- 6 Mart 2016
- 180
- 531
- 18
- 42
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #179.961
Kizlaaarr cümleten hepinize yazıyorum. Öncelikle
Mefkurem
abla ma sonra
muska77
kaptanı deryama teşekkür ediyorum. Bu diyeti; - senden bi cacık olmaz deyip kendime çoktan bırakmıştım ama hala tutunuyosam verebildiği mi gördüğüm ve sizin başarılarınız la moral bulduğumdan. Kesinlikle şimdiye kdar menü için yorum yapan bana destek olan mesaj atan tüüümm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bunu neden yazdığıma gelince ; bugün iki şey oldu
Birincisi kurstaki hatunlar bugün baya vermişsin hocam sen dediler ki bu beni çok mutlu etti
İkincisi her zayıflamaya çalıştığımda bana yapamazsın sen uğraşma boşuna deyip daha baştan gardımı düşüren kocam sen salata yiyorsun diye karnabahar brokoli alıp gelmiş. Belki ufacık şeyler ama ben çok mutlu oldum.
İki tarafa da atmayı düşündüğüm bu mesajla bunları duymamda etkiniz olduğuna inandığım her birinize mutluluğumu iletmek istedim.
Sevgili 5 . Takım, sevgili
Mefkurem
takımı
HARİKASINIZ. ...

Birincisi kurstaki hatunlar bugün baya vermişsin hocam sen dediler ki bu beni çok mutlu etti
İkincisi her zayıflamaya çalıştığımda bana yapamazsın sen uğraşma boşuna deyip daha baştan gardımı düşüren kocam sen salata yiyorsun diye karnabahar brokoli alıp gelmiş. Belki ufacık şeyler ama ben çok mutlu oldum.
İki tarafa da atmayı düşündüğüm bu mesajla bunları duymamda etkiniz olduğuna inandığım her birinize mutluluğumu iletmek istedim.
Sevgili 5 . Takım, sevgili

HARİKASINIZ. ...