Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menunun altina ictigin su miktarini da yazar misin canim? 2 lt altindaysa ceza kesicem :KK66:

Valla her seyi cikarmissin zaten ama bir daha cozutmamana tesvik olmasi icin 100 yaziyorum madem. Iyi hissedince yaparsin :KK66:

Aferin sana kiz :)
Sizi gordukce benim de kushan yapasim geliyor vallahi :) ben takimdayken nerelerdeydi bu diyetler :))

Aksam hem corba hem ekmek olmaz ki... Cezalarini yapmissin iyi güzel hos ama aksam ekmek olmayaydı iyiydi. +100 dahaa zipla cekirge!
Bir de bu cezalari ayni gun icinde ayirarak da yapabilirsin. 200'u tek seferde atlamak zor tabi ki..
Dün yazmamışım suyu :) evet dün bayağı rahatszdım 1.5 lt filan ancak içmişimdir . 100 cezamı kesmişsiniz baş üstüne derhal yerine getiriliyor :))

İyi akşamlar,
Menüm
Kahvaltı:

2 yumurta
3 ceviz
5 zeytin
1 parça peynir
salatalık
domates

Öğlen:
Köfte
Salata
Ayran

Akşam:
Yeşil fasulye ve barbunya yemeği
Cacık
yer fıstığı
çay

Spor: yarım saat yürüyüş
Su: 2,5 lt

Merhabalar arkadaşlar
muska77 muska77 morordek morordek kollontai kollontai B blanche_ea
Sabah: 1 dilim tam buğday ekmeği+1,5 kk peynir+1 salatalık+ maydonoz dereotu+6 adet zeytin
Öğlen: 1 kase çorba+100 gr kadar tavuk eti+1 tabak salata
Ara: 4 adet çilek+yarım muz
Akşam:1 kase çorba+patlıcan salata+50 gr kadar ciğer
Ara: 5 adet çilek

Spor: 40 dk yürüyüş
Su:3 lt üstü
Dünden 100 atlama cezam yapıldı :KK52:

Saat 7 gibi kalktığım günü bayram ilan edicem yahu maşallah nasıl uyanıyorsunuz :)
Canım hem çalıştığım için hemde oğlum sabahçı olduğu için mecburen uyanıyorum hemde saat 04:50 de uyanıyorum :) Mecbur olmasam sıcacık yatağımdan çıkmak istemem özellikle yağmurlu günlerde yataktan hiç çıkmak istemiyorum ama el mahkum :)

Şarapla peynirli salata güzel gider birayla tavuk..
Sen seç. Anaam benimde bilmediğim yokmu ne:KK53:
Maşallah ha muskam bir bakıyorum lokman hekimsin bir bakıyorum gurmesin :D
morordek morordek Seyma canim dun ben de ikisi bir arada olmadi, diye dusunuerek 2 saat yurudum. Eve gelince 70 ip atladim. Ipi yazmayi unuttum. Bugun de 30 unu atlasam olur mu:KK66:
Tamam yürüyüsü de cezadan sayıyorum. 30 ekstra atlamana gerek kalmadı ;)
Kuzlar ya ben sizden ayri kalmak istemiyorumm. Cikarmayin beni spor listesinden cezadan. Zaten muska77 muska77 dalga gecti benimlen.ama haftaya birinci olcam bak. Gecmisi pek okuyamadim. Onemli gelismeler var mi kizlar.
off off bu polislerin isi ne kadar zor istirahatli gunlerde bile calisiyor. Ne zaman tasinacaksak biz. Geldi sinir olma. Haftasonu diye bir kavram yok zaten..
Cezalarını yapmadıgını fark edersem de atarım listeden ona göre :KK20:
Ayynen yaa
Neden hepiciniz çıtırsınızz.
Yönetim istifaaa çıtırlığaa sonnn :KK62::KK62::KK62::KK62:
Şaka şaka ben çıtırlarımdan memnunum...:-):KK71:
Hepinizi çıtır yapıcaz :KK28:
muska77 muska77 ben bugun niyetliydim. Kilo bildirimimi şimdi yapsam olur mu?? Şuan tartıldım.58.8 çıktım.Mutluyum huzurluyummm.. :21::KK24::KK28::KK68:
Pes etmek yokkk.TAkımımızda umutsuzluğa yerr yookkk... :KK60:
Ahaaa ve Ebru 58'leri görmüştüüüü! :KK71:
Hedefim 55
Ayyy çok heyecanlandımm.Aslında 55 istemezdim ama hamilelik durumuna karşılık tedbir olsun diye istiyorumm. Morordek bacımızla aynı amaç uğruna :KK71:
Kız diyorum sana birlikte hamile kalalım :KK53:
Kizlarcim canlarimcim. Simdi esimle yürüyüş e çıkacağız. Kaptan ve yardimcilarim. Bana acimayin bu yogunlukta spor umu da yapcam soz veriyorum. Yoksa ben cozutuyorum.
menum cok karisik bugun.
morordek morordek aksama cezalrimi yapmista gelcem kiz. Bu grupta pes etmek yok yilmak yon
Bugun de menü yazmadıgına göre +300 daha. Nasıl birinci olmayı düsünüyosun sen böyle? :KK11:
olur da kocası yanlışlıkla ağız alışkanlığı birine canım dediğini düşünüyorum daa nilsub nilsub paralar valla adamı :KK53::KK53::KK53:
Sorma valla kocasının yerinde olmak istemezdim :KK53:
Dün yazmamışım suyu :) evet dün bayağı rahatszdım 1.5 lt filan ancak içmişimdir . 100 cezamı kesmişsiniz baş üstüne derhal yerine getiriliyor :))
İşte su eksik olunca da 100 ceza yazıyoruz şekerim, zıpla çekirge :KK49:

