- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #165.661
Kız patates koymapatates te koycaz dimi mercimeğe havuçta ooo ne güzel rejimmiş yaparm ben bunu.... ben kivi kefir detoksu yapmış insanım....
Havuç yeter sana

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız patates koymapatates te koycaz dimi mercimeğe havuçta ooo ne güzel rejimmiş yaparm ben bunu.... ben kivi kefir detoksu yapmış insanım....
ay ben bu yazın sonuna kadar 38 bir daha ki sene bu zamanlarda 36 olmak istiyorum inşallah olurum
ilk hedefim 70 .. sonraki 60 en sonra 55![]()
Kıskandın yine demi???noluyo yeaaaaa.....
Kız patates koyma
Havuç yeter sana![]()
Takım olarak kemale erdik desenebi sapığımız yoktu o da oldu :)
Olursun aşkım.. O günleri düşün ve kilo yapan yiyeceklere düşman ol..ay ben bu yazın sonuna kadar 38 bir daha ki sene bu zamanlarda 36 olmak istiyorum inşallah olurum
ilk hedefim 70 .. sonraki 60 en sonra 55![]()
Benide alın kızzTabii.
Ben yarın basliyom varmisin?
Sana at şu tartıyı diyombu son yaptığım squatta totom tutulmuş üstüne oturamıyom haa güzel olcem diye çektiklerime bak sonra sen tartı kalk bana bi de utanmadan 68 de.... hadsiiiiiz :)
Benide alın kızz
Bende çorba yapacamm.
Gel bacım davetiyemi bekliyon.. Herkese açık..Benide alın kızz
Bende çorba yapacamm.
Sana at şu tartıyı diyom
Kıyamıyorsun kii
ahhh ahhhsporun gücü o kızım.... 6 tane ekler yesem 1 kg alırım bee :)
sabah 89,2 dimşimdi kaçtın
bende soğan çorbası yapçam Muska usulüü :))yeşil mercimmke çorbası yapçam havuçta yo yane soğan salça :)
düşüünmemiz lazım :)))
sen bi tanesin muskam benimKaptanım resmini gordun yaw!
Sevdiğinden guzel gelmisimdir sana..
Beni izlersen gerçek (!!) yuzumu gorebilirsin albümümde.
canının istedigini koy valla ama ben sadece mercimek ve pirincten salcasız yapıyorum :)patates te koycaz dimi mercimeğe havuçta ooo ne güzel rejimmiş yaparm ben bunu.... ben kivi kefir detoksu yapmış insanım....
kız bu benim cok eski bi yontemim eskiden yapardım iki uc gun corba hop hemen eksiyapalım ama benim yarına yeşil mercimeğim var yemek olarak o bitmeli 2 gün de zor biteer o.... hainkollontai baştan söyleyeydi topikçenek yapardık....
noooldu acıyo mu biyerlerin, bugun nasıl yapcan acep, senin inadına 200 yapasım var :)bu son yaptığım squatta totom tutulmuş üstüne oturamıyom haa güzel olcem diye çektiklerime bak sonra sen tartı kalk bana bi de utanmadan 68 de.... hadsiiiiiz :)
umarım canımİnşallah yoktur canm. Aldırma işini düşünmeye bile gerek kalmaz umarım. Bi cana kıymak çok uzak görünüyor.
yarın eksi cıkcam kızım ben :)))sporun gücü o kızım.... 6 tane ekler yesem 1 kg alırım bee :)
Sıkma kendini kaptanım. Sen arada görün bize yeter.sen bi tanesin muskam benim
bu arada kızlar şu ara işler biraz yoğun pek takılamıyom haberiniz olsun