Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

iddiayı değiştirdim o kadar uğraşacağım kg vermek için sonra birde yemek mi yiyeceğim üzerine dedim vazgeçtim ben dedim :stop:iddia şimdi kıyafete döndü o kazanırsa ona istediği yerden ona ben gömlek alacağım ben kazanırsam benim istediğim yerde o bana alacak kıyafet :KK9::KK6:
Bu daha da iyi olmuş canım.Hem bedeninde1 numara küçülmüş olur motive olursun.

Yahu ne sen ne kıskanç bi hatunsun! Beni kıskanırsın, Duygu'yu kıskanırsın. Amaan Allah eline düsürmesin kimseyi :KK24:

Ben 59'um canım. Mezun oldum buradan. İlk başladıgımda 65'tim.

Lahmacun mu?
Sen bi 100 daha zıpla bence.

O zaman ben Damla'ya ceza yazmıyorum. Haftaya cuma girsin listeye.

Sen hobi olarak gene zıpla 200'unu madem yedin :KK70:

Güle güle oturun. Cidden kocaman salon, koş koş bitmez :KK70:

Peki. Kaçamaklara dikkat ama.

Muskam bu haftaki liste 1 gün eksik oldu, bana görevi 9 Nisan'da teslim ettiginden elimde 6 günlük bir liste var.
Sorun olmaz degil mi? :)
aaaa kıskanmıyorum artık kız madem hadi bakalım:KK12:

Kuzlar ya ben sizden ayri kalmak istemiyorumm. Cikarmayin beni spor listesinden cezadan. Zaten muska77 muska77 dalga gecti benimlen.ama haftaya birinci olcam bak. Gecmisi pek okuyamadim. Onemli gelismeler var mi kizlar.
off off bu polislerin isi ne kadar zor istirahatli gunlerde bile calisiyor. Ne zaman tasinacaksak biz. Geldi sinir olma. Haftasonu diye bir kavram yok zaten..
Allah yardım etsin casnım. Doğu görevleri daha bi zor.

havadan mı başım çok ağrıyor biraz uzanıp gelicem kızlar bugun kursda çok kilo vermişsin dediler ondan mı bilmem gözleri kaldı hatunların tutun bacım boğazlarınızı biz neler çekiyoruz diyesim geldi liste istiyolar diyetisyenmiyim ben ......

havadan mı başım çok ağrıyor biraz uzanıp gelicem kızlar bugun kursda çok kilo vermişsin dediler ondan mı bilmem gözleri kaldı hatunların tutun bacım boğazlarınızı biz neler çekiyoruz diyesim geldi liste istiyolar diyetisyenmiyim ben ......
Vooovvv popülaritemiz artmızzz..

Back
X