Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

nilsub .!.:
alır tatlım merak etme çok dost canlısı kendileri bayılırsın bende doğumlarımda kilo aldım vermeye karar verdim 15 şubatta 84 kilo başladım yarın 2 ay olucak 9 kilo verdim canım:) bu sabah 75.9 çıktım çok şükür
Ay bnde hedefim 63 insalkah veririm hele bu mayis 7 de arkadaslarla anlaştık havuza gidecez bari o zamana kadar kac kilo vereyim senin hedefin kac baya bi vermişsin ama maşallah

Ay bnde hedefim 63 insalkah veririm hele bu mayis 7 de arkadaslarla anlaştık havuza gidecez bari o zamana kadar kac kilo vereyim senin hedefin kac baya bi vermişsin ama maşallah
hedefim 58 60 bakalım evet dedim ya arkadaşlar sayesinde verdim:) bırakmana izin vermiyoruz tabi sende sürekli katılıcaksın tatlım:)

="nilsub, post: 46056437, member: 738404"]hedefim 58 60 bakalım evet dedim ya arkadaşlar sayesinde verdim:) bırakmana izin vermiyoruz tabi sende sürekli katılıcaksın tatlım:)[/QUOTE]
Bundan sonra asla cikmam cnm

ikizler genetik olur uğraşma boşuna:KK48:
Annemlerin tarafında teyze kızlarında mı ne vardı. Ama ben tüp bebekle ikiz düşünüyordum.Ama araştırdım.Doktorlar bi sorun yokken sadece ikz için tüp bebeğe sıcak bakmıyorlarmış. Hem çift yumurta ikizleri istiyorum.Birde biri kız diğeri erkek istiyorum.Ama şansım çok düşük yaa
Birde işin risk tarafı var tabi :)) Anne karnında ikizleri ölen bebeklerde çok..Ayy ama ikizler çok tatlı yaa

Back
X