- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #143.841
Evet senin fazla hesapladğını fartkettim zaten. Niye yanlış anlayım canım sende haklısın, ben size anlatmadımki ne bileceksiniz.. Neyle başlasam... Mesela dün akşamki menüyle başlayım. Ben mercimek çorbasına yağ ve pirinç koymam. Musakkanın patlıcan ve patateslerini yağda değil fırında kızartırım ve patateslerini eşimin tabağına aktarırım. Yassı kadayıfta normalde yumurtaya bulanıp yağda kızartılıp şerbete atılır. Ben kendime 1 tane ayırıp yumurtaya bulayıp yağsız tavada kızarttım ve tatlandırıcı ile şerbet yaptım. (tamam pek güzel olmadı ama nefsimi körledi) Yani kendi yapışıma göre hesaplıyorum yemeklerin kalori ve kbsini 3 aşağı 5 yukarı hesaplıyorum tek tek..Ben de menumu yazayim:
Ogle:
Tavuk izgara (250g)
2 yk kadar haslanmis sebze
86 g ic findik
Aksam:
Az once 200 g kadar belki daha az yogurt
Su: 3lt
Spor: kosturmaca :)
Toplam 1000 kalori, 33 kb.
Ben cok fazla fazla heaapliyorum. Meselamuska77 muskacim sen sanki az hesapliyormussun gibi geliyor bana yanlis anlama da :)
İşte yukarıdaki sebepler yüzünden, kendime özel yemek yapıyorum. Ya hedefim benim dün geceden beri acayip böbreğim ağrıyo, Proteinmi yaptı acep?Ben paylaşmıştım menümü şekerim.
Sıfır kaçamak.
Süpersin Muskacım.
Yalnız akşama göre kb çok düşük çıkmış maşallah.
Bilmiyodum canımya tüh pekte severim yemekle ayranı... Ama koladan iyidir be...canim menun guzel ama yemekle beraber ayran vs icmemek gerekiyomus onun yerine uc dirt kasik yogurt ye yag yakimin daha hizli olur