Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

muskacım artık 1 top 1 tatlı kasıgı bilmem ben tatlı tatlıdır sen bugun ekmek yeme yada yarım dilim ye !!!! :KK66:

kaptanım iki gun ust uste kacamagın affı olamaz tabisi sende yarın 5 km yuruyus yaparsın artık :KK66:

muskacım amelia yemeye devam ederse alcam sopayı vallaaa :KK66:

kolay gelsin bu sıcakta iyi dayanıyosun mutfakta valla :KK43:
yürürüm bacım dün akşam 3 km yürümüştüm bu akşamda bi 3 km yürürüm yarında 2 km yürürüm ama havalar sıcak olunca oructa susuzluk fena çarpıyor yürüyüş yaparken bi de tempolu yürüyorum ben
Bugün tatlıyı hallettim temiziği yarıladım Yassı kadayıf deriz bizim bi tatlımız vardır onu yaptım..
mercimek çorbası , patlıcan musakka, pilav,salata , ayran, yassı kadayıf düşünüyorum
Yetermiki?
muska cım börek gibi bişey eklersen iyi olur tatlım gecen bende de aynı menü vardı ben evde pazı vardı iç hazırlayıp fırına pazılı pide yaptırmıştım

Bence de light urunleri sagliksiz buluyorum, yagi azlatacagim diye kb'yi artiriyorlar; halbuki saglikli yaglar yag eritmeye yardimci oluyor.
Kesinlikle katılıyorum sana..
yürürüm bacım dün akşam 3 km yürümüştüm bu akşamda bi 3 km yürürüm yarında 2 km yürürüm ama havalar sıcak olunca oructa susuzluk fena çarpıyor yürüyüş yaparken bi de tempolu yürüyorum ben

muska cım börek gibi bişey eklersen iyi olur tatlım gecen bende de aynı menü vardı ben evde pazı vardı iç hazırlayıp fırına pazılı pide yaptırmıştım
Öylemi diyosun kaptanım... Tamam yaparım ama yiyemiceklerime 1 yemek daha eklendi... :(

Canım psikolojikte olabilir, sucluluk dıygusu hepimizde bol miktarda..:KK66:

1 top bile değildi kaptanım 1 tatlıkaşığı... :KK45:

Su içmek kilo vermeyi durdururmu hiç tatlım arada durur öyle 1 günlük bi detoks yap geri hızlanır...

Ooooo yardımcı kaptan sopayı alacak saklan amelia

Protein yapar öyle başlarda... Azaldığına sevindim... Kb yap bari hedefim..

Harikasın arkadaşım... Devammmm :KK9::KK9::KK9:

Hiç sanmam anasının güzelliğini almış olmasın :KK19:

Ah uyumuyorum tatlım yarına misafirim varda zo olanları aradan çıkarayım diye ugraştım... Mutfaktayım sabahtan beri...

Muskacım, gerekirse kb şeklinde gideceğim ama oldukça minimum tutacağım bakalım.

hedefcim migreninin biraz düzelmesine sevindim
fatmacım saol tatlım
kübracım protein alımını artırırsan sütünde artar hem sıvı hem proteini artır
bu arada hep kızınız var yaa ben kıskandım bizde oğlan var iki tane yaaaa

Çok saol kaptanım.
Hafif yorgunluğu kaldı üzerimde.
Rahatladım valla.
Sağol canııım teklifin yeter...:KK68:

Kaptanım 2 oğlanda bende var biz anca gelini kız diye severiz onlarda kazık kadar olcaklar nelerini sevceksek.:KK12:

Kız, sen sevmezsin tabi.
Tam cadı ve fit kaynana olacaksın.
Kolay gelsin oğlunun sevdiceğine. :KK53:

Ben çıkıyorum tatlışlar. tüllerimi yıkamıştım onları halledip takayım... akşama menü bildiriminde görüşürüz...

Kolay gelsin şekerim.

nasıl bır detox uygulamalıyım ?
QUOTE="hedef38beden, post: 41721200, member: 676000"]Cidden ya, öldürmüyor süründürüyor tam bunun için denmiş rakibem.

Ben bilmiyormuşum rakibem bu takip etme olaylarını hiç.
Öğrenmiş oldum.
Popo modeli bende de aynı.
Yanlardan pırtlıyorum. :)
Olsun kuzum, hepsini vereceğiz.

Şişt, çirkin yok çirkin.
Sadece kilomuz fazla.

Kaptanım, sonuçlara çok sevindim.
Lütfen bu sefer ihmal etme bak.[/QUOTE]

toplam kb 12
toplam kcal 736
sabah
1 has yum
3 dilim sucuk
1 kk light pey

ara
1 has yum
200 ml light süt

aksam
100 gr tavuk gogsu
150 gr light yogurt
60 gr hindi füme et

su 2 lt
spor
30 dk yuzme
30 dk yuruyus

merhabalar ben yeni olduğumdan dün giremedim ..kollontaı nin annesiyim ..kızım kadar iddaalı değilim 5 kilo vermek ve yaştan dolayı olan göbeği eritmek buda sporla olacak ama düzenli yapmam lazım. hergün yürüyüp yüzüyorum..bugün fazla kaçırdım 1900 kaloriymiş kızım hesapladı..daha dikkatli yemeliyim.bunu anladım..

muskacım o zaman senin yiyebileceğin biley yap tatlım bilemedim şimdi ne olur da
Katanım yardımcı kaptanım yarın tarı günü ya azcık azcık yesem ben yaptığım yemeklerden olurmu?
merhabalar ben yeni olduğumdan dün giremedim ..kollontaı nin annesiyim ..kızım kadar iddaalı değilim 5 kilo vermek ve yaştan dolayı olan göbeği eritmek buda sporla olacak ama düzenli yapmam lazım. hergün yürüyüp yüzüyorum..bugün fazla kaçırdım 1900 kaloriymiş kızım hesapladı..daha dikkatli yemeliyim.bunu anladım..
Yardımcı kaptan bize kızıyo semra abla sana kızamıyomu? Yoksa torpilmi var?:KK70:

Menümü de paylaşayım
Sabah : 1 yumurta +1tavukburger
Öğle yarım şeftali
Akşam tavuklu salata
Toplam kalori 265
Toplam kb 7
Spor ev işi (syılır dimi canım çıktı)

muskacım tavuk burger nedir?

o kadar az kalori olduguna göre sanırım burger değil gerçekte.

Back
X