- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #180.541
ben 32 canım yaşlıyım yaşlı![]()
Ben de nisan 17 de 29 a girecem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 32 canım yaşlıyım yaşlı![]()
Kruvasan + kahve yaparlar genelde. Hamur işi de olsa saglıklı degil iste o yüzden diyete ne yazmalarını bekliyodukolurmu yaa hemde nasıl hamur işi yiiyorlar çörekler donutlar onlar bizden fena....
Bende öyle umut ediyorum ördekçimmAlmayız muskam merak etme, haftaya yeni dahil olacak arkadaslar yüzdeyi costururlar diye tahmin ediyorum![]()
Bilmiyorumki.betüşün yaşı kaç kızlar yürüyüşe gidicem biri yazsın gelene kadar meraktan çatlamayım![]()
aboooo almam ben seni bundan sonra konuşma benimle82 liyim ben
Ben de nisan 17 de 29 a girecem
ben seni 26 27 falan zannediyodum şaka bi yana abla desem olucak ne güzel ben senden gencim82 liyim ben
aboooo almam ben seni bundan sonra konuşma benimle![]()
Ayy lütfen yaa
3 nota alırsak sonuç listelerini benim hazırlamam gerekiyor.
yokta abim var kız ona alırım bekar ist evi var oda 80 li olarmı?ayyy tühhh gitti kocam ..... kaynana ayırdı bizi... abee kaynana naptın bize.. sen beni 5 yaşında sanıyodun demi :))) zzeka yaşım 5 ama :)
yokta abim var kız ona alırım bekar ist evi var oda 80 li olarmı?![]()
sen bi sopa istiyon galiba.... buda hem 34 üne basmış hem evde kalmış biri varken zırlama bence :)
yok düzelttim yeniden oku yazıyı saçları süperdir:)kelse olmaz ben kel o kel kelaynak kelaynak yavruşlarımız olur :))
yarın başlıyomuyuz o zaman?
tamam sen pazartesi başla o zaman ben yarın tamam mı sen 2 gün sonra bitirirsin sonuca bakarız :)
2 saat yoktum neler neler olmuş yahupeki cancağazım... hadi bize kolay gelsin o zamaan :)
Gulsem mi ağlasam mi bilemedim kiz. Allah iyiligini versin
yok düzelttim yeniden oku yazıyı saçları süperdir:)
Hayır canım takıma ceza veriliyor ama cezayı kaptan çekiyor.Meseleyi tam kavrayamadim. Da hastayim ondan galiba. Daha aciklayici olsan kaptanim. Senin icin iyi bisey yani
2 saat yoktum neler neler olmuş yahu
Bende miyapsam belkimki mezun olurum. Ama İsveç daha mantıklı geldi :) Zaten oruçtan bünye açlığa alışık dayanırım gibi geldi :))
Ahh betüş ahh nasıl bi akım başlattın kuzumm.. Koyun gibi peşindeyimm.
Ama aralarda kahve içmek yok mu ya? Keşke olaydı.
Neyse bende mi yapsam acaba?![]()