Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aa ben kahvaltıyı cok severim, en sevdigim ögündür. Peynir, zeytin, domates, salatalık, yumurta ohh mis :) Öyle agır yemekle kahvaltı olmayacak. Elimden gelse 3 ögünümün ücünü de kahvaltı yaparım :KK70:

Ay ben de oyleyim canim. Kiz kendimi senin ellerine biraktim. kollontai kollontai pek gelmiyor. Eminim onu aratmayacaksin. Gelen gideni aratırmış :KK14:

Bence yap, cok canın cekerse de çayına tarcın falan at öyle gecistir. Ben öyle yapıyordum.. Sabahları abartmadan bal vs. de yiyebilirsin dedigim gibi.

Tamam 1 tatli kasigi mi cay kasigimi. Sadece pekmez bal mi. Mesela tahin pekmez olur mu

Aha sorumluluk aldım şu an :KK70:
Ben kollontai kadar gaddar olamıyorum sanırım ama elimden geleni yaparım canım :KK70:

Vallahi ben verdim kendimi senin ellerine acima bana. Ben de leylek olmak istiyorum. Hedef 68 yazdirdim ama asil hedef 62 canim.
beni leylek edcen sen banane.:KK45:
Aldin basina belayi. Tatli delisiyle ugrasmak nasil olacak bakim

Tamam 1 tatli kasigi mi cay kasigimi. Sadece pekmez bal mi. Mesela tahin pekmez olur mu
Tahin pekmez bala ve pekmeze göre cok daha fazla kalorili. Ben olsam onu tercih etmezdim. Sade pekmez ya da sade bal yesen daha iyi. 2 çay kaşığı kadar yiyebilirsin bence.

Vallahi ben verdim kendimi senin ellerine acima bana. Ben de leylek olmak istiyorum. Hedef 68 yazdirdim ama asil hedef 62 canim.
beni leylek edcen sen banane.:KK45:
Aldin basina belayi. Tatli delisiyle ugrasmak nasil olacak bakim
Neyse önce bi 68'e gelelim de sonra asagı cekebiliriz hedefi :)
Ben de cok tatlı düskünüyümdür aslında ama maalesef tatlıya sınır koymadıgımız sürece kilo vermek imkansıza yakın, o yüzden mecburen bırakacagız şekerim :KK43:

Tahin pekmez bala ve pekmeze göre cok daha fazla kalorili. Ben olsam onu tercih etmezdim. Sade pekmez ya da sade bal yesen daha iyi. 2 çay kaşığı kadar yiyebilirsin bence.

Anlaşıldı canim.
Neyse önce bi 68'e gelelim de sonra asagı cekebiliriz hedefi :)
Ben de cok tatlı düskünüyümdür aslında ama maalesef tatlıya sınır koymadıgımız sürece kilo vermek imkansıza yakın, o yüzden mecburen bırakacagız şekerim :KK43:

birakacam canim yoksa veremiyorum biliyorum kendimi

Kizlaarr öncelikle bugünkü menum sabah yumurta peynir domates vs tam buğday ekmekli kahvaltı (geç kalktığım içim saat 1de)
akşam mercimek çorbası ve ızgara tavuk (dışarda yedik) ssbah 1 saat yürüdüm aksamda bisiklet aldık 2 saat bisiklete bindim eşimle 3 ltden fazla su içtim şimdilik bukadar (:
Hepinizi seviyorum .
Not: bugün tartildim 78.6 (:
morordek morordek kollontai kollontai muska77 muska77

ya ben kahvaltida menemen bile yemeye zorlaniyorum, yemek gibi geliyor valla izgara kofte iddiali olmus :)
sen bide betüşün tavuk ciğerli menüsünü görmelisin :KK70:
valla hiçç acıkmadım güzel oldu..
hatta sanırım yarın sabah cumaya göre eksi görücem bugün sabittim sabah :)))

Ben de menumu yaziyim :)

Benim de guya kushan'imin ilk gunuydu ama ben diyorum ya tam uyamam arkadaslar, bu ara bunyemi toparlamaya calisiyorum biraz :) Yine de memnunum:

sabah kahvalti 11.30:
1.5 yumurtali menemen,
25 g beyaz peynir,
1 dilim kizarmis cavdar ekmegi (Uno 25 g)
4 tane seker domates

14.30:
1 yesil elma, 10 findik

16.30:
1 yesil elma, 10 findik

18.30:
120 g kofte(4 ufak kofte)
2 yk bulgur pilavi

Spor: 8k yuruyus

Totalde 1125 kalori almisim, 343 kalori de yuruyuste harcamisim :)
Merhaba.kolay gelsin.Ne kadar yürüyerek 343 kalori harcadınız?ben yürüme bandında 40 dk yürüyerek 225 kalori veriyorum. 4.5 km/hız ile 5.0 arası hızla.

