Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Nasıl oyaladın taktiklere açığım :)
Tatlım ben evlenmeden başladım korunmaya.. Korunmayı bırakana kadar işte bu ay bırakıcam öbür ay bırakıcam diye oyaladım yani..
gunaydınlar herkese hayırlı ramazanlar ben niyetli degilim ramazan boyunca menulerimi iftardan sonra yazarım :)
:KK8::KK8:Ne yiyonki zaten 4 tabak çorba...
günaydınlar
naneli şeker hoşgeldin kurallarımızı blance yazmış bugün kg larınızı oruçlu olanlar mutlaka iftardan önce tartılıp yazsınlar
gece 1 de ve 4 te gene ateşlendi bizim ufaklık büyüğü dr istifra etti iptalim gene anlayacağınız ama ben yokum diye siz de boş bırakmayın lütfen buraları
Biz buradayızda kaptanım sana çok üzülüyoruz. Mahvoldun kaç gündür ya
Sen bundan az yiyosun zaten ???
Buarada @naneli_sekerim hoşgeldin canım..

Kızlar dün gece mahvoldum ya. Benim akıllı kocişim tam 5 kilo yufka almış. Dedimbu ne bütün ramazanın sahurluğunu bi günde niye aldın...
Yani anlayacağınız sahura kadar onlarla uğraştım. O yüzden buraya da gelemedim.... Hepinizin Ramazan-ı Şerifi hayırlı olsun..

Kızlar acil yardım.
Kapı açık uyumuştuk.
Bir uyandım mutfak tamamen karınca.
Etrafta bulaşık vs hiçbir şey bırakmamıştım.
Nereye ve nereden geliyor bunlar.
Ne yapabilirim?

Kızlar acil yardım.
Kapı açık uyumuştuk.
Bir uyandım mutfak tamamen karınca.
Etrafta bulaşık vs hiçbir şey bırakmamıştım.
Nereye ve nereden geliyor bunlar.
Ne yapabilirim?
Bendede çok cıkardı hemen şu köşelere koyduğun kapalı böcek kovuculardan aldım koydum ondan sonra bi daha karınca görmedim evde..

@toplight gecmis olsun kaptanim :KK43:

Kizlar biz eskiden menulerimize kizardik, ederdik. Simdi sadece 4-5 kisi menu yaziyor :KK43:

Biraz katilim lutfen :))

Dimi ya, bence de aktiflik artmalı.

hedef38beden hedef38beden hedefcim sen dun sportif diye bir uygulamadan bahsettin o nedir acaba?

ben bulamadim app store'da :)
spotify acaba app store'da yok mu ki Blanchecim.
Ben android kullanıyorum.
Harika bir müzik programı.
Her an yanımda.
Bir şarkıcının müzikleri ile başlıyorum karışık dinlemeye. Sonra ona benzer sanatçıları öneriyor. O dönem atladığım tüm şarkıları dinlemiş oluyorum.
Tabi, kendi müzik listeni falan da oluşturabiliyorsun.
Bir de şey var.
Spor müzikleri, uyku müzikleri falan. :)

hayırlı ramazanlar bende sızınle yarımak ıstıyorum dogum kılolarım benı cok bunaltıyor aslında hamılelık oncesı kılomdayım ama yınede kıloluyum

Hoşgeldin aramıza naneli şekerim.
Çok severim naneli şekeri de.
Özellikle kahve ile.

Ahhh ahh bizimkide büyük bir aşktı :KK43: On günde eskidik. Umarım düzelir herşey :KK43:((

Hümeyracım, bu bir alışma düzeni.
Sevgini gösterme konusunda geri adım atma.
Eminim daha kısa sürede atlatırsınız bu alışma sürecini.
Merak etme öyle aşk bir anda puff olup gitmez.

hedefcim bu haftasonu fena kacırmıstım tartıda + cıktım pazartesi baktım olmayacak en hafif corba diye corbaya dadandım dün -1 cıktım bakalım bugun ne cıkacak

Çok iyiymiş Kollontaicim.

günaydınlar
naneli şeker hoşgeldin kurallarımızı blance yazmış bugün kg larınızı oruçlu olanlar mutlaka iftardan önce tartılıp yazsınlar
gece 1 de ve 4 te gene ateşlendi bizim ufaklık büyüğü dr istifra etti iptalim gene anlayacağınız ama ben yokum diye siz de boş bırakmayın lütfen buraları

Kaptanım, biz boş bırakmayız ama umarım miniğin kısa sürede iyileşir de sen de gelirsin.

hedefcim simdi tartıldım 60.7 -0.7 kilo yani :) ilk baslarda ki gibi kilo veremiyorum ya ne guzel 1.5 falan veriyordum sporu azalttım ondan heralde :KK43:

Kollontaicim; yine de süper bence.
Acaba ben de bugün çorba günü mü yapsam. Sen devam edecek misin? Ne çorbası olduğu çok önemli mi acaba?
Şehriye yapabilirim aslında.
Full yağsız yaptın dimi?
Un falan katmadın sanırım?

kızlar şok diyet yapıcam önerisi olan varsa sevinirim :KK14:

Karpuz diyetini inceleyebilirsin şekerim.
1 haftada 5kg vaad ediyor.

