Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım ben de o gün beni onca zarardan korur diye düşündüm aslında ama işte :KK14: napsam ki o_O

arkadaşlar kısa bir kilo özgeçmişi alalım :KK48:

ben seval. 28 yaşındayım 114,4 kiloyum :KK59: bilen arkadaşlar için 114,4 ün altını çizmek istiyorum :cool:

uzun zamandır kilo verme çabasındayım bebeklik, çocukluk, ergenlik, gençlik ve evlilik hayatım kilolu geçti.. amacım kadının en güzel çağı olarak adlandırılan 30'lu yaşlara zayıf girmek :KK68:

ne yaparsan yap ama ameliyetı sakınn düşünme.. ben 140 kiloyu gördüm ameliyatı düşünmedim sen deli misin :KK11:

Rakibem, kendine güveniyor ve asla bozmam diyorsan başla.
Aksi takdirde bekle.
Çünkü 2. kez yapmak için(bozmuş olsan da) 3 ay beklemek gerekli. Boşuna harcama.

Kİlo için tebrikler. İyi geçmiş bayram.

Saçma olduğunu biliyorum ama herhalde eşim ses çıkarmasa doktora gitmiştim şimdiye kadar ama ağzımı açmamla kızıyor. :)

Canım bayram benim için biraz farklıydı ailemden ayrıydım ilk defa :KK43: Farklı bir yerin bayram kültürünü yaşadım ilginç yanları vardı. Önemli olan sevdiğimle ilk kez bir bayramda yan yana olmamızdı. 3. Gün ailemin yanına geldik. Şimdi burdayım :KK70:

İlk bayramımızı düşünüyorum da, insanın sevdiği ile beraber olması çok güzel.
Ne zaman gelecek eşin ya da sen gideceksin?
Hoş, biz hiçbir bayram ailelerin yanına gitmedik de.
Bayram, düğün vs hiç sevmeyen tipleriz.
Ne uyuzuz ya.

Saat başı su içiyosun:KK19:

O kadar mı Fatmacım?

Nerhabalar,

Ben de dondum tatilimden :)

Hoşgeldin blanchecim.

kızlar selam.ismim dilara 26 yasındayım.daha önce 13.takımdaydım.ama takımımız kapandı malesef.24 kg verdim 75 e düştüm.kaldı 15..tekrar aranızda olmak istiyorum..motivasyon şart :):)

Hoşgeldin Dilara.
Kesinlikle şart motivasyon.
Üyelik durumun nasıl oldu bu aşamada izinli mi yoksa ayrıldı mı gösterildi onları bir inceleyelim.

Hoşgeldin Dilara.
Kesinlikle şart motivasyon.
Üyelik durumun nasıl oldu bu aşamada izinli mi yoksa ayrıldı mı gösterildi onları bir inceleyelim.

merhaba.o kısmı hiç bilmiyorum zaten takımda cok az kısı kalmıstık.takımı kapatma kararı aldılar takım kaptanı da uğramaz olunca..başka takımlara gidin demişlerdi..hoşbulduk arkadaşım.

Aynen kaptanım çok ama çok sıkıldım.
İsveç'in sağlıksız olduğunun da son derece farkındayım; ancak emin ol eşim laf etmese ilaç hatta ameliyat bile düşünecek durumdayım.
aman hedef cim sakın haaaaa ameliyat falan nedir ki sağlıklı besleneceğiz
canım ben de o gün beni onca zarardan korur diye düşündüm aslında ama işte :KK14: napsam ki o_O

arkadaşlar kısa bir kilo özgeçmişi alalım :KK48:

ben seval. 28 yaşındayım 114,4 kiloyum :KK59: bilen arkadaşlar için 114,4 ün altını çizmek istiyorum :cool:

uzun zamandır kilo verme çabasındayım bebeklik, çocukluk, ergenlik, gençlik ve evlilik hayatım kilolu geçti.. amacım kadının en güzel çağı olarak adlandırılan 30'lu yaşlara zayıf girmek :KK68:

