- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #182.281
Bi de utanmadan söylüyor.sorma ne faciaydı o üç gün karnın şiş kaldı dibine vurdum herşeyin o gün![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi de utanmadan söylüyor.sorma ne faciaydı o üç gün karnın şiş kaldı dibine vurdum herşeyin o gün![]()
diyene bak isveç diye pilavları gömdü benim tenceremin dibi kara seninki benden karaBi de utanmadan söylüyor.
Duzenli icmiyorum ama icsem iyi olur aslinda, altinkilic'inkini dene cok guzel :)içiyormusun benim hoşuma gitmedi hazır olanlardan mı içiyorsun ben evde yaptım
Ay bnde hedefim 63 insalkah veririm hele bu mayis 7 de arkadaslarla anlaştık havuza gidecez bari o zamana kadar kac kilo vereyim senin hedefin kac baya bi vermişsin ama maşallahnilsub .!.:alır tatlım merak etme çok dost canlısı kendileri bayılırsın bende doğumlarımda kilo aldım vermeye karar verdim 15 şubatta 84 kilo başladım yarın 2 ay olucak 9 kilo verdim canım:) bu sabah 75.9 çıktım çok şükür
evde yaptım hayatım markete bakmak lazım tamamDuzenli icmiyorum ama icsem iyi olur aslinda, altinkilic'inkini dene cok guzel :)
hedefim 58 60 bakalım evet dedim ya arkadaşlar sayesinde verdim:) bırakmana izin vermiyoruz tabi sende sürekli katılıcaksın tatlım:)Ay bnde hedefim 63 insalkah veririm hele bu mayis 7 de arkadaslarla anlaştık havuza gidecez bari o zamana kadar kac kilo vereyim senin hedefin kac baya bi vermişsin ama maşallah
Slm abrucum bn niran daha once burdaydim esim kizdigi icin cikmistimebrusonmezbpost: 46056121 .!.:Evet yalan oldu.![]()
Biliyorum ama bir de markettekini dene zaten bildigin kadariyla kefire oyle cok mudahele edilemiyor, karatay bile market kefirine onay veriyor :)evde yaptım hayatım markete bakmak lazım tamam
neden kızmıştı eşin?Slm abrucum bn niran daha once burdaydim esim kizdigi icin cikmistim
Ay supersinkızlar öğlen yemeğimi yedim ama nohut yemedim normal menümü yaptım haberiniz ola korktum şişkinlik yaparda yarın artı çıkarım diye:)
sağol şekerim sizi gördükçe kıskançlıktan yemiyorumAy supersin
neden kızmıştı eşin?
Ne bileyim guvenli değilmiş[/QUOTE]st: 46056485, member: 738404"]neden kızmıştı eşin?
Canım sen bu azimle ve kuşhanla görürsün bencesağol kaptanım :) ama olsun dikkat edicem yinede kendim için mayıs 5 e kadar 69 görmem lazım nasip olursa:)
inşallah tatlım çok istekliyim bide gören zayıflamışsın diyince bide eşimin hoşuna gittiğini görünce asılıyorum:)Canım sen bu azimle ve kuşhanla görürsün bence
Ben a101 den almıştım tadı hoşuma gitti.kızlar kefirin tadı çok fena yaaaaa.......... içemem galiba![]()
Annemlerin tarafında teyze kızlarında mı ne vardı. Ama ben tüp bebekle ikiz düşünüyordum.Ama araştırdım.Doktorlar bi sorun yokken sadece ikz için tüp bebeğe sıcak bakmıyorlarmış. Hem çift yumurta ikizleri istiyorum.Birde biri kız diğeri erkek istiyorum.Ama şansım çok düşük yaaikizler genetik olur uğraşma boşuna![]()
Yoo yoo ben böyle iyiyimm.sağol ebru sende gel kuşana:)