum getiren o, her gece 1 bütün ekmekten (evet yanlış okumadınız) tost yiyip yatan o bide inadıma yapar gibi sende istermisin diye soran yine o...
Delirtiyo beni resmen yetermiş 20 kg daha fazla verme diyo yok yaaaaaaa
Afiyetmi o pişmanlıkla zehiroldu be gülüm.. Ama telafi ettim ki Okumadınmı yahu sporumu 1,5 saat sugibi oldum resmen hem bugünde artık salatalık yicem yaa olurum 93 olurum bu kiloyla okadar hareket kolaymı..........Ye Muskacım ye afiyet olsun.
Yarın 93'ü tam göreceğine 94'lere geri çıkarsın artık.
Sonra üzülelim, neden istediğimiz kıyafetleri giyemiyoruz diye.
Şişt, içindeki fit hatun sıçrasın ve kendine gelsin.
Gece Kollontai takıma uğramayınca tahmin etmeliydimm.![]()
Benimkinin göbeği azıcık bile fırtlamıyokiii Adam kıtlıktan çıkmışgibi yer hala filinta gibi...Muskacım, hayatımızın her döneminde mutlaka bizi engellemeye çalışacak şeyler olacak.
Eşim börek vs diye tutturmaz ama ben diyet yapınca içim rahat etmiyor.
Her an börek, poğaça, pasta tarzı şeyler el altında vardır gün içerisinde yesin benim yüzümden aç kalmasın diye.
Eşime kalsa benim kilo vermem saçmalık zaten ne gerek var, can boğazdan gelir.(Kendisi azıcık göbeği çıksın dört döner ama.)
Ne zaman ye diye ısrar etse, mahsun moda geçiyorum.
Aşkım, tamam ben bunu yiyeyim ama yarın bakacağım kilom artıda. Üzüleceğim biliyorsun. Sen üzülmemi ister misin? diyor ve boynumu eğiyorum. Tamam o zaman ben de yemem diyor. Ama sen yemezsen ben sen ye diye yiyeceğim, yine üzüleceğim diyorum. Off tamam o zaman sen git içeri de ben yiyeyim diyor. Ben kaçıyorum. Mutlu son.![]()
Alıştırcam alıştırcam çocuklar alıştı sıra onda.. Hemyeter artık verme dyo hemde ya senbaya inceldin güzelleştin diyo...muskacım benim erkek arkadasım da oyle yiyo yiyo kilo veriyoama bana ısrar etmeyi bıraktı, cok zayıf kadın sevmiyo ama ben mutsuz oldugum icin yedigim zaman bazen yeme bile diyor, persembe gunleri yemeye kalksam yarın mutsuz olacaksın diyo alıstır sende ben onun destegiyle moral buluyorum
![]()