Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay evet kizlar ben de pek huysuzum, reglim diye demistim ama havalardan da olabilir.

ben persembe tatile cikiyorum 2 gun kaldi, o 2 gun nasil gececek diye dusunuyorum :)

ya bana herkes cok inceldin sen diyor da ben de bu sabah 60.2ydim, regle bagliyorum ben ama.

bir de spor yapmamak da insani bunaltiyor, ben bugun artik baslayacagim kesin :)

günaydın kızlar kaç gündür wc ye çıkamadım diye ctesi akşamı 2 tane bekunis atmıştım dün gece etkisini gösterdi bende sabah 4 e kadar ayaktaydım bugün uyuyorum resmen
hümeyra cım sen ailenin yanında tanıdığın ortamda olunca kendini güvende hissediyorsun ama artık yeni ortamına yavaş yavaş alışman lazım sıkılman bunalman çok doğal buna sakın canını sıkma tatlım yavaş yavaş çık dolaş mesela pide almaya git veya bakkaldan basit bişeyler almaya git yolunu uzat çevreyi öğrenirsin alışırsın yavaş yavaş
blance canım bende senin durumundayım
dün akşam iftar ve sahurda abardım gene bakalım bu akşam tartıda ne çıkacak merak ediyorum
hedef cim maşallah tatlım yaaaa
Sağol kaptanım

Günaydınlaaaaaar efenim :KK68:

Dün moralim çok bozuktu bütün gece ağladım. Kızım hasta ateşi 38,5 a çıktı, eşim yalnız bıraktı beni arkadaşı evi terk etmiş onunla konuşmaya gitti sahurda geldi :KK14: ben de sinirimden kalkıp 5 kaşık bulgur pilavı 1 bardak ayran yedim içtim :KK12:

ama kızımın ateşi düştü sabaha kadar çok şükür :KK51: boğazı iltihaplanmış bütün gece inledi uyurken 1 buçuktan 5 e kadar da uyumadı.. sabah ateşi yoktu hali de hiç yoktu baya nazlandı kuzum :KK14:

ama sabah tartıya çıkınca bütün uykusuzluğum huysuzluğum gitti.. hele bir de tuvalete çıktım :KK53: benden iyisi yok bugün :21:

birazdan menülerimi paylaşırım ama menülerim çok kötü benim :oops: payşlaşıcam ama dövmeyin beni
canım geçmişm olsun iştemisin şimdi uykusuz uykusuz işe gitmek kötü olmuştur bende çok uykusuzum bugün
tartı sonucu güzel çıkmış anlaşılan merakla bizde bekliyoruz bakalım
Son 2-3 gündür nedense kendimi çok mutsuz hissediyorum.
Aslında mutsuz olmamı gerektirecek bir olay yok ama artık havalardan mıdır bilmiyorum.
canım havalar birden ısındı burda aşırı derecede o da mutsuz yapabilir güzelim yaaa
bu sabah tartım 61.1 di ama ben bunu tartı farkına baglıyorum, cunku evde 60.2 cıktıgımda spor salonunun tartısında 61.6 cıkmıstım, muhtemelen yeni tartımda eskisine gore fazla tartıyo :KK43: birde su icemiyorum cok :KK43:
canım asıl suyu şimdi içmen lazım ihmal etme lütfen bol miktarda su iç
ay evet kizlar ben de pek huysuzum, reglim diye demistim ama havalardan da olabilir.

ben persembe tatile cikiyorum 2 gun kaldi, o 2 gun nasil gececek diye dusunuyorum :)

ya bana herkes cok inceldin sen diyor da ben de bu sabah 60.2ydim, regle bagliyorum ben ama.

bir de spor yapmamak da insani bunaltiyor, ben bugun artik baslayacagim kesin :)
tatlım kaç gün izne gideceksin perşembe gitmeden kg bildir bana ok mi tatlımregli şişi de iner inş perşembeye kadar
Kızlar evde sıkıntılarım var. Diyet yapamıyorum. Baya kötü durumdayım hasta olmaktan korkuyorum :KK43:
bende haftasonu abarttığımdan daha soğrusu sahurlarda abarttığımdan az önce tartıldım eve gitmiştim 65,8 çıktım bakalım iftara kaç çıkacağım bu hafta hedefim artık 64 ü görmek bugün itibari ile sıkı yönetime geçiyorum

kızlar sabah hastaneye gittim meme kontrolüne perşembe sabahı mamografi ve ultrason çekilecek bi de troidlerine bakalım dedi genel cerrah bakalım inş bişey çıkmaz 6 ay gecikmeli gittim dr fırçayı kaydı bu kadar geciktirme diye elle muayene de pek bişey çıkmadı ama gene de korkuyorum

