- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #143.821
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hosgeldin canım ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettim demen gerekiyor, bi sorun olmaz :)ben aranıza yenı katıldgımdan ve bıldırım dun yazdgımdan bugun yazmamıstım sorun olur mu acaba
canım hoşgeldin bugün kaç kilosunben aranıza yenı katıldgımdan ve bıldırım dun yazdgımdan bugun yazmamıstım sorun olur mu acaba
Olur tabii yuzme butun kasları calıstırır diyorlar uzmanlar.bugün kilo bildirimi yapılıyormuş sabahtan beri giremedim daha doğrusu kızım olmayınca öğrenemedim yeni girebildim
boyum 156 şu anki kilom 63.7 en son hedefim 59 inşallah..bu arada hergün yüzmeye gayret ediyorum sıkılaşmaya faydası olur inşallah
Hosgeldin.ben aranıza yenı katıldgımdan ve bıldırım dun yazdgımdan bugun yazmamıstım sorun olur mu acaba
afiyet olsuuuunKızlar misafirlerim simdi gitti, menu mu yazayım.
Sabah 2 yumurta/yarım kk peynir
Ogle yok
Aksam : yarım pors mercimek corbası/ 5 kasık musakka/ 4 kasık pilav//1 bardak ayran/ceyrek yassı kadayıf
Toplam kalori 425/ toplam kb 37
Cozutmadım kızlar az yedim.
Sagol canımafiyet olsuuuun![]()
bugun herkesler cuma kacamagı yaptı sanırım :) kimse menu yazmamıs bende dahilneyse takım olarak superdik :)
Kaptanım belli oldumu benim listeye kac kilo girdigim ???
Kızlar misafirlerim simdi gitti, menu mu yazayım.
Ogle yok
Aksam : yarım pors mercimek corbası/ 5 kasık musakka/ 4 kasık pilav//1 bardak ayran/ceyrek yassı kadayıf
seniln menunu begenmistim tatlım afiyet olsunBen paylaşmıştım menümü şekerim.
Sıfır kaçamak.
Süpersin Muskacım.
Yalnız akşama göre kb çok düşük çıkmış maşallah.
canim menun guzel ama yemekle beraber ayran vs icmemek gerekiyomus onun yerine uc dirt kasik yogurt ye yag yakimin daha hizli olurKızlar misafirlerim simdi gitti, menu mu yazayım.
Ogle yok
gunaydın canımgunaydin kizlar