Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yaw kollontai cim muska zaten az yiyor sende öyle daha azı da sağlıksız olur yaa sağlıkda önemli kızlar yaww
hastalıklar hep cok yemekten geliyor kaptanım,aç kalsak nekadar kalabiliyoruz ki
ondan diyorum iştahı kapanan arkadaşlar o günleri çok iyi değerlendirsinler,çünkü o iştahın açılacağı zamanlar da geliyor mağlesef

bence sen yanlış anlamış olabilirsin
evlenmeden önceki ilgiyi evlendikten sonra da bekliyoruz ama o ilgi genelde gelmiyor
bence takma onun davranışını,sen yine aynı hayatına devam et
Allah allah evlenene kadar el etek öpüyolar ama.. Hiç gelemem öyle valla ilgisizliğin alasını gösteriririm nevrini döndürürüm adamın valla.. Ay kızdım şimdi bak...

Allah allah evlenene kadar el etek öpüyolar ama.. Hiç gelemem öyle valla ilgisizliğin alasını gösteriririm nevrini döndürürüm adamın valla.. Ay kızdım şimdi bak...
ya muskacım biz kadınlar da bazen yanlış anlıyor olabiliriz
hormon seviyemiz sürekli değişiyor,bazen daha fazla tepkiler veriyoruz..erkekler işten geldikten sonra evde dinlenmeye odaklanıyor..eskiden ben de eşim yorgun olsa da benimle ilgilensin istiyordum,şimdi onu özgür bırakıyorum,dinlensin diyorum,ya da işte ne yapacaksa..ben de kendi işime bakıyorum,kitap okuyacaksam okuyorum vs
yine aramız bozuk olduğunu hissedersem aynı senin gibi yapıyorum,daha kibar davranıyorum,sarılıyorum...çünkü biz kadınlar kızdığımız zaman bağırıp çağırıyoruz ama erkekler araya duvar örüyor...duvar örmesine izin vermemek lazım..yıkılsın duvarlar ve gururlar..kimin alttan aldığı önemli değil bence yeter ki huzur olsun

muskacım haklısın valla ilgisizlige gelemem bende, ilgisizligini gordum mu acıkca diyprum ne var hayırdır diye duzeltiyo o da davranıslarını :)

ya canım daha yeni gelinsin ben anlamadım niye boyle sıkıntı yasıyosun, evli arkadaslar daha dogru yaklasır belki konıya ama muhtemelen evlilige alısamamıstır daha :KK43:. bende bir aydır erkek arkadasımla birlikta yasıyorum maddi manevi bir suru zorluk yasadık alısma sureci kavgalar vs ama ben uzatmasına izin vermiyorum, bi kere benden ayrı kanepede yattı bende gittim zorla da olsa yanına yattım ertesi gun o ozur diledi , sen biraz uzerine git oyle soguk kalmasına izin verme, gerekirse sen alttan al hatasını anlar mutlaka , sıkma canını duzelir canım ya mutlaka
bunu önce alıntılamıştım neden şimdi çıktı anlamadım
Dimi ama kaptanım.. Öleyimmi yahu? :)
bence de çok sz yememek lazım ihtiyac kadar
eveeet proteinden once son kacamagımla (dondurma) 1240 kcal 28 kb oldu menum alkıs bana yani ne guzel menumu mahvettim
canım gene de çok değil merak etme
callan cım canım iştahsız dönemi iyi değerlendirmek lazım haklısın ama çok da sağlıksız olmamalı diyorum
nefsimizi körlemeliyiz

hormon seviyemiz sürekli değişiyor,bazen daha fazla tepkiler veriyoruz..erkekler işten geldikten sonra evde dinlenmeye odaklanıyor..eskiden ben de eşim yorgun olsa da benimle ilgilensin istiyordum,şimdi onu özgür bırakıyorum,dinlensin diyorum,ya da işte ne yapacaksa..ben de kendi işime bakıyorum,kitap okuyacaksam okuyorum vs
yine aramız bozuk olduğunu hissedersem aynı senin gibi yapıyorum,daha kibar davranıyorum,sarılıyorum...çünkü biz kadınlar kızdığımız zaman bağırıp çağırıyoruz ama erkekler araya duvar örüyor...duvar örmesine izin vermemek lazım..yıkılsın duvarlar ve gururlar..kimin alttan aldığı önemli değil bence yeter ki huzur olsun
benimki hayatta susmaz oyle aksine o konustu mu benim susasım geliyo ;) o kadar cok konusuyo ki kızdı mı :) ama bende gurur yapmam alttan alırım sucsuzsam da, dedigin gibi huzur onemli, ama ilgisizlik olmamalı aynı yorgunlukbizde de var sonucta

fazla ilgi isteği de insanı boğuyor
biz eşimle evlenmeden önce eşim onunla çok fazla ilgilenmemi istiyordu,ben de rahat bir tipim telefonum kapanır hiç farketmem;bundan kötü zamanlarımız oldu,evlendikten sonra da ben ilgi istedim.şimdi kızımız aşırı ilgi istiyor:mad::mad::mad:

Merhaba herkese sağlıklı kilo vermeler diliyorum :) Ben 7. takımdan geliyorum Ramazan sonrası hep beraber kilo verebilmek için bir adım atıyoruz. Daha kalabalık olmak birbirimize destek olmak diğer takımlarla beraber kilo vermek istiyoruz. Eğer siz de bize ve kendinize destek olmak istiyorsanız şu konuya göz atmanızı öneririm :) 30 Günlük bir spor maceramız olacak küçük bir anket başlattım kendine spor arkadaşı arayan ama bulamayan bir düzen oluşturmak isteyen herkesi beklerim :)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/30-gun-beraber-spor-yapiyoruz.837459/

eveeet proteinden once son kacamagımla (dondurma) 1240 kcal 28 kb oldu menum alkıs bana yani ne guzel menumu mahvettim
Mahvolmamışki tatlım 28 kb mükemmel ötesi..
Tatlım benimle konuşması fiziksel efor gerektirmezki. İlgi gösteripte şaklabanlık yapması veya özel bişeyler planlaması gerkmiyor...
muskacım haklısın valla ilgisizlige gelemem bende, ilgisizligini gordum mu acıkca diyprum ne var hayırdır diye duzeltiyo o da davranıslarını :)
Aynen, sinirlenirsem giyinin diyorum çocuklara hemen çıkıp geziyorum yarım saate kalmıyor arıyor nerdesiniz diye ve bulunduğumuz yere damlıyor. Heh heh..
benimki hayatta susmaz oyle aksine o konustu mu benim susasım geliyo :KK66: o kadar cok konusuyo ki kızdı mı :) ama bende gurur yapmam alttan alırım sucsuzsam da, dedigin gibi huzur onemli, ama ilgisizlik olmamalı aynı yorgunlukbizde de var sonucta
Valla kızlar bunun gururla ilgisi yok bence.. suçluysa en fazla toleransım yanlız bırakmak olur aklı basına gelsin diye.. Alttan aldıkça daha çok üste çıkmaya çalışıyorlar..

1660 kalori, 170 kb ve 370 kalorilik kosu.

Bol bol adimim da var tabii ayrica ama iyi degilim farkindayim ok.

Menuyu de yazayim:

Sabah kahvalti :

Ciabatta ekmeginde tost
9 kat tat

Ara:
9 kat tat
1 cokonat

Aksam:
5 tane cikolatali biskuvi
1 bardak sut
1 kase ev yogurdu.

Reglim cunku.