- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #182.661
Mutlu yillar canimEvveeeetttt evvveeetttt.
Bugunun tarihini bi kenara not ediyim dicektim.Ama bugun doğum günüm zaten. İstesemde unutamammm. Ayy banada bayağı iyi bi doğum günü hediyesi olmuş oldu...![]()

Cok sevindim Duygucum insallah daha da güzel sayilari goreceksin tartida, sana guveniyorumEki Görüntüle 1814875
Halay çekicem demiştim yaaa ne halayi bildiginiz roman havasina bağladım sabah sabah![]()

Bence super fikir, bu ara eşimle ben de bisiklet arastiriyoruz. Kampus icinde falan surelim diyoruzSimdi de benim bi projem var ev-is arasi 13 km, ya kendime bisiklet alacagim; ya da yuruyerek 7'de yola cikip 9'da iste olacagim :)
Yurunecek yol da guzel, trafikli degil cok.
Nasil fikir![]()

Muskam zaten her gun deli gibi yürüyor. Diyet sonrasi biraz kacamak artmistir da ben de Defnemi taniyorsam toparlar kendine gelir

Evet iste demek istedigim buyduKız ben hala en az 1,5 saat yürüyorum zaten.

Karatay karbonhidrat almayin demiyor ki sağlıksız karbonhidrat almayin diyorAnam anam iki gundur ekmek yemiyorum ondan mi hâlen halsizim? Deneyimli bayanlar bu konuda tecrubeniz varsa lutfen paylasin...
Ben gecen yil bir ara Karatay a basladim hastanelik oldum; tansiyonum dusmustu karbonhidrat almamaktan

Ve muskam sahalara geri dönüyorBende kilo bildirecem artık bakalım ne olacak.

Reglinden mi yoksa yaptigin kacamaklardan mi acaba?Gecen hafta 83.8
bu hafta 82.7
fark -1.1 kg
maalesef daha fazla veremedim. 10 gun geciken reglim geldi

Canim sen ceza listesine girmek istiyor musun? Bir de bence meyveyi gece gec saatlere bırakma. Seker neticede...Günaydın kızlar dünkü menümü paylaşmamıştım sabah:yumurta salatası 3 yumurta ile
Ara öğün: türk kahvesi orta şekerli
Öğlen:salata
Akşam:2 kaşık tavuk sote ve bol salata
Yatmadan önce 1 portakal
Spor :yok maalesef iki çocuk peşinde koşarken fırsat olmuyor maalesef
Su:3.5 litre
Bugünkü kilom dünle aynı 77.600