- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #160.941
şekerim evet su dün biraz az oldu yürüyüş 15 dk sayılacaksa dün ben 25-30 dk yaptım ama 2 km olunca yazmıyom onu yürüyüşten saymıyom(3-4 km altını ben yürüyüşten saymıyom bu arada) çünkü haa bu arada akşamki lokma hakkaten 1 tl büyüklüğündeydi ama ağanın lafı üzerine laf söylenmezaynen bacım birde bitki cayları sagolsun :) o kadar muz yiyorum hala ishalim
canım kas yogunlugunu arttırması icin yiyordum zaten artık yogurda yuklenecem
kaptanım menude su az olmus 25 kg basına 1 lt su gerekli vucut icin 2.5 lt altına yarım artı koyuyorum, birde aksamki ekmek bi lokma da olsa gıcık yapıyo bendespor da az olmus, sadece ip atlama yag yakımına pek faydalı degil, bi 15 dk yuruyus bile olsa meto hızlanıyo o yuzden yuruyus tarzı vucudu ısıtacak spor olmadı mı yarım artı koyuyorum
her yarım artı 50 ip iki yarım artın oldu dun toplam 100 ip
bu vesileyle sevgili hanımlar sadece bolgesel spor yapanlar yani acıklaması 50 mekik 60 bacak hareketi olanlar yarım artı alıyo bilginize !!!!

bu demek oluyor ki akşam 1 lokma da olsa ekmek yenmeyecek değilse ceza bu akşam artık leslie yapayım ama deli kar başladı ankarada
haklısın betüşüm ama kemal sunalın bi filmi vardı ağanın ..ku üzerine .. yapılmaz diye faşo ağamıydı o ağaaganın lafının üstüne laf olmaz...
faşo ağa :))) çok zalımsın çook....