Kızlar dün gece mahvoldum ya. Benim akıllı kocişim tam 5 kilo yufka almış. Dedimbu ne bütün ramazanın sahurluğunu bi günde niye aldın...
Yani anlayacağınız sahura kadar onlarla uğraştım. O yüzden buraya da gelemedim.... Hepinizin Ramazan-ı Şerifi hayırlı olsun..

5 kg yufkayı nasıl değerlendirdin ve daha önemlisi bitirebildiniz mi muskacım?

Eh be tatlımvarda niye koymadın ben bahar gelir gelmez her köşeye koyarım çünkü çok korkuyorum ben börtü böcükten..

Vardı Muskacım aslında da her odada birer tane vardı.
Mutfaktan da rahatsız olup, kullanılmayan uzak köşeye koymuştum.
Sanırım yeterli gelmedi.
Umarım işe yarar. Çok pis huylanmış durumdayım.

atak donemini kac gun yapmıs olacaksın canım aman diyim saglıgına dikkat et ben emzirdigin ibilmiyordum zor olur :KK43: hadi bakalım gitsin kilolar :KK66: senin modifiye dukan daha iyi ya ben artık yogurt yiyemez olmustum 3. gunun sonunda nerdeyse hicbisey almamıstı midem protein gormek istemiyodum :KK47::KK47: arada sevdigin seyler olması moralini de duzeltir takma cok, zor bi diyet yapıyosun sonucta :KK14::KK14:

evet güzel laf bulmuşsun modifiye resmen :KK53: canım kitap var sende de bilirsin aslında emziren anneler için dukan diyeti frklı. güçlendirme 1 yapıyorsun ama benim kızım artık 12. ayına girdiği için ve ben de çook kilolu olduğum için normal atak-seyir yapmaya karar verdim ama dediğin gibi çok kasmıyorum.

hedefcim simdi tartıldım 60.7 -0.7 kilo yani :) ilk baslarda ki gibi kilo veremiyorum ya ne guzel 1.5 falan veriyordum sporu azalttım ondan heralde :KK43:

canım kilo verdikçe kilo verimi de azalır ya vücudun direniyor :KK51:

kızlar şok diyet yapıcam önerisi olan varsa sevinirim :KK14:

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2-gunde-5-kilo-verdiren-diyet-listesi.564384/ bunu öneririm. tam bir haftasonu programı gibi çok güzel :KK49:

Limon okudum Blanchecim, bekliyorum bakalım nasıletkileyecek diye.
Bu evde geçirdiğimiz ilk yaz.
Şaşkın ve ağlayacak moddayım.

ay canım benim bi önceki evimde öyleydi zirai ilaç bile kullandım her şeyi denedim oturup hıçkıra hıçkıra ağlıyordum artık iyice psikolojim bozulmuştu.. yaz boyu sürdü yaz bitince bitti ben de taşındım o evden hemen :KK55:

ay canım benim bi önceki evimde öyleydi zirai ilaç bile kullandım her şeyi denedim oturup hıçkıra hıçkıra ağlıyordum artık iyice psikolojim bozulmuştu.. yaz boyu sürdü yaz bitince bitti ben de taşındım o evden hemen :KK55:

Nasıl yani? Hiç geçmedi mi imsevalcim?
Ben de oturur ağlarım.
Üstelik taşınma imkanımız da sıfır.
Bulunduğumuz yerdeki en güvenilir ve en iyi yer burası.

