Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar sabahtan beri koşturdum adamakıllı yeni oturdum diyebilirim. Fırsat buldukça buraya bsktım ama yazmaya fırsat olmadı. Bugün yemeği çık yedim galiba
Sabah 1 sahanda yumurta 1 bardak portakal suyu 1 dilim çavdar ekmeği
Öğle: yarım tavuk dürüm
Ara : 1 haşlanmış yumurta 1 dilim çavdar ekmeği 3 çeri 1 salatalık
Akşam: patatesli yumurta yarım porsiyon
1 portakal
Su: 2.5 litre
Çok oldu biliyorum ama bu koşturmacada dürüm yemek zorunda kaldım

Selam canim, yorumlarimi yazayim ben de :
1- Ogle olmamis, diyetteyiz yahu ne durumu :) Kendin de soylemissin zaten :)
2- Ara ogun diye kahvalti yapmissin sil bastan, ara ogun dedigin 1 meyve olur, kuruyemis olur, yogurt-ayran-sut olur.
3- Patatesi mumkun oldugunca cikar hayatindan bence, glisemik indeksi cok yuksek; yag depolatiyor.
4- Aksam yemeginden sonra meyveyi de cikar menunden, meyve ara ogunlerde yenir, kahvaltida yenir.

Herkese iyi akşamlar
muska77 muska77 morordek morordek B blanche_ea kollontai kollontai
Sabah: 1 dl tam buğday ekmeği+1 haşlanmış yumurta+ yarım kk peynir+6 zeytin+ maydonoz
Öğlen: salata (aslında balıklı salata istemiştim ama balığı çok kötü kızartmışlardı o yüzden balıkları yiyemedim ama salatanın içinde bezelye mısır filanda vardı o biraz tok tuttu )
Ara:1 yeşil elma +1 türk kahvesi (az şekerli)
Akşam: 1 kase çorba+ 1 tabak 50 gr kadar peynirli yeşil salata
Akşam canım çok tatlı istedi bende süt kaynattım içinede 1 adet çubuk tarçın attım onu içtim tatlı krizim geçti :KK16:
Su: 3lt üstü
Spor: malesef yapamadım koşturmacalı bigündü zamanım olmadı.yarın telafi edicem inşallah
Benden bu kadar:KK52:
Alkisladim, super menu :D

morordek morordek B blanche_ea muska77 muska77

Sabah
1.5 haslanmis yumurta
1 er kucuk salatlk domates
1 sb sut

Ogle
4-5 yk sebzeli turlu
0.5 kase cacik

Ara: 3-4 minik cikolatali biskuvi

Aksam
5 yk sebzeli turlu
1 kase corba
1 kase yogurt
1 dilim esmer ekmek

Su sanirim 1.5 lt. 25 dk yuruyus yaklasik
Not: aksamki ekmek iki kucuk dilimdi. Ancak bir dilim eder. Onun icin 1 yazdim

Ara ogunde kacamak yapilmis :) Buna ceza yazilir bence morordek morordek kollontai kollontai
Aksam ekmek yeme tatlim ya, corbani icmissin, turlun var yogurdun var ekmege gerek var mi cidden su menude?

Gunaydin ben de yazayim: muska77 muska77 kollontai kollontai morordek morordek

Sabah 11:
1 dilim kizarmis tb ekmek,
25 g beyaz oeynir,
4-5 seker domates

Ara : 1 elma

Ogle 15:
Tavuk gogsu izgara
Bezelye 1 yk

Aksam 20:
Levrek,
Sarap

Of fena sarhos oldum dun, sabah uyuyamadim uyandim erkenden; ishal olmusum bir de ac karna sarap da boyle carpiyor iste :(

Selam canim, yorumlarimi yazayim ben de :
1- Ogle olmamis, diyetteyiz yahu ne durumu :) Kendin de soylemissin zaten :)
2- Ara ogun diye kahvalti yapmissin sil bastan, ara ogun dedigin 1 meyve olur, kuruyemis olur, yogurt-ayran-sut olur.
3- Patatesi mumkun oldugunca cikar hayatindan bence, glisemik indeksi cok yuksek; yag depolatiyor.
4- Aksam yemeginden sonra meyveyi de cikar menunden, meyve ara ogunlerde yenir, kahvaltida yenir.
Bilmediğim ne çok şey var yahu. Bunları not edeyim aklımda bulunsun. Dün çok ekstrem bir şeydi, mecbur kaldım. Teşekkür ederim canım.