ne yaparsan yap ama ameliyetı sakınn düşünme.. ben 140 kiloyu gördüm ameliyatı düşünmedim sen deli misin :KK11:
sana katılıyorum tebrikler bu arada bayramda kilo almamışsın
Günaydın kızlar hoşgeldiniz aramıza yeni katılan arkadaşlar
bugün itibariyle su orucu diyetine başladım:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
sudan başka bişey yokmu fatma sakın haa öyle sağlıksız şeyler olmasın lütfen sağlığına dikkat et
Günaydın kaptanım nasıl oldun
sorma canım yaa mide bulantısı hafif hafif devam ediyor kurum hekimine gittim az önce diafurly diye bi bağırsak antiseptiği yazdı ama 1 hafta gecsin öyle kullan dedi şimdi sadece bol sıvı al dedi
Nerhabalar,

hoşgeldin şekerim tatil anılarını bekliyoruz
kızlar selam.ismim dilara 26 yasındayım.daha önce 13.takımdaydım.ama takımımız kapandı malesef.24 kg verdim 75 e düştüm.kaldı 15..tekrar aranızda olmak istiyorum..motivasyon şart :):)
hoşgeldin dilaracım
bu arada sen ve diğer arkadaşlar için bende kendimden bahsedeyim
ismim şahnur 43 hatta 44 yaşındayım (ekime kadar 43):KK47::KK47::KK47:
2 çocuk annesiyim kamuda inş. müh. olarak çalışıyorum aslında hedef kiloma geldim ama takımı bırakamadım bu arada 4-5 kg daha verirsem daha iyi olur modunda takılıyorum
bu arada kızlar küçük oğlanı kurum kreşine aldım bugün yeni başladı öğleyin kreşten alıp yanıma getireceğim ilk gün olması sebebiyle şimdilik benden bu kadar şubede kimse yok müdürün yerine de baktığım için işler biraz yoğun benden bu kadar

Rakibem, kendine güveniyor ve asla bozmam diyorsan başla.
Aksi takdirde bekle.
Çünkü 2. kez yapmak için(bozmuş olsan da) 3 ay beklemek gerekli. Boşuna harcama.

Kİlo için tebrikler. İyi geçmiş bayram.

Saçma olduğunu biliyorum ama herhalde eşim ses çıkarmasa doktora gitmiştim şimdiye kadar ama ağzımı açmamla kızıyor. :)

İlk bayramımızı düşünüyorum da, insanın sevdiği ile beraber olması çok güzel.
Ne zaman gelecek eşin ya da sen gideceksin?
Hoş, biz hiçbir bayram ailelerin yanına gitmedik de.
Bayram, düğün vs hiç sevmeyen tipleriz.
Ne uyuzuz ya.

O kadar mı Fatmacım?

Hoşgeldin blanchecim.
Eşimle birlikte geldik canım :)

canım en son 74,10 cıkmıstım diye hatırlıyorum.tatilden döndüm yeni yurtdısındaydım iki hafta.o yüzden emin olamadım tartılmadım..o kg dan listeye gireyim ozaman.cuma bildirim yaparım tekrar.

canım en son 74,10 cıkmıstım diye hatırlıyorum.tatilden döndüm yeni yurtdısındaydım iki hafta.o yüzden emin olamadım tartılmadım..o kg dan listeye gireyim ozaman.cuma bildirim yaparım tekrar.
canım kurallar gereği gerçi bu kurallar izinde olanlar için geçerli idi senin durumun nasıl olur bilmiyorum ana paylaşımda seabahar ve diğer kaptan arkadaşlara sorarım eğer bu cuma 73,9 ve altına inersen listeye girebilirsin diye düşünüyorumsen yarın sabah bi tartıl bakalım yurtdışında kg almışmısın? tatilde ben hep kg alırdım ilk defa bu tatilde rahatsızlandığım için kg verip döndüm :)

Merhaba arkadaslar ben yeni geldim ... İlk olarak neler yapmamiz gerekiyo?

Merhaba arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza.
hoşgeldiniz kızlar :KK68:

Günaydın canlar, uzun bir aradan sonra şükür kavuşturana :) Bayramdı, temizlikti, misafirdi, ailenin yanına gelmeydi derken .....

Nerhabalar,

hoşgeldiniz :)))
hoşgeldin canım :)))

merhaba, teşekkür ederim.
165boyunda, 71.6kiloyum. hedef 60.

