- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #181.101
Buradan atacam kiz. Sende gorurusun yani. Ama 5 dk sonra silerim
5 dk içinde sil bence 5 dk dan sonra silemiyon :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buradan atacam kiz. Sende gorurusun yani. Ama 5 dk sonra silerim
Gorduyseniz ses verin sileyim5 dk içinde sil bence 5 dk dan sonra silemiyon :)))
kaleci gibi :)
Valla hiç 80li kilolarda gibi durmuyorsun.
Et ettir bencede farketmez. Yağda kızartmadığın sürece sıkıntı olmaz.bende biftek yoktu yağsız dana kuşbaşıyı haşladım akşam salata ile onu yiyeceğim olur heralde biftek diye şart yok sanırım
Ispanaklı yumurtaya çok yakışıyor canım.Sade yumurtada nasıl olur bilmem. Tuzsuz olunca ıspanak yiyilmiyor.En azından limonla lezzetli oluyor diye düşünüyorum.Vuhuuu yumurtaya limon nasıl oldu kız merak ettim tadını deneyim bnde
Niye ki tam uymuyor musun.?O kuşhan a verirsem beni de sayın vermezsem yapmadım![]()
Et ettir bencede farketmez. Yağda kızartmadığın sürece sıkıntı olmaz.
bi dahaa annenin eteğini giyme :)
tabi boy leylek olunca her kiloda fit duruluyo yeee babam yeee oohh :)
toto var ssende kardişan halt etsin kadeh koy kız üstüne :) benim totom dümdüz dümdük... ele dümdük.... yok totosuzum ben....
Valla hiç 80li kilolarda gibi durmuyorsun.
O da doğruuuÖyle 1 günde 300-400 gr veriliyordu madem biz niye veremedik![]()
Ne zamn buradan ayrılmıştınız ?Dogum yaptim :) uc hafta oldu
Ne zamn buradan ayrılmıştınız ?
Okudum, kabul ettim..
5.TAKIM KAPTANI : muska77
5.TAKIM KAPTAN YARDIMCILARI : kollontai & hedef38beden & morordek
"Her üyenin, yarışma kurallarını içeren Karar Defterini okuması zorunludur.
Kararların güncel hali her zaman son mesajdır."
5.TAKIM KURALLARI:
* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü 12:00 a kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlüdür. Kilo bildirimini önceden mazeret bildirmeksizin 3 kere aksatan yada geciktiren takımdan uzaklaştırılır.
* Her üye günde en az 5 mesaj yazmak zorundadır. Bu takım içi motivasyon için önemlidir. Mazeretsiz üç gün üst üste takıma uğramayan üye takım dışı kalacaktır.
* Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür. Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.
* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile bildirmekle yükümlüdür.
* Kaçamak yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre ekstra sportif faaliyette bulunacak ve bunu takıma yazacaklar.
*Takımda bulunan üyeler haftalık bir hedef belirleyecektir. Bu %0,30 ün altında olmayacak şekilde olmalı ve 3 hafta bu hedefi tutturamayanlar ekstra spor faaliyetlerinde bulunacaklardır.
*2 hafta art arda kilo alan arkadaş uyarılacak , 3.hafta yine kilo alırsa takımdan çıkarılacaktır.
*Listeye alinmak için deneme suresi en az 2 haftadır. Yeni üye takıma geldiği gün ne olursa olsun ilk cuma kilosunu bildirecek bu kilo başlangıç kilosu olacaktır. Ikinci cumada kilosunu bildirecek, 3.cuma listeye girecek (eğer katılım ve paylaşımı yeterli ise) kilo ortalaması 2 ye bölünecektir. Eğer katılım ve paylaşımı yeterli görülmez ise deneme süresi uzatılabilir.
*Her hafta Cuma günü 1 haftalık mesaj sayısı bildiriminde bulunmak zorunludur.
* Takıma gelen her yeni üye yukarıdaki şartları “okudum kabul ettim” diye beyan etmek zorundadır.
Ayy ne fena canımmm.Birde mahkeme masrafları da sana kalmışş.ayyyy benim kabusum taşınmak en büyük korkum oldu buralarda tek başıma yerleştirme bide canım az taşındığım gece illaki sökülen mobilyalar kurulacak gardolap yerleşecek yoksa çatlarımikinci gün tam takır yerleşirim ayyy kurtluyum ben yaaa hayatta duramam arkadaşım taşındı benden az eşyasıyla 1 ayda zor yerleşti
3 .gün komaya girerim yorgunlukdan eğilip kalkmakdan kopacak dereceye gelen bel ağrısından taşıma şirketi benim buzdolabımı çamaşır makinemi hemde 6 aylık olan beyaz eşyalarımı paramparça yaptı gittim mahkemeye verdim adamların herşeyi sahte çıkdı ortada yoklarkiii paramı alayım bide üstüne üstelik mahkeme masrafından tut makinemlerin iş görmez raporuna kadar masrafları ben ödedim
zarar üstüne zarar
sonra bi taşıma şirketi buldum adamlar madde bağımlısı orderda yaptığımdan geride çeviremedim param yanacak eneeeemmmm sağlam diye bulduğum adamlardan daha temiz taşıdılar deri olan yatak odamla koltuk takımlarında bir çizik olmadı
taşıma şirketleride çok farklı işte başında durup çok titizlenecen yoksa kırıp döküyorlar
![]()
Ama isveç yapıyorum. İsveçten sonrada bunu deneyeyim.Morördek ben denedim oluyor canııııımmm şöylekiii akşam en geç 5 de yiyeceksin oda 200 kalorilik çorba olcak öğle sapıtmayacan salata olcak yağsız tavuk eti didikle sabahda ekmeksiz az kalorili birşey anammm ters yazmışım önce sabah öğle akşam yazmam gerekirken akşam öğle sabah yazmışımolsun ingilizcede böyle ters bizim dilimize göre zaten hep ters konuşurum türkçeyide bu yüzden alışkanlık oldu
hımmm nerde kalmıştık heee bu şekilde yersen sabah hopppppp 300-400 gr eksik çıkıyorsun 5 kez denedim
![]()
Tsk ederim canim. Eskilerdenim :)[/QUOTE]Tsk UOTE="morordek, post: 46010144, member: 717924"]Zeynep senin cezanı yazmayı unutmusum.
Cumartesi pazar menü paylaşmadıgın icin 600 tane atlama cezan var haberin olsun.
Hayırlı olsun canım :) Eskilerdensin galiba, yeniden aramıza hoşgeldin diyelim :)
Dövün bencede hak ettimmDövelim![]()