Kizlar menulerimi duzene sokuyorum bugunumun planini paylasayim da mudahahele edin yanlis varsa

sabahi yedim zaten saat9 da
1 dilim ekmek
2 haşlanmış yumurta
peynir
salatalik
3 zeytin
roka salatasi

ara 11 de
yesilcay
1 kuru kayısı B blanche_ea :)

Oglen 14
1 kase çorba
Salat

ara
1 elma

aksam da misafirlige davetliyim menu patlican kebabi olacak yaninda salata ayranla yerim.

yorum yapin ki kizlar benım de fikrim olsun kendimi frenleyeyim

Canim cok iyi giidyorsun :)

Teşekkür ederim canım. İnşallah bozmadan devam ederim.

Sabah 11:
25 g beyaz oeynir,
4-5 seker domates

Ogle 15:
Tavuk gogsu izgara
Bezelye 1 yk

Aksam 20:
Levrek,
Sarap

Of fena sarhos oldum dun, sabah uyuyamadim uyandim erkenden; ishal olmusum bir de ac karna sarap da boyle carpiyor iste :KK43:

Güzel menü. Afiyet olsun.

Kizlar menulerimi duzene sokuyorum bugunumun planini paylasayim da mudahahele edin yanlis varsa

1 dilim ekmek
2 haşlanmış yumurta
peynir
salatalik
3 zeytin
roka salatasi

ara 11 de
yesilcay

Oglen 14
1 kase çorba
Salat

ara
1 elma

aksam da misafirlige davetliyim menu patlican kebabi olacak yaninda salata ayranla yerim.

Bence güzel menü. Tek patlıcan kebabi yaģlı bir şeyse az yemeni tavsiye ederim.

1 dilim ekmek
2 haşlanmış yumurta
peynir
salatalik
3 zeytin
roka salatasi

ara 11 de
yesilcay

Oglen 14
1 kase çorba
Salat

ara
1 elma

Guzel canim aksam ekmek, tatli yeme ama olur mu :)
Bu haliyle menu super :D

Teşekkür ederim canım. İnşallah bozmadan devam ederim.

Güzel menü. Afiyet olsun.

Bence güzel menü. Tek patlıcan kebabi yaģlı bir şeyse az yemeni tavsiye ederim.

super otesi bi menu degil ama fena da degil bir cuma aksamina gore, ucuz atlattim gunu.
bir sure detokslayacagim kendimi ama cok icki iyi bir sey degil :D
2 gundur alkol aliyorum resmen.

Sabah 11:
25 g beyaz oeynir,
4-5 seker domates

Ogle 15:
Tavuk gogsu izgara
Bezelye 1 yk

Aksam 20:
Levrek,
Sarap

Of fena sarhos oldum dun, sabah uyuyamadim uyandim erkenden; ishal olmusum bir de ac karna sarap da boyle carpiyor iste :KK43:

Beslenmene bu kadar dikkat ederken alkolden uzak durmalisin bence..cunku tamamiyle seker deposu hepsi. Bu seni duraklatir vucut eksik olanlar için buna saldirip depolayacaktir..menunu de begendim..ayrica gecmis olsun canim :KK64:

Bu arada ben de erken uyanan tayfadanim haftasonu olmasina ragmen..8de kahvaltiyi ettim yarim saat de yuruyus yaptim.bugun okuldayim tum gun kosturmaca yine.aksama donunce halim kalirsa spora devam.. ayrica bugun öğle icin yemek vaktim olmicak maalesef bende sut ve kucuk bi muz aldim yanima bu beni atlatir umarim.
muska77 muska77 morordek morordek kollontai kollontai
Kahvalti
Yarim domates,bi kucuk salatalik
4yesil zeytin
Az peynir
sekersiz cay / 1dl kepek ekmegi
Ogle
Light sut 1bardak
Bi kucuk muz
Aksama da
Tavuk izgara
Yogurt olacak
Ayrica sabah cesaret edip tartiya ciktim normalde cikmicaktim 4-5 gun ama 2gunun biloncosu 91->89.9 oldu :KK9:

Bu arada ben de erken uyanan tayfadanim haftasonu olmasina ragmen..8de kahvaltiyi ettim yarim saat de yuruyus yaptim.bugun okuldayim tum gun kosturmaca yine.aksama donunce halim kalirsa spora devam.. ayrica bugun öğle icin yemek vaktim olmicak maalesef bende sut ve kucuk bi muz aldim yanima bu beni atlatir umarim.
muska77 muska77 morordek morordek kollontai kollontai
Kahvalti
Yarim domates,bi kucuk salatalik
4yesil zeytin
Az peynir
sekersiz cay / 1dl kepek ekmegi
Ogle
Light sut 1bardak
Bi kucuk muz
Aksama da
Tavuk izgara
Yogurt olacak
Ayrica sabah cesaret edip tartiya ciktim normalde cikmicaktim 4-5 gun ama 2gunun biloncosu 91->89.9 oldu :KK9:
Tebrikler güzel sonuç 2 gün için.

Kızlar yine akşam oldu bugün yani ben akşama girdim gelelim yediklerime
Sabah
1 tane simit yedim:KK43:
Zeytin peynir
Öğle
Hiçbirşey
Akşamda
Salata yedim yağsız dengelensin diye
Şimdi spor olarak
Sabah
30 dk zumba
Akşam 30 dk tempolu yürüyüş:KK66:
4 litre su :21:
Mor ördekciğimin verdiği cezayıda yaptım 100 kere zıpladım

Benim bebeğim de 5 aylık :)) inşallah sutumuze zarari olmaz. Ama ac kalmayacagiz ki sonuçta sadece dikkat edeceğiz. Azalmaz sut bence. Zaten bol su icecegiz

Canim buradaki gibi(bizimkiler gibi) menun olursa sutun ciddi azalir. Ben kizim 12 aylikken gecen yil basladim diyete. Sutum zaten azdi. 14.ayda diyet dolayisiyla epey azaldi ve sutten kestim mecburen. Istersen sebn su an sadece sporunu yap, bartmalarin varsa birak. Allah in izniyle o sekilde zaten zayiflarsin

Sen isteyince takır takır veriyorsun
Ona şüphe yok :-)
yine verecegim ;) bende senin gibi oldum alıp alıp geri veriyorum ;)
Spor canavarısın sen nasıl geçelim seni..
Arada fırsatları değerlendiriyoruz işte :KK66:
kız yapamıyorum ya spor yasak hala sadece yuruyus :(

Canim buradaki gibi(bizimkiler gibi) menun olursa sutun ciddi azalir. Ben kizim 12 aylikken gecen yil basladim diyete. Sutum zaten azdi. 14.ayda diyet dolayisiyla epey azaldi ve sutten kestim mecburen. Istersen sebn su an sadece sporunu yap, bartmalarin varsa birak. Allah in izniyle o sekilde zaten zayiflarsin
canım emzirmedim cok bi bilgim yok bu konuda ama emzirmek icin de yemege abanmaya gerek yok onu biliyorum insanlar emzirirken forma giriyo genelde süt yapan seylerden yese kafi, elbette diyet menusu yapsın demiyorum ama emzirmeye ekmegin ve tatlının bi yararı yok onu biliyorum

Kızlar yine akşam oldu bugün yani ben akşama girdim gelelim yediklerime
Sabah
1 tane simit yedim:KK43:
Zeytin peynir
Öğle
Hiçbirşey
Akşamda
Salata yedim yağsız dengelensin diye
Şimdi spor olarak
Sabah
30 dk zumba
Akşam 30 dk tempolu yürüyüş:KK66:
4 litre su :21:
Mor ördekciğimin verdiği cezayıda yaptım 100 kere zıpladım

Kötü bir menü. Biraz daha sağlıklı menüler gelse dahs güzel kilo verirsin.

kızlar menulere geenel olarak bi baktımda bi iki menu dısında gerisi fiyasko, aksamları ekmek yiyenler neyin kafasını yasıyo bilmiyorum ama diyet kafası degil onu diyim!!!
k

Inan buraya yazmsktzn çekindiğime menülere 2 kere dikkat ediyorum. Yoksa kaçamak çok olur bende.

Back
X