Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Muhteseeem dun geceden beri durup durp 25 oldu heeeey diye bagırıyorum, evdekiler sıyırmak uzere..

İlk 9 kiloyu kalori sayarak verdim sonrası karbonhidrat. Zaten virus gibi ikiside saymaya baslayınca bırakamıyosun.
şımarmak sonuna kadar hakkın tatlım beni,m maşallah sana
Sagol kaptanım cok mutluyum yaa, bide yuzdeyi dogru hesaplamısım dimi?
yüzdeyü doğru hesaplamışsın tatlım
ben de 1200 kalori 60 kb sayıyorum.

dün ben de bi şaşırtayım dedim 2240 cal 250 gr kb almışım :eek:

şaşıran ben oldum yani :KK70:
sen şaşırtma seval cim şaırtma sakın bak muska çok güzel bir örnek hadi bakalım muska77 muska77 canım sende uygun görürsen seni sevalin danışmanı yapmak istiyorum elinde sopa ile sevalin başında bekle o da sana hesap versin eminim seval de en kısa sürede güzel kilolar vermeye başlayacak

sen şaşırtma seval cim şaırtma sakın bak muska çok güzel bir örnek hadi bakalım muska77 muska77 canım sende uygun görürsen seni sevalin danışmanı yapmak istiyorum elinde sopa ile sevalin başında bekle o da sana hesap versin eminim seval de en kısa sürede güzel kilolar vermeye başlayacak

muska77 muska77 lütfen lütfen lütfen nolur nolur danışmanım ol hedef38beden hedef38beden isimli rakibemi yenmem gerek lütfen nolur

Seval guzel kilo verince hedef beni doverse :) rakibeler ya..
Ayrıca seval isterse seve seve yardım etmeye calısırım.

Seval guzel kilo verince hedef beni doverse :) rakibeler ya..
Ayrıca seval isterse seve seve yardım etmeye calısırım.

muskacım şaka bi yana sen zaten hepimize bu hafta bi yol açtın.. bakalım bu yoldan yürüyoruz inşallah biz de daim olur kiloları veririz :KK19:

muska77 muska77 Tebrikler çok güzel kilo vermissin :KK19: darısı başıma 18 kilo vermem lazım :KK53::KK53:

Kb sayımına mi geçsem defter mi tutsam ne yapmalı bilmiyorum :KK17:

bayrama kadar acil birseyler yapman lazım
kübra akşamüzeri 6 gibi tekrar tartıl canım hümeyra için listeyi düzenleyeceğiz belki düşer biraz daha

Ördekcim, biraz daha aktif olmaya bak derim.
Buranın motivasyonunu almış olursun.

Canım çocuklardan zor fırsat buluyorum aralarda ancakyazıyorum

Gecen hafta : 91.8
An itibari ile : 89.3
Fark : 2.5 kg
℅2,72
:KK76::KK46::KK46:

Süperrrr

Hay çok yasa sen hedefim sagol..

Amin canım gel 89 lar cok guzel.
Kızlar dun gece itibari ile 25 kilodan kurtulmus bulunuyorum hemde 4 ay 4 gunde....

Tebrik ederim maşallah diyelim

toplight toplight iyi olur kaptanım açlıktan bi kaç gr gider belki
muska77 muska77 Tebrikler maşallah sana bende irade yok başlıyorum hep yarım kalıyor oldum olası böyleyim :KK22:
kollontai kollontai yetişecegim size :KK59: iradeli olacağım bu sefer :KK76:
Bende oyleydim 114.8e nasıl ulastım sanıyosun. Ama ne olduysa bazı laflar kucuk gormeler gaza getirdi beni, benim esim manken gibidir. Arkamdan su adama su kadın yakısıyomu allah cirkin sansı versin dedi bi kız. Esim sen onun kesip ettıgı tırnak olamazsın diye kıza cıkıstı ama, bana olan oldu. Evde sabaha kadar oturdum dedimki ben olsam zayıf ve narin bir karım olsun isterim, tamam adam seviyo ama onunda icinde vardır oyle bi dusunce veee karar vardim tarih 27.02.2015 o ilk gun esim bile zayıflıcam dedigimde bi tebessum etti. Eminin icinden yaa tabii demistir. Su anda en buyuk destekcim oldu bugün yuruyemedim dedigimde hemen cıkalım deyip cocukları ayaklandırıyor. Ve en onemlisi eskiden bir cocugu yanına alıp onden giderdi artık cocukları onden gonderip elimi tutuyor. Belki ufak bisey ama hosuma gdiyor..
Ay cok yazdım yine bak iste sende dusun diye yazdım sen olsan cıtı pıtı zarif bi karın olsun istemezmiydin?

Bende oyleydim 114.8e nasıl ulastım sanıyosun. Ama ne olduysa bazı laflar kucuk gormeler gaza getirdi beni, benim esim manken gibidir. Arkamdan su adama su kadın yakısıyomu allah cirkin sansı versin dedi bi kız. Esim sen onun kesip ettıgı tırnak olamazsın diye kıza cıkıstı ama, bana olan oldu. Evde sabaha kadar oturdum dedimki ben olsam zayıf ve narin bir karım olsun isterim, tamam adam seviyo ama onunda icinde vardır oyle bi dusunce veee karar vardim tarih 27.02.2015 o ilk gun esim bile zayıflıcam dedigimde bi tebessum etti. Eminin icinden yaa tabii demistir. Su anda en buyuk destekcim oldu bugün yuruyemedim dedigimde hemen cıkalım deyip cocukları ayaklandırıyor. Ve en onemlisi eskiden bir cocugu yanına alıp onden giderdi artık cocukları onden gonderip elimi tutuyor. Belki ufak bisey ama hosuma gdiyor..
Ay cok yazdım yine bak iste sende dusun diye yazdım sen olsan cıtı pıtı zarif bi karın olsun istemezmiydin?
Hayran kaldım sana muska, helal olsun. Ne kadar azimlisin bize de örnek oluyorsun. Eminim bütün kilolarından kurtulup, manken gibi olacaksın. :KK200::KK68:

Back
X