Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlarrrr

canım tebrik ederim tatlım 75 i görmüşsün ben de bi 69 u görsem 70,2 idi bu sabah bugün sadece 200 gr gitmiş

cabnım geçmiş olsun ama kızlarında dediği gibi gazdan olmuştuır sakın bırakma diyeti
sağolun kaptanım çok şükür bi 75 olsam diyodum 1 ay önce oda oldu :) şimdi bi 69 olsam hayırlısı ile :)

ya cok yurumek de yapabilir, bana da ondan oldu sanirim.

ben doktora gitmedim dun 12 saat uyuyunca iyi geldi :)
iyi olduysan sorun yok dikkat et kendine bol limonlu yeşil çay iç dicem ama sevmiyodun değil mi ben su gibi içerim severim ama 3 kupadan fazlası iyi değil diye o kadarla sınırlandırıyorum

iyi olduysan sorun yok dikkat et kendine bol limonlu yeşil çay iç dicem ama sevmiyodun değil mi ben su gibi içerim severim ama 3 kupadan fazlası iyi değil diye o kadarla sınırlandırıyorum
ya sana acaip sevindim canim, ne guzel gidiyor kilolar..
diyorum ya kushan iyi hem saglikli hem yapilabilir; hem de kilo verdiriyor :)
ara ogunler de iyi oluyor ama bence :)

btlbetul btlbetul nerdesin şekerim haberin olsun 75 gördüm sen kıpırdama yerinden geliyorum sana doğru:KK70::KK59:
ya bence btlbetul btlbetul yapmasin kushan, cunku normalde kushan'dan az yiyor; veremez kilo gibi geliyor.

muska77 muska77 canim sen benim menulerime de yorum yaz olur mu, dun midemde bir sey kalmadi malesef; metabolizmam dip olmamistir umarim.

sağol canım sanada teşekkür ediyorum kuşan diyetini sen söylemiştin bence betül yapsın vucudu şaşırır iyi olur gibi geliyor bana :)

hoş geldin tatlım yeni başlamadım 15 şubatta 84 kilo başladım çok şanlıyım ki muskayı ve diğer arkadaşları buldum hemen yarın 2 ay olucak 9 kilo verdim butun arkadaşlarıma onlar benim yoldaşlarım çok teşekkür ederim:)
2 günde 1 küsür verince şaşırdım. Neymişşş vücut çok da direnç yapmıyormuş bizde durmadan yola devam edecekmişiz

Yaa hic sorma benim bir kocam var sabote eden. Adamcagazim 10 gundur istirahatsiz calisiyordu da diyetim guzel gittiydi. Dun evde ya tatli yiyordu. O yerken ben odadan ciktim israrla cagirdi. Yemicem dedikce gel gel diye cagirdi. Yok yorulacaksin ye dedi 1 tane attim agzima devami geldi iste...
Benim koca olsa gizli saklı yerdi aman diyeti bozma diye ya da bana vermezdi kendi yerdi. O zamn ne diyoruz kocacın seni her helinle seviyor da sabote ediyor
kızlar sabah 75 görünce telefonla çekince eşimede gösterdim hayatım valla bravo sıkılıp bırakırsın sanmıştım beklemiyodum dedi bende kızlar olmasa buyuk ihtimalle öyle olurdu dedim kızlarada teşekkür ettiğimi ilet dedi hepinize teşekkürler karı koca olarak :KK52:
Benim eşim de bu kadar kararlı olmamı beklemiyordu, hatta ben kendimden de beklemiyordum bı kadarını. Bu grupla devam ettikçe kararlılığım sürer
isveçten sonra bir de kushanı araştırmam gerekecek anlaşılan. Ya ne çok diyet çeşiti varmış öyle... Öğrenrceğim artık başka yolu yok yani

Gunaydın hanımlaar! Güzel ve kaçamaksız bir gün olsun malum yarın tartı günü :KK51:
Sana da geçmiş olsun :KK43:
Dünkü sporun eksikti gözümden kaçmadı, cezanı yazdım ama artık iyileşince yaparsın.
Enemmmmm ağırlık bağlayıp ellerime 45 dk yürüdümyaaa hava olsun diye eşime abarta abarta anlattım :63:burayada yazdım toplu yazmadığımdan kızdın hatta özür dilerim tatlım bidaha söz toplu yazıcam :KK19:
Eee toplu yazmazsan kacırırım işte, sizi mi takip edip duracagım nerde ne yazdınız? O yüzden menü + su + spor tek mesajda olsun ki göreyim hepsini.
Sildim cezanı madem.
muska77 muska77 morordek morordek
Sabah
ispanakli yumurta
Yarimsar domts saltlk
3 zeytin

