Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben yarın karatay ablaya donuyorum ama kalori hesabı da yapacağım, haftaya cumaya hedefim max 58.1 :KK70:
%3'ü geçebilirim yapabilirim bunu.

muska77 muska77 nasıl %7 yaptın ya?
Harikaa :KK9:
Yaparsın sen bi ara sadece if yapıyordun. Karatay sana zor gelmez. :KK68:
Muska lahana çorbasıyla verdi. Son kırıntılarını
O yuzden %7 olmuştu.

Haklisiniz. Kendime cok kiziyorum ben de.
Yarin 3 ana 3 ara ogun yapip menulerimi duzene sokacagim.
galiba ben stresten yiyorum . Ev belirsizligi sürüyordu bulduk rahatladim. Simdi kaynana gorumce gelecek. Tasinsam mi tasinmasam mi bilemedim. Annem de kayin validem de pek is falan yapamaz. Mutfak toplasam ev kalabalik yarisi kalacak kullanilmasi icin. Yataklarda hakeza offf offf...
ya bence bir de bana nazar degdi bence annem herkese ay cok iradeli yemiyor cok zayifladi deyop durdu. Dayimin esine bile. Herkes bu sefer beni ariyor. Bunaldim herhal.
Ama bu takimdaysam hakkini vermeliyim dimi
Canım madem taşınmana yardımcı olmayacaklar bu işlerin ortasında ne misafirliğine geliyorlar ki. Sadece kaynanan olsa neyse görümce de var.Acaba taşındıktan sonra gelme imkanları yokmu? Seninde kafan rahat eder. :KK69:

tatlım sen niye o kadar yükleniyorsun beline dikkat etmen lazım biliyosun .. :KK20::KK20:
Sorma canım ya yarında çarşıya gidicektim kızıma 23 nisan için ayakkabı alıcam öğretmeni beyaz olucak dedi geçer inşallah birazdan bide kendi kendime yatmadan 2mile daha yapsam diyodum

kızlar bugünkü menümmm
muska77 muska77 , kollontai kollontai , morordek morordek , B blanche_ea , nilsub nilsub

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
4 yeşil zeytin
1 kk peynir
yarım domates
1 dl kepek ekmeği
1 çay k bal
(kaz dağlarından geldi valla organik dayanamadım 1 çay kaşığındanda sorun olmaz herhalde muskam dediydio_O )
1 fincan şekersiz çay

ara 1 sade Türk kahvesi

öğlen
4 yk taze fasulye
2 yk yoğurt

ara 2 kuru kayısı

akşam 1 kase çorba
yarım tabak salata

su 3 lt
spor 2 mil+ 1 saat yürüyüş

ama ama egzersiz yaptımm..hem de squatlı yanmalı :KK61: akşama kadar labda sürünen bu yavruya vurun sizde..tamam gidiyom yürüyüşe de yarım saat az 15dk da ben koyayım 45dk yapayım da yine bi yerden azar gelmesin bari :110: hadi kaçtım
hababam sınıfında güdük necminin dediği gibi oraya bi 10 puan daha rica edicimm,ben de sporumu duble yaptım bugün.ayrıca söz verdiğim gibi yürüyüşü de 45 dk yaptım morordek morordek :KK52: ama itiraf etmeliyim ki sonlara doğru yordu biraz açılırım umarım ilerleyen günlerde..neyse daha fazla saat geçirmeden akşam yemeğimi de yiyem 2satır sonra dönerim ben yine :KK54:

Sorma canım ya yarında çarşıya gidicektim kızıma 23 nisan için ayakkabı alıcam öğretmeni beyaz olucak dedi geçer inşallah birazdan bide kendi kendime yatmadan 2mile daha yapsam diyodum
bugün herşeyi fazlasıyla yaptın daha fazla zorlama Allah korusun daha kötü olur

Back
X