Nasıl yani? Hiç geçmedi mi imsevalcim?
Ben de oturur ağlarım.
Üstelik taşınma imkanımız da sıfır.
Bulunduğumuz yerdeki en güvenilir ve en iyi yer burası.
canım umarım sen bir çare bulursun benimki çok fenaydı kocaman mutfaktezgahım vardı normal evlerin iki katı kadar karıncadan tezgah görünmüyordu :KK43:

kahve dediler çamaşır suyu pudra ilaç zirai ilaç herşeyi herşeyi denedim ama sen de dene bakalım.

her sabah kalkıp karınca süpürüyordum bir şeker tanesi bile olmayan mutfağımdan :KK61:

Allah kimseye yaşatmasın böyle işkenceyi.. umarım iri sana çare olur canım :KK19:

canım umarım sen bir çare bulursun benimki çok fenaydı kocaman mutfaktezgahım vardı normal evlerin iki katı kadar karıncadan tezgah görünmüyordu :KK43:

kahve dediler çamaşır suyu pudra ilaç zirai ilaç herşeyi herşeyi denedim ama sen de dene bakalım.

her sabah kalkıp karınca süpürüyordum bir şeker tanesi bile olmayan mutfağımdan :KK61:

Allah kimseye yaşatmasın böyle işkenceyi.. umarım iri sana çare olur canım :KK19:

Deme ya imsevalcim.
Valla iyice moralim bozuldu.
Yuva buldum bir tane.
Eşim uyanamadı daha. O kalksın da silikon ile dolduralım etrafını diyorum.
Tek yuvada da bu kadar karınca var mıdır bilmem ama

muskacım dedigin gibi sok diyetlerin cogunda menuler benimkinden kabarık ;) bugun normal kahvaltı yaptım baska hicbisey yemem yarına kadar yarın cuma malum :) ayran detoksu nasıl oluyor canım ??

hedefcim ben hayatta karpuz yiyemem ki agzıma surmedim bugune kadar :( bocek sorunu bende yasıyorum biliyosun ev bahceli :( ben annemin getirdigi bi ilacı doktum karınca ıvız zıvır yok ama dun yagmurda akrep cıktı bahcede sumuklubocek cıktı hırsımdan dort dondum evde :( simdi bi ilaclama sirketiyle gorusup komple evi ilaclatmayı dusunıyorum oyle ufak tefek ilaclara guvenemiyorum artık birde benim saf kedilerim bocekten benden cok korkuyor ;)
canım corbaya un koymuyorum ama yag salca baharat koyuyorum normal corba yani ;) eskiden mercimek yapıyodum usendigim icin sehriye kolay geliyo onu yapıyorum erkek arkadasım da cok seviyo ondan onu yapıyorm yanl

imsevalcim simdi inceleyecegim onerdigin diyeti bakalım onun listesi benden az mı???

@imseval canım simdi baktım da onun yeme listesi de benimkinden fazla :) benimkinden az buldugum bir tek o fotosunu paylastıgımdı ;) dedigin gibi kilo verimim azaldı vucut direnc gosteriyo o yuzden bi sok diyet yaparak direnci kırmak istiyorum ;))

muskacım dedigin gibi sok diyetlerin cogunda menuler benimkinden kabarık :KK66: bugun normal kahvaltı yaptım baska hicbisey yemem yarına kadar yarın cuma malum :) ayran detoksu nasıl oluyor canım ??

hedefcim ben hayatta karpuz yiyemem ki agzıma surmedim bugune kadar :KK43: bocek sorunu bende yasıyorum biliyosun ev bahceli :KK43: ben annemin getirdigi bi ilacı doktum karınca ıvız zıvır yok ama dun yagmurda akrep cıktı bahcede sumuklubocek cıktı hırsımdan dort dondum evde :KK43: simdi bi ilaclama sirketiyle gorusup komple evi ilaclatmayı dusunıyorum oyle ufak tefek ilaclara guvenemiyorum artık birde benim saf kedilerim bocekten benden cok korkuyor :KK66:
canım corbaya un koymuyorum ama yag salca baharat koyuyorum normal corba yani :KK66: eskiden mercimek yapıyodum usendigim icin sehriye kolay geliyo onu yapıyorum erkek arkadasım da cok seviyo ondan onu yapıyorm yanl

imsevalcim simdi inceleyecegim onerdigin diyeti bakalım onun listesi benden az mı???
Canım ayran detoksu diyolar ama aslı ayranaşı çorbası. 4 kaşık haş.nohut,4kaşık haş. bulgur,4kaşık haş. yeşil mercimek ve 2 salatalığı 1,5 litre baya koyu kıvamlı ayrana karıştırıyosun 2 saat arayla 1 kase içiyosun..
Kedilerin benden desene bende çok korkuyorum böcükten..
Mercimekte bi tavsiyem olabilir hem çok kolay oluyo hemde hiç yağ olmuyo.. mercimeği, 1soganı, 1 yem.kaş.salçayı, tuzu baharatı koy düdüklüye suyu ekle 15-20 dk pişir ılıyınca blenderdan geçirip nane kat... çok lezzetli oluyor.

Back
X