Ogle
4-5 yk manti
Salatlk domates
2 diyet corek

Ara: 1 muz, 1 kucuk armut

Aksam
1 kase corba
1.5 haslanmis tavuk but

Su 1.5 u gecti. Yuruyus yaklasik 2 saat.
Oglenki diyet coregini arkadsm yapmis sagolsun hakikaten diyet urunu. En kucuk muffin kalibinda. Yani bir tepsi coregi 4 kasik tam bugday unuyla yapmis ve ici bir suru sebze dolu. Yagi da 1 yk kadar koydum, dedi. Bence cok iyi.
Bence hiç iyi degil.
Çörek iyi olsa da mantı+çörek hiiiiç olmamış.
100 ceza yazdım (ya da 15 dk yürüyüs).
Eki Görüntüle 1814132
Hanımlar günaydın dunku simitten sonra -500 gitmiş şaka gibi dunku kilom 76.4 du bugün 75.9ay çok mutlu oldum 2.gunun sonunda 1.3 kilo gitmiş ay çok mutluyum:)
Vallahi cok sevindim organigim :rolleyes:
Bu arada bizim buradaki bir çalışanın da tavukları varmış, artık yumurtalarımı ondan alacagım ben de ;)
Ortak listede 12 kişi Takımiçi listede 11 kişi var..
asynk ve ada81 i çıkar listenden gelmiyorlar..
@aybukediyar a özel msj attım geri dönmezse onuda listeye almayacağım.
morordek morordek canım @ulasimiz in ayakları su toplamış iyileşene kadar ceza yazma canım.
Tamamdır kaptanım!:KK28:
Günaydın kızlar.sabah ilk işim tartılmak oldu ve 77.600 çıktım sanki göbeğim inmiş
80,5'ten 77,6'ya indin demek bravo :KK57:
morordek morordek muska77 muska77 canlarim. Dun ev aradik ama bulamadik. Bugun yine tabanlara kuvvet dun menu paylasmadim. Cunki cok yedim. Sebebi de sabah ortaya cikti.10 gun geciken regkim bugun tesrif etti. Nasil ev arayacaksam bu halle...
ama bugun dunun telafisini yaparim da yarina regki tarti sonucunu etkiler mi bilemem...

bugun menümü suyumu sporumu yazarim hep.
dun menu yazmadim biliyorum 300 ip atlama cezam var. Yorgun da olsam yapcam uleeennn...
Aferin cekirge ceza sistemini ögrenmissin, 300'u zıpla bakalım ;)
çikolata arzunuzu nasıl bastırıyorsunuz onuda öğretirseniz hora geçer :KK66:
Çikolata diye özelleştirmesem de ben tatlı krizlerini bastırması için hep tarçın kullanırım. Bitki çaylarına, sabah yedigim süt+yulaf ezmesine hep tarçın ekleyip bastırdım.

canım sen dr a gidecekmisin ne yaptın
Yok kaptanim gitmedim, canim istemedi; sevmiyorum hastane.
Muhtemelen demirim dusmustur, artik her gun 1 kadeh sarap icmeye karar verdim :)
2014'te bir ara her gun icerdim, hayatimda ilk defa demirim normal degerlere yukselmisti; simdi yine deneyecegim.
Istahimi da kesiyor, zayifliyorum.
Zaten arastirmalara gore duzenli sarap tuketenler tuketmeyenlere gore daha zayif oluyormus. Bkz. Fransiz kadinlari: sarap, peynir, kruvasan :)

Ama tabii kadinlar 1 kruvasan yoyor tek ogunde, birkac peynir-sarap vs duruyorlar.
Biz turklerde var 9 kruvasan yeme aliskanligi cem yilmaz'in deyimiyle ahaha :)

2 günde 1 küsür verince şaşırdım. Neymişşş vücut çok da direnç yapmıyormuş bizde durmadan yola devam edecekmişiz

Benim koca olsa gizli saklı yerdi aman diyeti bozma diye ya da bana vermezdi kendi yerdi. O zamn ne diyoruz kocacın seni her helinle seviyor da sabote ediyor

Benim eşim de bu kadar kararlı olmamı beklemiyordu, hatta ben kendimden de beklemiyordum bı kadarını. Bu grupla devam ettikçe kararlılığım sürer
isveçten sonra bir de kushanı araştırmam gerekecek anlaşılan. Ya ne çok diyet çeşiti varmış öyle... Öğrenrceğim artık başka yolu yok yani
olurmu tatlım 2.5 haftadan beri düzgün kilo veremiyordum durmuştu ama bırakmadım arkadaşlarım sayesinde kuşana başlayınca birden vermeye başladım:)

Gunaydın hanımlaar! Güzel ve kaçamaksız bir gün olsun malum yarın tartı günü :KK51:

Eee toplu yazmazsan kacırırım işte, sizi mi takip edip duracagım nerde ne yazdınız? O yüzden menü + su + spor tek mesajda olsun ki göreyim hepsini.
Sildim cezanı madem.

Bence hiç iyi degil.

Bu arada bizim buradaki bir çalışanın da tavukları varmış, artık yumurtalarımı ondan alacagım ben de :KK66:

Aferin cekirge ceza sistemini ögrenmissin, 300'u zıpla bakalım :KK66:

Çikolata diye özelleştirmesem de ben tatlı krizlerini bastırması için hep tarçın kullanırım. Bitki çaylarına, sabah yedigim süt+yulaf ezmesine hep tarçın ekleyip bastırdım.
bende yediğim kayısılara toz tarçın döküp yerim :) iyi sevndim kümes yumurtaları bakkal yumurtalarına göre 3 kat fazla oluyormuş vitaminleri içinde alışsan diğer yumurtaları yemezsin zaten :)

Sildim cezanı madem.

Bence hiç iyi degil.

Bu arada bizim buradaki bir çalışanın da tavukları varmış, artık yumurtalarımı ondan alacagım ben de :KK66:

Aferin cekirge ceza sistemini ögrenmissin, 300'u zıpla bakalım :KK66:

Bana ceza yazdin mi bebek, yazdiysan yapiyim aksam :)

Back
X