- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #166.341
Valla hic bakmadimki aldimmi ins almamisimdirSeni gidi seniii
Uyanıklık yapmışsınnn...
Kilo almışmısın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla hic bakmadimki aldimmi ins almamisimdirSeni gidi seniii
Uyanıklık yapmışsınnn...
Kilo almışmısın
Bosver oyle yada boylekilo aliyo insan ama genis olmasinin avantaji cok yirtiklarin olmuyo gobek pek kalmiyoKız nazar değmiştirr. Kıyamam rakibeme :)))
Umarım benmde geniştir ama sanmıyorumm.
17 kilo almiatim kizycfa sen kaç kilo almıştın hamilelikte
Cok saol canim iyi geceler..görüşürüz canım bende çıkıyorum .. azıcık tv izliyim sonra uyuycam zaten
herkese iyi geceler ...
ycfa umarım biran önce dönersin canım kendine dikkatet..
6 kilo çok iyi yaaAynen oyle ben 7.aya kadar 6 kilo falan almistim doktor cok iyo diyodu sonra artti tabi ki kilom yine buna sukur simdi onlarinda cogu gitti rahatim azi kaldi iste
Malesef canim ya ablamin isyerinin dibimde olmus geberesiceler ortaligi karistiriyo Rabbim onlari bildigi gibi yapsin cok korktum ablami aradim sesini duyunca rahatladim hemen cikmis isten icerde kalanlar var dedi Allahim yardimcilari olsunGörüşürüzz...
Ankarada patlama olmuşş.
İnşallah canm.. Akşamlara dikkat ediyormuydun.Valla hic bakmadimki aldimmi ins almamisimdir
7. Aya kadar okadar alinca bende 9 kiloyla falan kapatirim bu isi diyodum ama olmadi bide ben ilk baslarda 4 kilo falan vermistim yani aslinda 2 kilo almis oluyorum6 kilo çok iyi yaa
Benim şimdiden yanıda 3 çizgim var yaaBosver oyle yada boylekilo aliyo insan ama genis olmasinin avantaji cok yirtiklarin olmuyo gobek pek kalmiyo
7. aydan sonra 11 kilo mu aldın17 kilo almiatim kiz
Yok canim etmedim duzensiz yemek yedim misafirlige gittigimde kimse yemeden birakmiyo zayiflamissin zaten yeterince diyolar mecbir yedimİnşallah canm.. Akşamlara dikkat ediyormuydun.
Amin canmm. Hayırlısıyla bitsin artık.. Huzur mutluluk gelsinnn.Malesef canim ya ablamin isyerinin dibimde olmus geberesiceler ortaligi karistiriyo Rabbim onlari bildigi gibi yapsin cok korktum ablami aradim sesini duyunca rahatladim hemen cikmis isten icerde kalanlar var dedi Allahim yardimcilari olsun
Takma kafana verirsin 1 haftada :))Yok canim etmedim duzensiz yemek yedim misafirlige gittigimde kimse yemeden birakmiyo zayiflamissin zaten yeterince diyolar mecbir yedim
Demekki cok hizli klo alip veddin zamaninda benim hic kilo problemim olmamisti hamile olana kadar hep cop gibiydimBenim şimdiden yanıda 3 çizgim var yaa![]()
Evet canim son aylar cok hizli kilo aliniyo ilk aylarda hiv canim yemek yemek istemezdi esimde benimle birlikte 20 den fazla kilo almisti sirf ben yeyim diye esimde yiyodu ikimizde siskoo olmustuk:)7. aydan sonra 11 kilo mu aldın![]()
Maşallah ya ben bi vereyim daha hep dikkat edecemmDemekki cok hizli klo alip veddin zamaninda benim hic kilo problemim olmamisti hamile olana kadar hep cop gibiydim
Amiiiiin aminnnAmin canmm. Hayırlısıyla bitsin artık.. Huzur mutluluk gelsinnn.
Rabbim zalimlerin oyunlarını başlarına çevirsinn
Hizli gelen hizli gider ins annemin yemwklerini yemesem bin kere pisman olurum en iyisi yeyimde nasilsa verrim ins dedimTakma kafana verirsin 1 haftada :))
Ben hic dikkat etmedim bunyem kilo almaya musait degil ben diyeteayene gitmistim kilo almak icin oda bana gulmustu genelde herkes zayiflamak icin gekir demisti hergun puding ye diyodu:)Maşallah ya ben bi vereyim daha hep dikkat edecemm
,doğru canm bi haftada verirsin senHizli gelen hizli gider ins annemin yemwklerini yemesem bin kere pisman olurum en iyisi yeyimde nasilsa verrim ins dedim![]()