- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #182.481
Evet sanırımmmm Bu hafta ödülü ben istiyorum.Çok gayret etmeliyim.Cumadan cumaya canım buda kaçamak yapmanızı engellemenin akıllıca yolu oldu sanki :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet sanırımmmm Bu hafta ödülü ben istiyorum.Çok gayret etmeliyim.Cumadan cumaya canım buda kaçamak yapmanızı engellemenin akıllıca yolu oldu sanki :)
Çok azimli olursan yaparsın canım. Ama bayağı dikkat etmelisin.Kolay bi hedef değil.bugün başladı 73,5 14,05.2016 tarihine kadar 67 olmam gerekiyor. 6,5 kg +- 1kg olabilir
Bu daha da iyi olmuş canım.Hem bedeninde1 numara küçülmüş olur motive olursun.iddiayı değiştirdim o kadar uğraşacağım kg vermek için sonra birde yemek mi yiyeceğim üzerine dedim vazgeçtim ben dedimiddia şimdi kıyafete döndü o kazanırsa ona istediği yerden ona ben gömlek alacağım ben kazanırsam benim istediğim yerde o bana alacak kıyafet
![]()
aaaa kıskanmıyorum artık kız madem hadi bakalımYahu ne sen ne kıskanç bi hatunsun! Beni kıskanırsın, Duygu'yu kıskanırsın. Amaan Allah eline düsürmesin kimseyi
Ben 59'um canım. Mezun oldum buradan. İlk başladıgımda 65'tim.
Lahmacun mu?
Sen bi 100 daha zıpla bence.
O zaman ben Damla'ya ceza yazmıyorum. Haftaya cuma girsin listeye.
Sen hobi olarak gene zıpla 200'unu madem yedin
Güle güle oturun. Cidden kocaman salon, koş koş bitmez
Peki. Kaçamaklara dikkat ama.
Muskam bu haftaki liste 1 gün eksik oldu, bana görevi 9 Nisan'da teslim ettiginden elimde 6 günlük bir liste var.
Sorun olmaz degil mi? :)
20 vardır zannımcakaç kişi oldu haftaya yarışmaya katılacak kişi şimdi
Ayynen yaaYihuuuu sen, ben, blanche çıtır hatunlar olarak takımı dize getiririz vallahi
Korkun bizden hanımlaaar!![]()
seninde tarafın belli değilAyynen yaa
Neden hepiciniz çıtırsınızz.
Yönetim istifaaa çıtırlığaa sonnn
Şaka şaka ben çıtırlarımdan memnunum...![]()
Oooo yazık bize çıtırlar anamızı ağlatacak.B blanche_ea canım paylaşıma isteği yazdım hayırlı olsun.
Kızlaar yeni kaptan yardımcınız geldiiiii.
Aynen yaa hesaplamak çok zorr.Şarapla peynirli salata güzel gider birayla tavuk..
Sen seç. Anaam benimde bilmediğim yokmu ne
Wuu menü yazmadığıma sevindim bir an için kız![]()
Allah yardım etsin casnım. Doğu görevleri daha bi zor.Kuzlar ya ben sizden ayri kalmak istemiyorumm. Cikarmayin beni spor listesinden cezadan. Zatenmuska77 dalga gecti benimlen.ama haftaya birinci olcam bak. Gecmisi pek okuyamadim. Onemli gelismeler var mi kizlar.
off off bu polislerin isi ne kadar zor istirahatli gunlerde bile calisiyor. Ne zaman tasinacaksak biz. Geldi sinir olma. Haftasonu diye bir kavram yok zaten..
Çıtırların darbesiiiB blanche_ea hayırlı olsun geçen yürüyüşe gittim geldim @moordek yardımcı oldu şimdi yürüyüşe gittim geldim sen olmuşsun ben yokken darbemi yapıyosunuz bacım siz![]()
Çok güzelllkızlar kuşanın 3. günü menüm tam sadece akşam üzeri yarım su bardağı kefir içtim
su 2 bitti
spor 30 dk yürüyüş+ 1mile
Çok güzelll![]()
aferin canım senin hedefin kaçtı ki kilon gayet iyimuska77 ben bugun niyetliydim. Kilo bildirimimi şimdi yapsam olur mu?? Şuan tartıldım.58.8 çıktım.Mutluyum huzurluyummm..
Pes etmek yokkk.TAkımımızda umutsuzluğa yerr yookkk...![]()
Vooovvv popülaritemiz artmızzz..havadan mı başım çok ağrıyor biraz uzanıp gelicem kızlar bugun kursda çok kilo vermişsin dediler ondan mı bilmem gözleri kaldı hatunların tutun bacım boğazlarınızı biz neler çekiyoruz diyesim geldi liste istiyolar diyetisyenmiyim ben ......
Vooovvv popülaritemiz artmızzz..