Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kampinglerde dus tuvalet falan var tabi cok pimpirikliysen olmaz o_O bakalım biz planı yaptık 12 sinde baslıyo kamp kim tutar beni :KK55:

Ortak ama değil mi?
Belki çok abartılı değilim titizlikte. Hadi tuvalet de belki çok sorun olmaz temizse ama duş konusunda tıkanıyorum.
Yine de çok pis özendim.
Ben bu konuyu gündeme getirmeliyim ama önce kilo vermem şart.

***5.TAKIM 420.ETAP***
toplight (65,7/65,3/0,40/%0,0,61)
kb196(72,4/) gecen hafta bildirimde bulunmadığı için 2 ye bölündü
kollontai (60,5/60,2/0,3/%0,50)
blanche_ea (59,4/59,3/0,1/%0,17)

servey(68/ ) hamilelikten dolayı izne ayrıldı
hedef 38beden (81,5/ 81,1/0,4/%0,49)
muska77 (91,8/)
hmyr_19 (92,5/)
imseval (117,1/116,8/0,3/%0,26)
5. TAKIM ORTALAMASI :%

callanpickney 58,1/58,3/-0,2/-%0,34

crknordk 68,5/ yeni üye başlangıç 17 haziran 70,4kg hedef 55 kg
ameliaa 79,4 yeni üye başlangıç 29 haziran 80,5kg hedef 55
shrylz 59 kg yeni üye

sanki listemiz kısaldı ya bizim, yeni arkadaslar davet etsek :)
,
evet kızlar ben arada davet ediyorum ama maalesef düzenli olan çıkmadı sizde takip edin yakalayınca yeni üye davet edersiniz

***5.TAKIM 420.ETAP***
toplight (65,7/65,3/0,40/%0,0,61)
kb196(72,4/) gecen hafta bildirimde bulunmadığı için 2 ye bölündü
kollontai (60,5/60,2/0,3/%0,50)
blanche_ea (59,4/59,3/0,1/%0,17)

servey(68/ ) hamilelikten dolayı izne ayrıldı
hedef 38beden (81,5/ 81,1/0,4/%0,49)
muska77 (91,8/)
hmyr_19 (92,5/)
imseval (117,1/116,8/0,3/%0,26)
5. TAKIM ORTALAMASI :%

callanpickney 58,1/58,3/-0,2/-%0,34

crknordk 68,5/ yeni üye başlangıç 17 haziran 70,4kg hedef 55 kg
ameliaa 79,4 yeni üye başlangıç 29 haziran 80,5kg hedef 55
shrylz 59 kg yeni üye

,
evet kızlar ben arada davet ediyorum ama maalesef düzenli olan çıkmadı sizde takip edin yakalayınca yeni üye davet edersiniz

aşk olsun kaptanım ben varım düzenli

Bence de yeni arkadaşlar gelsin. Hareket iyidir.

Demek ki sıkısın Kollontaicim.
Aaa sormadım ben sana.
Sınav sonucun nasıl?
evet canım vucudum sıkı, spor da yapıyorum bide benim gogusler 95 :( yani o kadar zayıf olsam bi acayip olur, buraya foto yuklemek zor oluyo, yoksa foto atardım size. sınav sonucum istedigim gibi degil sozelde 19 bindeyim daha once girdigimde 8 bindeydim , sinema ve adalet bitirdim, heralde ogretmenlik faln yazarım bu sefer :)

aşk olsun kaptanım ben varım düzenli

Senin yeniliğin mi kaldı rakibem?
Eskidin artık. :KK53:

evet canım vucudum sıkı, spor da yapıyorum bide benim gogusler 95 :KK43: yani o kadar zayıf olsam bi acayip olur, buraya foto yuklemek zor oluyo, yoksa foto atardım size. sınav sonucum istedigim gibi degil sozelde 19 bindeyim daha once girdigimde 8 bindeydim , sinema ve adalet bitirdim, heralde ogretmenlik faln yazarım bu sefer :)

Hiç fotoğraflarda belli olmuyor büyük oldu Kollontaicim.
Zayıflayınca küçülmediler mi?
Benim göğüslerim normalde küçüktü.
Kilo alınca onlar da büyüdü.

Hangi öğretmenlik var aklında?
Boğaz içi değil mi? :KK37:

Canım benim sende iyiki varsın ilk evlendigimizde hepimiz bocaladık sasırdık ne yapacagımızı, hem ben 6 yıl esimin ailesi ile oturdum allatan k.valide ve k.peder anlayıslıydı ben esime cam sildirirken k.validem guluyodu kıkır kıkır. Sen ayrı evdesin daha kolay cunku ondan baskasından yardım isteme luksun yok oda biliyo bunu.
Haklısın bazı zamanlar insanın evlilikle ilgili yardıma, bir fikre ihtiyacı oluyor :)

hep senin ustunde olmaz ev isi, alıstır beklentiye de gir, ben evde yatıyorum bazen aksama kadar sabah bulasık yıkarken bana kızıyo niye bırak ben yıkarım diye, evin buyuk isini de onun izin gununde yapıyoruz, yani ben ev isini keyfim isterse yapıyorum, mutsuz olacaksan sakın yapma bırak ben yaparm der ve yapar da, ev isi paylasılmalı mutlaka !!!
Dün bu yazıyı yazdıktan sonra çamaşır asmam gerek dedim yardım edeyim dedi mutlu oldum :) Gizli üye oldu okuyo mu ne :KK70: alışıcaz sanırım yavaş yavaş :KK37:

Senin yeniliğin mi kaldı rakibem?
Eskidin artık. :KK53:

Hiç fotoğraflarda belli olmuyor büyük oldu Kollontaicim.
Zayıflayınca küçülmediler mi?
Benim göğüslerim normalde küçüktü.
Kilo alınca onlar da büyüdü.

Hangi öğretmenlik var aklında?
Boğaz içi değil mi? :KK37:
ya sıkılastı sadece ama kuculmedi istanbul uni dusunuyorum yine, bogazici gelmez muhtemelen, edebiyat yazarım :)

Dün bu yazıyı yazdıktan sonra çamaşır asmam gerek dedim yardım edeyim dedi mutlu oldum :) Gizli üye oldu okuyo mu ne :KK70: alışıcaz sanırım yavaş yavaş :KK37:

:KK23::KK23: Aferin ona. Bence de okunmalı aslında burası arada.

ya sıkılastı sadece ama kuculmedi istanbul uni dusunuyorum yine, bogazici gelmez muhtemelen, edebiyat yazarım :)

Gönlüne göre olsun kollontaicim.
Tebrik ediyorum.

Back
X