- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #162.641
Ama limonun günlük değiştirilmesi gerekiyor.İşeyarar umarım.tamam deneyeceğim bunu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama limonun günlük değiştirilmesi gerekiyor.İşeyarar umarım.tamam deneyeceğim bunu
Senin menun nerde paylastiysan kacirmisAma limonun günlük değiştirilmesi gerekiyor.İşeyarar umarım.
Sporunda super valla menunde cok iyikollontai menüm
sabah
2 yumurtadan ıspanaklı yumurta
3 kaşık lor
10 fındık
öğlen
2 mandalina
akşam
1 bardak sütlü kahve
4 hurma
2 lt su
1 demlik yeşilçay
1 soda
sporum..
4 mil lesli
Tiffany
14 dk plates
50 jj --- ceza
Sporunda super valla menunde cok iyi
Kızz nerde öğle akşam yemeğikollontai menüm
sabah
2 yumurtadan ıspanaklı yumurta
3 kaşık lor
10 fındık
öğlen
2 mandalina
akşam
1 bardak sütlü kahve
4 hurma
2 lt su
1 demlik yeşilçay
1 soda
sporum..
4 mil lesli
Tiffany
14 dk plates
50 jj --- ceza
Kızz nerde öğle akşam yemeği
Kuzumm hi. Bişey yememişsinkii bide ben becerebilsem böyle az yemeyicezalılar..... tartıya sormak sormak lazım nerde bunlar :)
paylaştım menü müSenin menun nerde paylastiysan kacirmis
Olabilirim:)
:) acele etme yaptiklarinin oyle yada boyle meyvesini alirsinbakalım son kararı hep tartı veriyor :)) inşallah tartıda senin gibi düşünür........ yoksa bir kova nar yicem....
Ebruya demistim ben onu sizin menunuzu gordum:)paylaştım menü mü
:) heeee hemde catalimiza takip yeriz:)ben 65 lmazsam bu gruptakiler beni yicek korkuyom :)
:) acele etme yaptiklarinin oyle yada boyle meyvesini alirsin
:) heeee hemde catalimiza takip yeriz:)
Bitki caylari kullanda wc ye cikmana yardimci olsun yoksa boyle oluyo isteher gün ne hevesle koşuyorum o tartıya var yaaa :) hep te mosmor iniyom :))) hööö gene mi aynı dur zıpliim gene tartıliim koş koş zıpla zıpla tartıl gene aynı yok leslie yapiim hop gene aynı :)) yarın 8.gün olcek........biliyorum gene 68......