Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

iyi akşamlar kızlarrrr

evet bu cuma listedesin canım hadi bakalım derece ile gir listeye tam gaz yola devam

kız zaten 58,9 dun 400 gr mı vercen hedefini yüksek tut

valla burda çekirge arkandayım diye yazacaktım ama devamını okudum gülmekten öldüm kalbimi duymuşsunuz sanki yahuuu

oooo aferin sana da çekirge

canım eski bir üyemiz pırasa çorbası için annem hep hastalanınca yapardı 1 gün içer iyileşirdik soğukalgınlığına birebir demişti ama hiç denemedim ben

muhteşem betüş o olur bi de seninle yazışırken hep çılgın betüş aklıma geliyor kız

ahaa bende mahmut hoca olmuşum :)

kız nerde 10 çiğ fındık komşuda yiyince menüye girmiyormu yazmamışın menüye
Evet ya unutmuşum kaptanım.
Ben yediklerimi hemen yazmayınca unutuyorum. Dün ve önceki günde 1 er ceviz yemiştim mesela
Arada yediklerimi demek adam yerine koymuyormuyum ne???:KK48:

Harikasın keşke daha önce beni de davet etse idin geç kalmazdim neyse zararın neresinden donsen karmış
Ben seni davet edecektim aradım burada buldum

:KK15: burda da takım dışıyım hariçten gevezelik yapıyorum sadece :))

senin hedef kaç neler yapıyorsun bakalım.....spor diyet ?

:KK15: burda da takım dışıyım hariçten gevezelik yapıyorum sadece :))

senin hedef kaç neler yapıyorsun bakalım.....spor diyet ?
Hedef 60 ti 55 e düşürmek istiyorum
Belli bir diyet yapmıyorum
Sağlıklı bulduğum şeyleri yiyorum spor az da olsa evde birşeyler yapıyorum bir akşam farklı bir tartıda 70 i gordum attım kendimi gruba listeye bugün aldılar 64.5 kiloyum şuan sen ne kadar zamandır burdasin

Hedef 60 ti 55 e düşürmek istiyorum
Belli bir diyet yapmıyorum
Sağlıklı bulduğum şeyleri yiyorum spor az da olsa evde birşeyler yapıyorum bir akşam farklı bir tartıda 70 i gordum attım kendimi gruba listeye bugün aldılar 64.5 kiloyum şuan sen ne kadar zamandır burdasin

2,5 ay oldu :)) sende güzel vermişsin... ben karatay vari takılıyorum.. spor olarakta lesliee :)

kollontai kollontai d_mndc d_mndc

menüm
sabah
1 hş yumurta
3 parça çeçil peynir
60 gr cezerye

öğlen
2 bardak ayran
1 mandalina

akşam
1 kase lahana çorbası

2 lt su
1 demlik yeşilçay
1 2in1

az sonra 1 soda ve kahve içicem

spor
5 mil lesli videosu buldum nihayet ama sanırım videolarından karma alıntı yapmışlar nasıl hızlı nasıl hızlı bu leslie benim leslim olamaz... video 1 saat 30 dakka ......... 1 saatine zordayandım... koşuyon zıplıyon lastikle kol çalışıyon falan jilliana bağlamış bizim hatun

1 saat leslie -- artık kolceğizlerim kalkmamaya başladı bıraktım 30 dk daha dayanamadım
105 - squat
105 - üçgen

şu an oda etrafımda dönüyoor dönüyoorrr..........

keçileriiiiim soda getirin ananıza evlatlarım... keçilerden de fayda yok ben gidip soda mı aliim iyisi mi....

leslie 5 mil link isteyene özelden yazayım .... burdan yazıp banlanmıyayım şimdi çok sıkılıyom sonra :))

valla bravo şekerim..:KK9::KK9::nazar:
ne zaman biticek bu çorba diyeti ..

Yani açıkcası tok karnına düşününce biraz
bunu nasıl bi kafayla yazdım emin olamadım.
:KK72:
valla bilmem restini gordum yarından itibaren kapısıyoruz ;)

Benimkide süperdi demi????
Sanırım şımarmaya ihtiyacım var.. :KK35:
evet canım gayet eyiydi ;)
iyi akşamlar kızlarrrr

evet bu cuma listedesin canım hadi bakalım derece ile gir listeye tam gaz yola devam

kız zaten 58,9 dun 400 gr mı vercen hedefini yüksek tut

valla burda çekirge arkandayım diye yazacaktım ama devamını okudum gülmekten öldüm kalbimi duymuşsunuz sanki yahuuu

oooo aferin sana da çekirge

canım eski bir üyemiz pırasa çorbası için annem hep hastalanınca yapardı 1 gün içer iyileşirdik soğukalgınlığına birebir demişti ama hiç denemedim ben

muhteşem betüş o olur bi de seninle yazışırken hep çılgın betüş aklıma geliyor kız

ahaa bende mahmut hoca olmuşum :)

kız nerde 10 çiğ fındık komşuda yiyince menüye girmiyormu yazmamışın menüye
ya kaptanım valla bilmiyorum ki yarın kac cıkıcam ona gore biraz daha fazla vermeyi denerim :) bugun regl oldum bir iki gun sis gezerim :( yarın 60 gorurum diye tırsıyorum ben regl oldum mu 1 kilo oynuyo :(
bunu bu hızla yapıyosan helal önünde eğilirim :KK57:
tatlım normali bu hız zaten ;)

toplight toplight kaptanım dizindeki diz koruyucu, squat diz eklemlerinde sakatlanmaya sebep olabiliyo, o yuzden yuksek sayılar ve surekli tekrar onerilmiyo :)

Back
X