Ya betüş ben salam yemiycem. Onun yerine ne olabilir. Sucuk geldi aklıma ama nasıl olur bilemedim.

bilmem ki olabilir bence aynı soydan geliyolar nasılsa...7
Hadi bakalım cezadan yırttın ama dilime düstün ona göre :KK20:

Yedin yani simidi? Afiyet olsun :KK48:

Akşamı sabah, sabahı akşam yapmıssın sanki :KK53:
Yakında kahvaltıda tavuk ciger falan görür müyüz Duygucum? :KK70:

eneeem bana laf sokmuş sanki mor karga....

sabah sabah tavuk ciğer pişirmeye üşenmesem yerim :KK70:

akşamdan pişir sabah ye... yaratıcı ol acık....

ya ben kahvaltida menemen bile yemeye zorlaniyorum, yemek gibi geliyor valla izgara kofte iddiali olmus :)

ayyyy kontes nasıl düştün sen burlara :)))

Aa ben kahvaltıyı cok severim, en sevdigim ögündür. Peynir, zeytin, domates, salatalık, yumurta ohh mis :) Öyle agır yemekle kahvaltı olmayacak. Elimden gelse 3 ögünümün ücünü de kahvaltı yaparım :KK70:

3 öğün simit.... ruhun fakir kız senin :)

sen bide betüşün tavuk ciğerli menüsünü görmelisin :KK70:
valla hiçç acıkmadım güzel oldu..
hatta sanırım yarın sabah cumaya göre eksi görücem bugün sabittim sabah :)))

nesi var kızım misss gibi.....

ayy yarın başlıyoz mu isveçe hiiiç motive değilim haa....... siz böyle bastırınca bende ters tepti... yazık banaaa... pazara gittim ıspanak aliim diye vicdansızlar her yeri çilekle döşemişler...... ne kokuyo ne kokuyo.... gittim bi kilo aldım yarın yiyemicem diye avuç avuç yedim ama midem bulandı :'((((( neyse yarın +++++ görceğim garanti... çilekleri buzluğa koydum 12 gün dayanır mı :( kıyamam ben onlara.... hiç isveç modunda değilim.... zaten yarnda pazartesi oyyşşşş çok acıklı çoook....

neyseki malzemelerim hazır.... yoksa cayacaktım... her bişiy hazır haydi bismillah....

Hep sen mi bana laf sokacaksın şekerim, accık da ben sokusturayım :p
Olsun fakir ama gururluyum :KK53:
ayy yarın başlıyoz mu isveçe hiiiç motive değilim haa....... siz böyle bastırınca bende ters tepti... yazık banaaa... pazara gittim ıspanak aliim diye vicdansızlar her yeri çilekle döşemişler...... ne kokuyo ne kokuyo.... gittim bi kilo aldım yarın yiyemicem diye avuç avuç yedim ama midem bulandı :'((((( neyse yarın +++++ görceğim garanti... çilekleri buzluğa koydum 12 gün dayanır mı :KK43: kıyamam ben onlara.... hiç isveç modunda değilim.... zaten yarnda pazartesi oyyşşşş çok acıklı çoook....

neyseki malzemelerim hazır.... yoksa cayacaktım... her bişiy hazır haydi bismillah....
Ne kadar çilek yedin kız? Öglen mi yedin akşam mı yedin ne yaptın? Menü paylaş bakayım, bi süre cezaları da ben yazıyorum düştün mü elime :cool:

Hep sen mi bana laf sokacaksın şekerim, accık da ben sokusturayım :p

Olsun fakir ama gururluyum :KK53:

Ne kadar çilek yedin kız? Öglen mi yedin akşam mı yedin ne yaptın? Menü paylaş bakayım, bi süre cezaları da ben yazıyorum düştün mü elime :cool:

vayyy vaaay vaayyyy vakvaktaki havalara bakkk pehhh

koltuktan ses geliyo sandım midemden geliyomuş :))))

menüm

sabah
2 dilim patlıcanlı lorlu şey

öğlen müsli sütsüz

ara 1 dilim patlıcan

akşam müsli sütsüz

sonra çilek 1 kase -- midem bulanmayaydı hepsini yicektim ---

su 2 lt

spor 30 dk yürüyüş

vayyy vaaay vaayyyy vakvaktaki havalara bakkk pehhh

koltuktan ses geliyo sandım midemden geliyomuş :))))

menüm

sabah
2 dilim patlıcanlı lorlu şey

öğlen müsli sütsüz

ara 1 dilim patlıcan

akşam müsli sütsüz

sonra çilek 1 kase -- midem bulanmayaydı hepsini yicektim ---

su 2 lt

spor 30 dk yürüyüş
Neyse iyiymis menün yırttın :p
Aç bile kalmıssın hatta.

bilmem ki olabilir bence aynı soydan geliyolar nasılsa...7

akşamdan pişir sabah ye... yaratıcı ol acık....

ayyyy kontes nasıl düştün sen burlara :)))

nesi var kızım misss gibi.....
Sevdim ben boyle menüyü baya tok tuttu beni.. Tavuk cigeride deniycem :)))))))

Back
X