Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aynen bacım birde bitki cayları sagolsun :) o kadar muz yiyorum hala ishalim :KK43:

canım kas yogunlugunu arttırması icin yiyordum zaten artık yogurda yuklenecem :KK66:
kaptanım menude su az olmus 25 kg basına 1 lt su gerekli vucut icin 2.5 lt altına yarım artı koyuyorum, birde aksamki ekmek bi lokma da olsa gıcık yapıyo bende :KK66: spor da az olmus, sadece ip atlama yag yakımına pek faydalı degil, bi 15 dk yuruyus bile olsa meto hızlanıyo o yuzden yuruyus tarzı vucudu ısıtacak spor olmadı mı yarım artı koyuyorum :KK66: her yarım artı 50 ip iki yarım artın oldu dun toplam 100 ip :KK66:

bu vesileyle sevgili hanımlar sadece bolgesel spor yapanlar yani acıklaması 50 mekik 60 bacak hareketi olanlar yarım artı alıyo bilginize !!!!
şekerim evet su dün biraz az oldu yürüyüş 15 dk sayılacaksa dün ben 25-30 dk yaptım ama 2 km olunca yazmıyom onu yürüyüşten saymıyom(3-4 km altını ben yürüyüşten saymıyom bu arada) çünkü haa bu arada akşamki lokma hakkaten 1 tl büyüklüğündeydi ama ağanın lafı üzerine laf söylenmez o_Oo_O mecburen yapacaz
bu demek oluyor ki akşam 1 lokma da olsa ekmek yenmeyecek değilse ceza bu akşam artık leslie yapayım ama deli kar başladı ankarada

aganın lafının üstüne laf olmaz...

faşo ağa :))) çok zalımsın çook....
haklısın betüşüm ama kemal sunalın bi filmi vardı ağanın ..ku üzerine .. yapılmaz diye faşo ağamıydı o ağa:confused::confused:

şekerim evet su dün biraz az oldu yürüyüş 15 dk sayılacaksa dün ben 25-30 dk yaptım ama 2 km olunca yazmıyom onu yürüyüşten saymıyom(3-4 km altını ben yürüyüşten saymıyom bu arada) çünkü haa bu arada akşamki lokma hakkaten 1 tl büyüklüğündeydi ama ağanın lafı üzerine laf söylenmez o_Oo_O mecburen yapacaz
bu demek oluyor ki akşam 1 lokma da olsa ekmek yenmeyecek değilse ceza bu akşam artık leslie yapayım ama deli kar başladı ankarada

haklısın betüşüm ama kemal sunalın bi filmi vardı ağanın ..ku üzerine .. yapılmaz diye faşo ağamıydı o ağa:confused::confused:
Kaptanim simdi beni eziklediniz valla ben20 dk yurusem sevincimden duramiyom sen de onj begenmiyosun haaa:(

aganın lafının üstüne laf olmaz...

faşo ağa :))) çok zalımsın çook....
sen daha zalımlık gormedin, bu hafta bi agrıların gecsin ben sana o zman gostercem zalımlıgı ;)

Yeme işi bitti menümüde yazam bariii
10,30
2 dl kep.ekm/2 haş.yumurta/yarım kk peynir/1 ç.k.tahin pekmez
13,30
4 çorba kaşığı makarna yağsız..
15,45
Avuçiçi kadar tavuk ve 2 yumurtayla omlet (Hem anasını hem danasını yedim :-))
Su 2,5 olur
Spor (Totoma azcık can geldi ya)
100 ipsiz ip (hem hapşırdım hem atladım)
100 yerde bisiklet çevirme
senin bu hafta sporlarını az da olsa kabul ediyorum rakibem hasta oldugun icin, afiyet olsun :)

bu seferlik atlayıver kaptanım 100 ip nolcek, yuruyusu sen yaz da yine sen saymasanda ben sayıyorum :)

dysania dysania bi yazlık foto koyayım bari ;)

sen daha zalımlık gormedin, bu hafta bi agrıların gecsin ben sana o zman gostercem zalımlıgı :KK66:

senin bu hafta sporlarını az da olsa kabul ediyorum rakibem hasta oldugun icin, afiyet olsun :)
bu seferlik atlayıver kaptanım 100 ip nolcek, yuruyusu sen yaz da yine sen saymasanda ben sayıyorum :)

dysania dysania bi yazlık foto koyayım bari :KK66:

kız biraz alışaydım şuna bak sonra 6 ay hareket edemem :)

Kizlar menum
sabah
2 dilim pizza ( bayadir canim istiyodu tutamadim valla kendimi)
Cok az peynir 1 zeytin yarim dilim tb ekmegi
ogle
1 kase corba
1 kase yogurt
aksam
3 corba kasigi kadar et sote
1 buyuk tabak brokolili salata
1 bardak ayran
su
3 lt
1 bardak bitki cayi
spor
40 dk yuruyus (evin icinde malesef)
50 mekik bende fix
60 yana agirlik
50 cezami yaptim
dun 400 ude yapmistim
biraz daha hareket yapcam karin bel kol bacak falan
5 dk mezdeke

Kizlar menum
sabah
ogle
1 kase corba
1 kase yogurt
aksam
1 bardak ayran
su
3 lt
1 bardak bitki cayi
spor
50 mekik bende fix
60 yana agirlik
50 cezami yaptim
dun 400 ude yapmistim
5 dk mezdeke
Sabah pizzayı yedin ekmeği niye yedin?
Kızdım şimdi bak.

Ay görünce üşüdüm cıbıl cıbıl...
Ama yazı özledim yaaa...
bende bende bende ;)

Kizlar menum
sabah
ogle
1 kase corba
1 kase yogurt
aksam
1 bardak ayran
su
3 lt
1 bardak bitki cayi
spor
50 mekik bende fix
60 yana agirlik
50 cezami yaptim
dun 400 ude yapmistim
5 dk mezdeke
sporunu kabul ediyorum, ama menune komple eksi yazıyorum bu diyet menusu degil hele ki hafta ici, cumaya iki gun kalmısken, bi daha boyle kacamak yaparsan hafta ici sporuna da eksi yazarım bilgin olsun!!!

Back
X