90lardan bu kiloya indim.
aslında 67ye inmiştim.
ramazan, bayram derken biraz aldım.

inşallah kurban bayramına istediğim kiloda olacağım.

hoşgeldin canım :)))

ne güzel buralar hareketlendi yine :KK73::KK73::KK73::KK9::KK9::KK9::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

canım kurallar gereği gerçi bu kurallar izinde olanlar için geçerli idi senin durumun nasıl olur bilmiyorum ana paylaşımda seabahar ve diğer kaptan arkadaşlara sorarım eğer bu cuma 73,9 ve altına inersen listeye girebilirsin diye düşünüyorumsen yarın sabah bi tartıl bakalım yurtdışında kg almışmısın? tatilde ben hep kg alırdım ilk defa bu tatilde rahatsızlandığım için kg verip döndüm :)

ben de pek yiyemedima aslında cok da yurudum ama bilemiyorum tabi.cuma bildirim yaptığımda öğrenirim.teşekkür ederim canımmmm

aslında 67ye inmiştim.

hoşgeldin canım ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul etmen gerekiyor canım
inş en kısa sürede sağlıklı olarak bu kiloları hep birlikte vereceğiz
yeni alınan kilolar olduğu için biraz sıkarsan son aldığın kilolar hemen gider canım

aman hedef cim sakın haaaaa ameliyat falan nedir ki sağlıklı besleneceğiz

sana katılıyorum tebrikler bu arada bayramda kilo almamışsın

sudan başka bişey yokmu fatma sakın haa öyle sağlıksız şeyler olmasın lütfen sağlığına dikkat et

sorma canım yaa mide bulantısı hafif hafif devam ediyor kurum hekimine gittim az önce diafurly diye bi bağırsak antiseptiği yazdı ama 1 hafta gecsin öyle kullan dedi şimdi sadece bol sıvı al dedi

hoşgeldin şekerim tatil anılarını bekliyoruz

hoşgeldin dilaracım
bu arada sen ve diğer arkadaşlar için bende kendimden bahsedeyim
ismim şahnur 43 hatta 44 yaşındayım (ekime kadar 43):KK47::KK47::KK47:
2 çocuk annesiyim kamuda inş. müh. olarak çalışıyorum aslında hedef kiloma geldim ama takımı bırakamadım bu arada 4-5 kg daha verirsem daha iyi olur modunda takılıyorum
bu arada kızlar küçük oğlanı kurum kreşine aldım bugün yeni başladı öğleyin kreşten alıp yanıma getireceğim ilk gün olması sebebiyle şimdilik benden bu kadar şubede kimse yok müdürün yerine de baktığım için işler biraz yoğun benden bu kadar

Son zamanlardaki haberlerden sonra öyle bir şey için evden gece kaçmam lazım zaten. :KK53::KK53:
Başka türlü mümkün değil.

Kolay gelsin kaptanım.
Çok sıkıntılı durum ama iyi kilo verdirmiştir.

Eşimle birlikte geldik canım :)
Ahh ne güzel hümeyracım.

canım şu an kaç kilosun 73,9 ile takım kapanmış bu kg ile listelere giriş yapabiliyorsun

Kaptanım, kapanan takım nasıl oluyor acaba diye düşündüm.
Bahar nasıl işledi acaba listelere

aslında 67ye inmiştim.

3 ay mı vardı kurbana ne kadar vardı?

Merhaba kızlar hosbulduk.takım epey hareketlendi galiba. Bu arada yeni katılan lar olarak ilk sayfayı okumak kendini tanıtmakt a n başka neler yapıyoruz.

Son zamanlardaki haberlerden sonra öyle bir şey için evden gece kaçmam lazım zaten. :KK53::KK53:
Başka türlü mümkün değil.

Kolay gelsin kaptanım.
Çok sıkıntılı durum ama iyi kilo verdirmiştir.

Ahh ne güzel hümeyracım.

Kaptanım, kapanan takım nasıl oluyor acaba diye düşündüm.
Bahar nasıl işledi acaba listelere

3 ay mı vardı kurbana ne kadar vardı?
İki ay 1 hafta var canım kurbana

Back
X