- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #180.561
Nilsum kollontainin umuduna kaldın kuzum.Ceza işi kaptan yardımcılarında ben karışmam onların sorumluluğu.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nilsum kollontainin umuduna kaldın kuzum.Ceza işi kaptan yardımcılarında ben karışmam onların sorumluluğu.
gel gel yeni kobaylar arıyorduk iyi oldu sende gel2 saat yoktum neler neler olmuş yahu
Bende miyapsam belkimki mezun olurum. Ama İsveç daha mantıklı geldi :) Zaten oruçtan bünye açlığa alışık dayanırım gibi geldi :))
Ahh betüş ahh nasıl bi akım başlattın kuzumm.. Koyun gibi peşindeyimm.
Ama aralarda kahve içmek yok mu ya? Keşke olaydı.
Neyse bende mi yapsam acaba?![]()
yok tamam anlaştık geriden geriden gelmesene kızzzzzNilsum kollontainin umuduna kaldın kuzum.![]()
2 saat yoktum neler neler olmuş yahu
Bende miyapsam belkimki mezun olurum. Ama İsveç daha mantıklı geldi :) Zaten oruçtan bünye açlığa alışık dayanırım gibi geldi :))
Ahh betüş ahh nasıl bi akım başlattın kuzumm.. Koyun gibi peşindeyimm.
Ama aralarda kahve içmek yok mu ya? Keşke olaydı.
Neyse bende mi yapsam acaba?![]()
ay allah bağışlasın canım bende çok severim örgüyü yaparımda :)Eki Görüntüle 1810707
Oglum ayagimda el isimi isliyorum ben de anamlan:))))
Eline sağlık pek güzel olmuşEki Görüntüle 1810707
Hayır canım takıma ceza veriliyor ama cezayı kaptan çekiyor.
Yani sonuç listelerini düzenlemek (bütün takımların) pek kolay değil.
Eki Görüntüle 1810707
14 gün muaffım cezalardan :) bakalım neler olucakNilsum kollontainin umuduna kaldın kuzum.![]()
Almaz bence yabak ben kuşhana okey demiyom... kilo alıp gelirsen karışmam benden bilme :))
Şu kahve türk kahvesi mi :))Evet verdim ama hatirlamiyorum ne kadar di. Tabiki guzel verdiriyor. Komsum ilk yaptiginda 9 kilo verdi aynen uydu ama. Ayrica kahve ben de sekersiz icerim felaket tok tutuyor
ay allah bağışlasın canım bende çok severim örgüyü yaparımda :)
tabi ya öyle abartı şeyler yok listede kızlar yalnız verin gazı 14 günü tamamlıyım sıkılıp bırakmıyım:)Almaz bence ya
Hem 2 gün sonra tartılıp bakar kilo almışsa devam etmez![]()
Bu işten Nilsu karlı çıktı yadiyet yapıyom ayağına götürcek simitleri yaaa :)))
Şu kahve türk kahvesi mi :))
Nescafe olmamı
sade nescafe canım listedeki kahve şekersiz sütsüz ve süt tozsuz:)Şu kahve türk kahvesi mi :))
Nescafe olmamı
oyyy kuzuuuu ben orda olcam uyutmam onu mıncırır dururum :)
kız ben lazım her işten karlı çıkarımBu işten Nilsu karlı çıktı ya