Kızlar evde sıkıntılarım var. Diyet yapamıyorum. Baya kötü durumdayım hasta olmaktan korkuyorum :KK43:
hümeyra cım canım az önce sana mesaj atacam derken karışmış tatlım evde sıkıntılarım var derken ne tarz sıkıntılar eğer anlatmak istersen elimizden geleni yapmaya çalışırız tatlım

kahvaltım 275 kcal 5 kb :KK73:

Tebrik ederim Kollontaicim.

havalardandır canım insan bunalıyo yazın, hele de evde :KK43:

Ev bunaltıyor ama ben yazın dışarı çıkmayı da hiç sevmiyorum gündüzleri.
Balkondan bile zor kaçıyorum sıcaktan.

Allah allah benimde en kolay yaptığım diyettir bu (regl dönemi hariç):KK22:

Ayyy sendemi depresifim neşesizim sinirliyim (sorun bende değilmiş demekki tüm suç havalarda):KK53:

Tartı farkı olması güzel aslında eve döndğünde 1kg eksik çıkcan ne güzel...

Aynen Muskacım. Hep suç bu havaların demek ki.
Beni bu güzel havalar mahvetti biz de çok terse döndü. :)

Komple aynı havadayız sanırım. :D
Neredesiniz tatilde Blanchecim?

Hümeyracım hayırdır canım ne oldu?
Anlatmak ister misin?

canım geçmişm olsun iştemisin şimdi uykusuz uykusuz işe gitmek kötü olmuştur bende çok uykusuzum bugün

canım havalar birden ısındı burda aşırı derecede o da mutsuz yapabilir güzelim yaaa

canım asıl suyu şimdi içmen lazım ihmal etme lütfen bol miktarda su iç

tatlım kaç gün izne gideceksin perşembe gitmeden kg bildir bana ok mi tatlımregli şişi de iner inş perşembeye kadar

bende haftasonu abarttığımdan daha soğrusu sahurlarda abarttığımdan az önce tartıldım eve gitmiştim 65,8 çıktım bakalım iftara kaç çıkacağım bu hafta hedefim artık 64 ü görmek bugün itibari ile sıkı yönetime geçiyorum

Ondan mı bilmiyorum kaptanım ama şu an istediğim elimde 1 litrelik bir dondurma kavanozu ile beraber yabancı dizi açıp yatağa gömülmek.

kızlar sabah hastaneye gittim meme kontrolüne perşembe sabahı mamografi ve ultrason çekilecek bi de troidlerine bakalım dedi genel cerrah bakalım inş bişey çıkmaz 6 ay gecikmeli gittim dr fırçayı kaydı bu kadar geciktirme diye elle muayene de pek bişey çıkmadı ama gene de korkuyorum
Kaptanım, çok haklı doktorun fırça kaymakla. İhmal edilir mi hiç? Umarım sıkıntı yoktur ama lütfen ihmal etme kendini.

Kızlar teşekkür ederim mesajlarınız için.. Kızım daha iyi saat 11 buçuk gibi yanına gittim çok ağlıyordu :cry: 2-3 saat yanında geçirdim. iyi bıraktım bakalım birazdan gidicem yine yanına :KK51:

Kızlar teşekkür ederim mesajlarınız için.. Kızım daha iyi saat 11 buçuk gibi yanına gittim çok ağlıyordu :cry: 2-3 saat yanında geçirdim. iyi bıraktım bakalım birazdan gidicem yine yanına :KK51:

Kuzum ya kıyamam ona.
Bir de yanında olmamak ne zordur sana ama eminim iyi olacaktır kısa sürede.

haftasonu menülerim :eek:

04.07.webp

05.07.webp

tartı 115,9 kaptanım öyle ahım şahım bişey değil ama ileriye doğru atılmış her adım iyidir :KK39:

