Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tamam herkesi çok öpüp iyi akşamlar diliyorum bugun bu siteyi bulup kayıt olduğum için çok sevindim sabahtan beri kilolarımdan rahatça konuştuğum için çok rahatlamış hissediyorum kendimi kimseyle konuşulmuyor malesef bu konular inşallah başarılı olup takımımıda gururlandırırım:KK50:
konuş konuş tatlım ben eşimin yanında bile tartıya çıkmıyorum bende rahatım burda :))
hadi iyi akşamlar sana .. :KK24:

totosunu hissetmeyen spor aşkıyla çorbasının dibini tutturmuş bir betüş ten hepçiğinize merhaba :)

ahhh getti çorbaam getti çorbam.....

kollontai kollontai
menüm
sabah : 1 yumurta tavada az peynirli + 1 dilim ekmek

öğlen : 1 elma

akşam : 1 kase bamya

su : 2lt
1 bardak ayran
1 nescafe....

spor
1 mil leslie -- totomun ağrısından bir mil leslide bile zorlandım
80 squat
80 üçgen hareketi
20 lunge.....

300 zıplama -- cezza

kollontai kollontai ters köprü hareketini yıllardır yapmaya çalışırım totom bile kalmıyordu şimdi kafamın üstüne kalkabiliyorum yeaaa :))) boynumu kırmazsam şayet bir kaç aya tamamını yaparım :))) çok eylenceli oluyo... ama totom acıyoo ühühühüüüüü....

squat zormuş 250 taneyi nasıl yapçam ben yaaa....

totosunu hissetmeyen spor aşkıyla çorbasının dibini tutturmuş bir betüş ten hepçiğinize merhaba :)

kollontai kollontai
menüm

1 bardak ayran
1 nescafe....

spor
80 squat
80 üçgen hareketi
20 lunge.....

300 zıplama -- cezza

kollontai kollontai ters köprü hareketini yıllardır yapmaya çalışırım totom bile kalmıyordu şimdi kafamın üstüne kalkabiliyorum yeaaa :))) boynumu kırmazsam şayet bir kaç aya tamamını yaparım :))) çok eylenceli oluyo... ama totom acıyoo ühühühüüüüü....

menü güzel ..sen çatlaksın .. :KK53::KK53::KK48:
çılgın bir rakibem var ne kaaa şanşlıyım :KK37: :KK48:

tamamen şans onunki :))
tamamen kıskanclık senin ki:KK59:
kollontai kollontai

sabah:2 haslanmis yumurta

ara:1 muz 18 badem 1 avuc antep fistigi

aksam:bulgur pilavi
mantar yemegi

ara:portakal

çooook şükür allahima uzun zamandir tatlisiz günüm geçmiyordu bugun basardim :))

su:1.5 litre
spor : 28 dk yürüyüş
30 sumo squat devami gelecek insallah:))
tatlı yemeyince yerine bulgur mu yiyeyim dedin :KK62: gormeyim bi daha !!!

kollontai kollontai
menüm

1 bardak ayran
1 nescafe....

spor
80 squat
80 üçgen hareketi
20 lunge.....

300 zıplama -- cezza

ben yaptım bilenem :cool:sen daha yap o squatı yarın ayaga kalkamazsan gorurum ben seni :KK12:

napıyosun canim spor olarak ?

kizlaaar jilliana baslamak istiyorum deneyen var mii
birden jilliana baslama canım zaten ya bitiremezsin ya bi yerini sakatlarsın :( once leslie 5 mile i bitirebilecek noktaya gel sonra level 1 le baslarsın 30 gun gidersin ;) takımda bi tek ben yapıyorum jillian, bi ara btlbetul btlbetul
denedi sonra bıraktı ;)
ehee sen burda mıydın sporun erken bitmiş :)) bende saydırıyordum arkandan kollontai kollontai
yok leslie 2 mile 250 squat yaptım ara verdim :) saydır sen saydır yarın tartımı yazınca gorursun gununu ;)

totom azıcık erisin hızına yetişiyim .. o zman da sen mezun olursun bu ilişki böle askıya alınır kapışamayız sev beni sen :KK8::KK8::KK8:

ben 3 haftadır 67 den düşemiyorum nereye mezun olcam :)) ben burdayım rahat ol sen :) 2010 dan beri :)))

ben bugun menudeki sporumu cok degistirdim kızlar yazıyorum
leslie 2 mile
jillian level 3
250 squat
1000 ipli 500 ipsiz ip atlama

yuhhhh......... tamam yaaa havlu atıyorum terminatör müsün nesin... ne yiyiyon ne içiyon kızım sen.... ne nasıl bişi bu yaa...

birden jilliana baslama canım zaten ya bitiremezsin ya bi yerini sakatlarsın :KK43: once leslie 5 mile i bitirebilecek noktaya gel sonra level 1 le baslarsın 30 gun gidersin :KK66: takımda bi tek ben yapıyorum jillian, bi ara btlbetul btlbetul
denedi sonra bıraktı :KK66:
yok leslie 2 mile 250 squat yaptım ara verdim :) saydır sen saydır yarın tartımı yazınca gorursun gununu :KK66:

denedi demeyelim deneyemedim bile :)) yeri öptü betül de :)))

Back
X