Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba arkadaslar, takim kurallarinizi okudum ve kabul ettim...insallah ideal bedenime gelene kadar takimim ve kendi sagligim icin elimden geleni yapacağim.

31 yasindayim,Mugla'da yasiyorum,ögretmenim ,evliyim,cocugum yok... son bir yildir saglikli beslenmeye calisiyorum. Elimden geldigince hareket etmeyi severim. Ama yeterli olmadigi icin bi takim ruhuna paylasimlara ihtiyac duydugum icin buraya geldim...insallah birbirimize guzel katkilarimiz olur.

Arkadaslar ilk sayfadaki kuralları okudum kabul ettim.
Ben 42 yaşında 3 cocuk annesi mugla da öğretmenlik yapan kilo verme işinin takım Çalışması ile daha zevkli hale geleceğini düşünen bir bayanım.bu arada 159 cm boy 61kg ağırlık. Lütfen desteklerinizi bekliyorum.

Tekrar hoşgeldiniz de, bilgilerin tesadüfün bu kadarı. :oops:
Aynı kişi değilsiniz değil mi? :KK53:

Takımımızda motivasyon bolca var.
Şimdi herkes bayram dönüşünde. Yarın canlanır takım tekrar.

günaydınlarrr
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz sz sonra işyerine gecince bizde kendimizi tanıtırız ben takım kaptanıyım bu arada
kozlar yaa ben hala düzelemedim gece midemden bağırsaklarımdan ses geldi durdu
hdef cim yaa sen çok sıkıldın kg lardan biliyorum ama isveç çok sağlıksız yahuuu

günaydınlarrr
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz sz sonra işyerine gecince bizde kendimizi tanıtırız ben takım kaptanıyım bu arada
hdef cim yaa sen çok sıkıldın kg lardan biliyorum ama isveç çok sağlıksız yahuuu

Aynen kaptanım çok ama çok sıkıldım.
İsveç'in sağlıksız olduğunun da son derece farkındayım; ancak emin ol eşim laf etmese ilaç hatta ameliyat bile düşünecek durumdayım.

Doğum gününü de atlat da öyle başla o zaman rakibem.
Bu diyet kaçamak kaldırmaz çünkü. Anlamı olmaz yapmanın.

canım ben de o gün beni onca zarardan korur diye düşündüm aslında ama işte :KK14: napsam ki o_O

Merhaba arkadaslar ben yeni geldim ... İlk olarak neler yapmamiz gerekiyo?
Merhaba arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza.

Merhaba arkadaslar, takim kurallarinizi okudum ve kabul ettim...insallah ideal bedenime gelene kadar takimim ve kendi sagligim icin elimden geleni yapacağim.

31 yasindayim,Mugla'da yasiyorum,ögretmenim ,evliyim,cocugum yok... son bir yildir saglikli beslenmeye calisiyorum. Elimden geldigince hareket etmeyi severim. Ama yeterli olmadigi icin bi takim ruhuna paylasimlara ihtiyac duydugum icin buraya geldim...insallah birbirimize guzel katkilarimiz olur.

arkadaşlar kısa bir kilo özgeçmişi alalım :KK48:

ben seval. 28 yaşındayım 114,4 kiloyum :KK59: bilen arkadaşlar için 114,4 ün altını çizmek istiyorum :cool:

uzun zamandır kilo verme çabasındayım bebeklik, çocukluk, ergenlik, gençlik ve evlilik hayatım kilolu geçti.. amacım kadının en güzel çağı olarak adlandırılan 30'lu yaşlara zayıf girmek :KK68:

Aynen kaptanım çok ama çok sıkıldım.
İsveç'in sağlıksız olduğunun da son derece farkındayım; ancak emin ol eşim laf etmese ilaç hatta ameliyat bile düşünecek durumdayım.

ne yaparsan yap ama ameliyetı sakınn düşünme.. ben 140 kiloyu gördüm ameliyatı düşünmedim sen deli misin :KK11:

Günaydın kızlar hoşgeldiniz aramıza yeni katılan arkadaşlar
bugün itibariyle su orucu diyetine başladım:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

günaydınlarrr
Günaydın kaptanım nasıl oldun

Hoşgeldin Hümeyra.
Nasıldı bayram güzel miydi?
Canım bayram benim için biraz farklıydı ailemden ayrıydım ilk defa :( Farklı bir yerin bayram kültürünü yaşadım ilginç yanları vardı. Önemli olan sevdiğimle ilk kez bir bayramda yan yana olmamızdı. 3. Gün ailemin yanına geldik. Şimdi burdayım :D

canım ben de o gün beni onca zarardan korur diye düşündüm aslında ama işte :KK14: napsam ki o_O

arkadaşlar kısa bir kilo özgeçmişi alalım :KK48:

ben seval. 28 yaşındayım 114,4 kiloyum :KK59: bilen arkadaşlar için 114,4 ün altını çizmek istiyorum :cool:

uzun zamandır kilo verme çabasındayım bebeklik, çocukluk, ergenlik, gençlik ve evlilik hayatım kilolu geçti.. amacım kadının en güzel çağı olarak adlandırılan 30'lu yaşlara zayıf girmek :KK68:

ne yaparsan yap ama ameliyetı sakınn düşünme.. ben 140 kiloyu gördüm ameliyatı düşünmedim sen deli misin :KK11:
Sevalcim yaşımız aynı. Bende uzun süredir kilolarla mücadele içindeyim. En güzel yıllarımızı çaldı gerçekten yaaa :(

Back
X