- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #182.801
isveç yaramadı sana zaten çok zor o ben yapamam onu ...Kız isveçi bıraktıktan sonra verdim zaten.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
isveç yaramadı sana zaten çok zor o ben yapamam onu ...Kız isveçi bıraktıktan sonra verdim zaten.
Olan olmuş canım. Yarın şişliği geçer sıkma canını :))bir gün sırf ayran içmiştim kendimce detok niyetine o zaman da dehşet bir ++ görmüştüm hatırladın mı :)) evet yaramıyor ama açtım sinirliydim bir şeylere saldıracaktım en masum ayran gözüktü :) çok masummuş....
Bu hafta daha dikkat et canım.Zaten ödül içinde ayrı özen gerekiyorr.Daha da iyi olacakti da ben 2 gun sapittim. 600 ip atlama cezam var
Alınma kızz şaka yapıyomm.yoo herkes istediğini yapabilir ben takılıyorum sadece...
sen yine pilav ye ödül bize kalsınBu hafta daha dikkat et canım.Zaten ödül içinde ayrı özen gerekiyorr.
Bende yappamamıştım zaten.isveç yaramadı sana zaten çok zor o ben yapamam onu ...
o haftayı hiç kaçamaksız geçiren alıyor yada herkes kaçamak yaptıysa en az ceza alan alıyor ödülde 1 kaçamak öğün ne istersen :)hehe zipladim 100, kaldi 400.
o degil de su odul olayi ne ya, kaptan yardimcisi oldum ama cahilim ogretin azcik
ben alicam odulu hayir ben hayir ben; en cok kilo veren mi aliyor?
Kaçamak yapma haaGörüşürüz kizlar. Aksama ugrarim
kız yok ne alınması takılıyoruz şurda stres atıyoz aczıkAlınma kızz şaka yapıyomm.![]()
o haftayı hiç kaçamaksız geçiren alıyor yada herkes kaçamak yaptıysa en az ceza alan alıyor ödülde 1 kaçamak öğün ne istersen :)
sen yapta bana kalsın ödülKaçamak yapma haa![]()
bugun şekerim sen alamazsın zaten uğraşmacumartesinden itibaren mi, bugunden itibaren mi?
Kolay gelsin canım.Her an eve dalmak istiyen ev sahibinden sinir olurumm.birazdan mesaim bitecek eve gidince evi temizlemem gerekecek evden taşınacağız diye ev sahibim kiracı adayı getirecekmiş eve..ya erken diyorum anlamıyor,ev savaş alanı gibi şimdi yiyosa oğlanla iş yapmaya çalış ben baya baya spor yapıyorum ya![]()
Aldım seni takımıma çılgın şey. Uslu ol bak ödül veriyorum en usluya.Ay sabahtan beri alıyorum elime tam yazicam bi is çıkiyo geri bırakıyorum..okudum kabul ediyorum..beni al takimina kaptanmuska77 uslu kiz olucam söz
![]()
Ya dukan yapma aynı hızda kilo verebileceğin karbonhidrat kısıtlaması var onu yap.Ilk sayfadaki aciklamalari okudum ama yanlis bisey yaparsam beni duzeltmekten lutfen cekinmeyin.
Yas:24
Boy:163
Baslangic:91
Hedef:60
Bikac gundur dikkat ediyorum kalori hesapliyorum yazio diye bi program var. Ama ayrica dukana hazirlik asamasindayim bikac gune ona baslicam asıl.o zaman daha hizli ilerlicemi düşünüyorum. Hergun 2lt su tüketmeye ve yarim saat yurumeye dikkat ediyorum.zaten aksama kadar ayaktayim surekli hareket halindeyim duzene girince sıkılaşmak icin de biseyler yapmayi planliyorum.. Simdilik listeye giremiyorum sanirim ama yanlis da anlamis olabilirim kurallari.Neyse yeni mottom inat ettim olacak uleyynnHerkese tukenmez azimler
![]()
Oooo ilk gündenn dayak isteyen bir hatunBugun
Kahvaltı
Yarım lt su
Öğlen 3 lahmacun
Yarim lt su
Ara lmonlu su bi kup
Aksam erken bitiriyorum 1 lt su
2 bucuk lt olur uyuyana kadar
Cezayi hak ettimgaliba
Hep böyle olur canım sabrın deneniyormuş gibi.Kizlar bu ara cidden sıkıntı stres hep ustuste geliyor. Kizimı kurstan getirdi babasi. Kusmuş.Ve eve geldi yine kustu. Tasinma telasesi. Ee bi de kaynanamlar cikti. nasil olacak bilmiyorum ama bildigim tek sey var. Her diyet yaptigimda sıkıya geldim mi hemencik birakirdim kendimi bu sefer tam tersi olacak
Güle güle kullan kartını canım. Bozdur bozdur harca gibi olduEnemmmm çok mutlu oldum ya bennnn
Belirtirim canım belirtmemmii![]()
Kız oglusunkız oğluşum basmış sayfa açıktı bende bunlar ne diyorum bilgisayarın başına şimdi oturdum![]()
Ceza listesine alıyorum ama takım listesine 2 haftalık denemeden sonra giriyorsunuz. Takım listesini kastetmiştim ben. Cumaları tartıldıgımız icin persembeleri öyle sacma bir menüyle gelirsen takım ortalamasını düsürürsün.bugün listeye girmiyor muyum![]()
Kaçamagı bile mülayim Duygucugumun3 kaşık manti yemeyi düşünüyorum bugün değil ama .. onda harciycam bu kacamagimi![]()
Biraz zeytinyagı koy bence. Sizin oralarda organik zeytinyagı da vardır nasıl olsa. Çiğ zeytinyagı candır, bi şey olmaz.ben bugun kuşanada patates salatasında yağ yok yazmıştı atmadım salatama atsamıydım ki aman kabızlık çok berbat bi durum...
Bu ne saçma bi menü??????Bugun
Kahvaltı
Yarım lt su
Öğlen 3 lahmacun
Yarim lt su
Ara lmonlu su bi kup
Aksam erken bitiriyorum 1 lt su
2 bucuk lt olur uyuyana kadar
Cezayi hak ettimgaliba
aaaaaaaa ne ayıp kız aman allah herkesi kendi evinin sahibi yapsın inşallah tatlım:)Kolay gelsin canım.Her an eve dalmak istiyen ev sahibinden sinir olurumm.
Geçende jeneratör için tesisatçı gelmişti eve bende yatak odamda uzanıyordum.Eşim evde olduğu için ben rahat rahat odamdaydım.Bi baktım ev sahibi daldı ne yapıyorsun diye :)
Aklıma geldilkçe sinirim bozuluyor.Birde yetmedi geldi oturdu. En sonunda eşim gönderdi biz hallederiz size gerek yok.Bi zahmet müsade edin falan diye