kızlar sanırım benim nette sorun var giremiyorum siteye bir türlü bu yazdıklarımında gelip gelmeyeceği meçhul.. neyse yarın umarım düzelir herkese iyi gecelerr :KK14:

Canım hem çalıştığım için hemde oğlum sabahçı olduğu için mecburen uyanıyorum hemde saat 04:50 de uyanıyorum :) Mecbur olmasam sıcacık yatağımdan çıkmak istemem özellikle yağmurlu günlerde yataktan hiç çıkmak istemiyorum ama el mahkum :)
Benim insomniam var uykuya dalamıyorum çoğu zaman o yüzden uyanamıyorum ya :)

Merhaba hanımlar iyi geceler :) bir sorum olacaktı:KK49:
Önümüzdeki hafta spora başlayacağım. Zumba mı önerirsiniz power plate mi? Daha önce power plate ile 16 kilo vermiştim sizce hangisini tercih etmeliyim? ?

WP_20160414_020.webp

Zabağnan karga kahvaltı yapmadan oğlu yüzünden uyanacak ve sonrasında işe gidecek bu kız bebesini yatırdıktan sonra sabahın nevalesini hazırlar..gojiberili vişne suyu,zeytinyağlı kabak ,sebzeli bulgur pilavı çok mu hamaratım arada mıtfağğğğmı da topladım ;)

Hanımlar tekrar Merhaba diyeyim :)

Google Play Store'da YAZIO diye bi program var. Kilonu boyunu filan yazıyosun günlük alman gereken kalori miktarını söylüyor. Ve gün içerisinde yediklerini ekliyorsun ve kalori hesabını kolayca yapabiliyorsun :) herkese öneririm :) umarım işinize yarar.

Listede olsaydım hiç heveslenmesinyin kesin ben alıcam derdim ama yani şanslısınız

Hayırlı olsun canım güle güle otur. Taşınma süreci oldukça zor diyete devam edecek misin?
Ne kadar çok sayfa birikmiş öyle ancak okuyabiliyorum diğer 8 sayfayı birazdan okuyacağım
Sen ceza listesinde değil misin ki?

Hanımlar tekrar Merhaba diyeyim :)

Google Play Store'da YAZIO diye bi program var. Kilonu boyunu filan yazıyosun günlük alman gereken kalori miktarını söylüyor. Ve gün içerisinde yediklerini ekliyorsun ve kalori hesabını kolayca yapabiliyorsun :) herkese öneririm :) umarım işinize yarar.
Android markette de var mıdırki herkes olay store kullanmıyo ki :((((((

Back
X