Kızlar eşimle yedi yıllık bir ilişkiden sonra isteyerek bütün zorluklarla mücadele ederek evlendik. Bu yedi yıl boyunca tabiki zor anlarımız oldu, ama hiç bir zaman ayrılmadık. Bin bir hevesle yuvamızı kurduk. Düğün süreci boyunca herşeyin en iyisi en güzeli olsun diye uğraştık. Eşyalarımızı bin bir özenle seçtik. Fakat evlendiğimiz günün sabahında başlayan bir huzursuzluk var evimizde. O bir türlü evliliğe adapte olamadı. Şöyle böyle derken yarın birinci ayımızı dolduruyoruz. Fakat şuan benimle konuşmuyor. Konuşmama sebebide şu. Üç gün önce özenerek iftar sofrası hazırladım giyindim kuşandım. Henüz sofradan kalkmadan bir arkadaşı aramaya başladı. Benim onun yanına gitmem lazım dedi. Bende azcık sitemle gitmesen olmazmı dedim. İnanın geri geldiğinde surat bile yapmadım. Bu olaydan sonra bana karşı buz gibi. Gerekmedikçe konuşmuyor. Dokunmama bile tahammulu yok. Bir bahaneyle yanımdan uzaklaşıyor. İlk gün ben bişey olmamış gibi davrandım. İkinci gün baktım aynı bende onun gibi davrandım ne sucum var diye. Bugunse düşündüm boyle aramız iyice soğuyo o benim eşim biz ne zorluklarla bir araya geldik dedim yine yakınlaştım. Ama onda herhangi bir yumuşama yok. Sinirlerim alt üst. Hiç mutlu değilim. Yardım edin lütfen.

Kızlar eşimle yedi yıllık bir ilişkiden sonra isteyerek bütün zorluklarla mücadele ederek evlendik. Bu yedi yıl boyunca tabiki zor anlarımız oldu, ama hiç bir zaman ayrılmadık. Bin bir hevesle yuvamızı kurduk. Düğün süreci boyunca herşeyin en iyisi en güzeli olsun diye uğraştık. Eşyalarımızı bin bir özenle seçtik. Fakat evlendiğimiz günün sabahında başlayan bir huzursuzluk var evimizde. O bir türlü evliliğe adapte olamadı. Şöyle böyle derken yarın birinci ayımızı dolduruyoruz. Fakat şuan benimle konuşmuyor. Konuşmama sebebide şu. Üç gün önce özenerek iftar sofrası hazırladım giyindim kuşandım. Henüz sofradan kalkmadan bir arkadaşı aramaya başladı. Benim onun yanına gitmem lazım dedi. Bende azcık sitemle gitmesen olmazmı dedim. İnanın geri geldiğinde surat bile yapmadım. Bu olaydan sonra bana karşı buz gibi. Gerekmedikçe konuşmuyor. Dokunmama bile tahammulu yok. Bir bahaneyle yanımdan uzaklaşıyor. İlk gün ben bişey olmamış gibi davrandım. İkinci gün baktım aynı bende onun gibi davrandım ne sucum var diye. Bugunse düşündüm boyle aramız iyice soğuyo o benim eşim biz ne zorluklarla bir araya geldik dedim yine yakınlaştım. Ama onda herhangi bir yumuşama yok. Sinirlerim alt üst. Hiç mutlu değilim. Yardım edin lütfen.
ya canım daha yeni gelinsin ben anlamadım niye boyle sıkıntı yasıyosun, evli arkadaslar daha dogru yaklasır belki konıya ama muhtemelen evlilige alısamamıstır daha :(. bende bir aydır erkek arkadasımla birlikta yasıyorum maddi manevi bir suru zorluk yasadık alısma sureci kavgalar vs ama ben uzatmasına izin vermiyorum, bi kere benden ayrı kanepede yattı bende gittim zorla da olsa yanına yattım ertesi gun o ozur diledi , sen biraz uzerine git oyle soguk kalmasına izin verme, gerekirse sen alttan al hatasını anlar mutlaka , sıkma canını duzelir canım ya mutlaka

kızlar bugun ki menum
sabah
1 haslanmıs yumurta
2 catal omlet
1 kk light peynir
1 dilim kızarmıs tahıllı ekmek

aksam
300 gr balık
patlıcan salatası 1 kase

toplam kcal 690
toplam kb 11

su 2 lt