- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #183.021
2mile 20sguat 20duvatda mekik yaptım 1bardak yeşil çay içtim çıktım 40dk yürüdüm geldim :)Ne kadar yürüdün canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2mile 20sguat 20duvatda mekik yaptım 1bardak yeşil çay içtim çıktım 40dk yürüdüm geldim :)Ne kadar yürüdün canım.
Bu tempoyla hak da ediyorsunVallahi yarın güzel eksiler bekliyorum...
Bu evim bit kadar nasipse 20gune taşıncam ev veli efendi hipodromu gibiO zamn evde de 10 dk lık bi yürüyüs yapamaz mısın? Seni ceza listesi motive eder diye diyom.
Edit : Ayrıca tam yürüyüşe çıkarken asansörü çağırdım alışkanlık işte. bastım sandım bi baktım hareket yok meğer basmamışım.o an bi dank sesi daha geldi dedim kızım napıyosun yürüyüşe gidiyon asansöre mi binecen doğru merdivenehababam sınıfında güdük necminin dediği gibi oraya bi 10 puan daha rica edicimm,ben de sporumu duble yaptım bugün.ayrıca söz verdiğim gibi yürüyüşü de 45 dk yaptım @morordekama itiraf etmeliyim ki sonlara doğru yordu biraz açılırım umarım ilerleyen günlerde..neyse daha fazla saat geçirmeden akşam yemeğimi de yiyem 2satır sonra dönerim ben yine
![]()
hatun atom karınca mübarekkkBu tempoyla hak da ediyorsun![]()
valla o merdivenler beni mahvediyo yaa ...yürüyüşü 2 saat yapıyım,merdiven çıkarmayın beni .Edit : Ayrıca tam yürüyüşe çıkarken asansörü çağırdım alışkanlık işte. bastım sandım bi baktım hareket yok meğer basmamışım.o an bi dank sesi daha geldi dedim kızım napıyosun yürüyüşe gidiyon asansöre mi binecen doğru merdivene9.kattayım artık asansör yok ne inerken ne çıkarken bu da burda dursun bakalım
![]()
3 öğün lahana çorbası içti sonunda da tiksindi
Ama en çok merdiven inip çıkmak kalori yaktırıyor:)valla o merdivenler beni mahvediyo yaa ...yürüyüşü 2 saat yapıyım,merdiven çıkarmayın beni .
en sevmediğim şeeyy![]()
Canım madem taşınmana yardımcı olmayacaklar bu işlerin ortasında ne misafirliğine geliyorlar ki. Sadece kaynanan olsa neyse görümce de var.Acaba taşındıktan sonra gelme imkanları yokmu? Seninde kafan rahat eder.![]()
Kız moral bozmak yok.Yarın yapmazsın kaçamak ve kendini ispatlamış olursun. Hepimizin kaçamak yaptığı zamnlar oldu. Bu hafta uslu dur sadece![]()
kendi evim 4 katta hergün merdiven kullanıyorum eh bide hergün anneme gidiyorum onun evde dublex ordada in çık .. spor olsun diye yapıyorum ama bacaklar artık pert oluyo..Ama en çok merdiven inip çıkmak kalori yaktırıyor:)
Çok zor o hemde dur sen bi yahu duraklama dönemlerinde yaparsınKizlar bu hafta sonu o lahanayi ben de yapacam bakalim nasil olacak
hayırlı olsun canım .. en zoru ilk adımı atmak bence sonrası bir şekilde devam ediyor..Maalesef tartildimve şu an 85.7 kiloyum hedefim 55 kiloya ulaşmak. Boyum 1.57 bu arada
Bu evim bit kadar nasipse 20gune taşıncam ev veli efendi hipodromu gibiorda sekerimde koşarımda
![]()
Çok zor o hemde dur sen bi yahu duraklama dönemlerinde yaparsın
moral bozmak yok tatlım bende 15 şubatta 84 kilo başladım şuan 75.8 kilodayım o yüzden bırakmak yok benim boyumda 1,60 hepimiz burda verdik sende 2 ay sonra diceksin ki aaaaa 9 10 kilo verdim:)Maalesef tartildimve şu an 85.7 kiloyum hedefim 55 kiloya ulaşmak. Boyum 1.57 bu arada
ben çorba diyetini tavsiye etmem canım bak ilk atağında muskam o dönemde verdiklerini aynen aldı gaza gelicem derken asıl öyle güme gidersin .. muskaya sor bence şuan onu yapman için çook erken ..Bana motivasyon lazim yoksa gume gidecem
tatlım daha nasıl moral vericez bilemedim sanada :) butun takım işi gücü bıraktık seni destekliyoruz sende biraz gayret gösterBana motivasyon lazim yoksa gume gidecem