Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar bende cumadan beri wc sorunu şişkinlik çekiyorum regl gunum geldi ondan ama tartılmadım dunden beri korkumdan 7 otlu çaylardanda içiyorum fayda etmedi ne yapsam ki deliricem
ay canim senin menulerin cok iyi zaten, aynen devam arada olur siskinlik; o donem gecince hepsi birden gidiyor.
moralini yuksek tut ve istemiyorsan tartilma cumaya kadar, yediklerine dikkat etmeye devam et.
yuruyusu artirabilirsin, odem atmaya birebir iyi geliyor.

Kızlar hiç kimseyi etiketlemeyeceğim ama lütfen hepiniz okuyun!
kollontai kollontai bu takımın şirinidir.
Ama hepsi bir arada
Aksi şirin
Sporcu şirin
Cezacı şirin :KK48:
Demişsinizki biz simit makarna pilav hiçmi yemeyeceğiz.
Tabiki yiyeceksiniz.
Bende yedim poğaça yedim kollontai kollontai zıpla dedi zıpladım
pilav tatlı yedim kollontai kollontai yürü dedi yürüdüm.
Burada anlatmaya çalıştığımız şey şu.
Yediğini yak!!!!'

Hiç kimseyi ceza listesine gir diye zorlamıyoruz bu sizin seçiminiz.
Dersenizki ben ceza istemiyorum e o zaman ceza almazsınız.
Ama günde 200-300 zıplama yada ekstradan 30-45 dk yürüyüş zor geliyorsa zayıflamanız zor arkadaşlar.
Benim menülerim burada eleştirilmeseydi
Kollontai cezalar vermeseydi ben o 54 kiloyu biraz zor verirdim.
Biliyorum diyetteki insana en ters gelen cümle "yeme!" dir.
Ama bu iyiliğiniz için dost acı söylermiş.
Artık karar sizin ya gram gram verecem diye uğraşırsınız yada beni motive et dediğiniz takım arkadaşlarınızın tavsiyelerine uyarsınız. Burada hepimiz kilo vermeye çalışıyoruz
Amacımız aynı çektiğimiz sıkıntılar aynı.
Hepimizin canı kaçamak yapmak yemeklere gömülmek istiyor.
Ama kaptan yardımcılarım kollontai kollontai @morordek ve B blanche_ea hem kendi nefisleriyle hemde takımdakilerin nefisleriyle savaşıyorlar. Bence teşekkür borçluyuz onlara..
kollontai morordek blanche :KK52:
oyyyyy bu yazı neden gerekli oldu muhtemelen şikayet edenler var ,ama kendi adıma konuşayım emrinize amadeyim matmazeller :KK52::KK52:
sarmala beni ,kırbaçla beni ,cezala beni kollontai kollontai :D
:KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50: lightır ;):KK73:

haklısın tatlım zaten eskilerin bişey dediği yok morordek dedi eskilere sen bak diye kollontaiye bende geçerim dedim kollontai ye dediğin gibi karşılıksız uğraşıyorsunuz bizimle hakkınızı ödeyemeyiz zaten hepimiz canlarım hepinizi çok seviyoruz biz :)
Biliyorum tatlım lafım ortaya zaten anlamışsındır.
Bizde hepinizi seviyoruz istiyoruzki aynaya bakınca gururla gülümseyin..

pazartesi bildirimleri baslasin o halde kizlar, daha bildirim goremedim pek :KK70:
Hemen vereyim
Cuma 65,4
Bu sabah 64,1
Fark 1,3
Sanırım ödemde vardı maydonoz çayı içtim (böğğk) indi :-)

ay canim senin menulerin cok iyi zaten, aynen devam arada olur siskinlik; o donem gecince hepsi birden gidiyor.
moralini yuksek tut ve istemiyorsan tartilma cumaya kadar, yediklerine dikkat etmeye devam et.
yuruyusu artirabilirsin, odem atmaya birebir iyi geliyor.
evet çok fenayım bildiğin gibi değil bugun temizliğe başladım bide yürüyüş şimdi bitki çayı içiyorum belki iyi gelir birde bahar ay herşeymi kadınlara karşı bahar geldi şiş regl ol şiş lodos çıktı şiş valla kadınlık zor zanaat:)

kızlar bende cumadan beri wc sorunu şişkinlik çekiyorum regl gunum geldi ondan ama tartılmadım dunden beri korkumdan 7 otlu çaylardanda içiyorum fayda etmedi ne yapsam ki deliricem muska77 muska77 ne yapsam defne abla sen bilirsin
Canım ben wc problemi yaşadığımda form çayı içtim.
oyyyyy bu yazı neden gerekli oldu muhtemelen şikayet edenler var ,ama kendi adıma konuşayım emrinize amadeyim matmazeller :KK52::KK52:
sarmala beni ,kırbaçla beni ,cezala beni kollontai kollontai :KK70:
:KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50: lightır :KK66::KK73:
Cumartesi günkü msjlar yüzünden yazdım. Ceza sistemimiz çok katıymış.
Evet katı ama zorunlu değilki!!

evet çok fenayım bildiğin gibi değil bugun temizliğe başladım bide yürüyüş şimdi bitki çayı içiyorum belki iyi gelir birde bahar ay herşeymi kadınlara karşı bahar geldi şiş regl ol şiş lodos çıktı şiş valla kadınlık zor zanaat:)
Nilsucum yeşilçay beni hep kabız yapar.
Sende çok içiyorsun bi kesmeyi denesene.

Canım ben wc problemi yaşadığımda form çayı içtim.

Cumartesi günkü msjlar yüzünden yazdım. Ceza sistemimiz çok katıymış.
Evet katı ama zorunlu değilki!!
ben taaşınayım bende girecem ceza gruba en eli kırbaçlınız hanginizse onu isterim benim şamaroğlanı olmam lazım :confused:

günaydın beybiler ben bu sabah tartılmadım ama dün akşam dondurma yemeden önce 65,4 tüm sonra dondurma yedim magnum :| bu günde yedim hemde kalkar kalkmaz.... ben bırakıyorum artk kısıtlaya kısıtlaya şaftım kaydı...... biraz kafamı dinliciğim.... 65 te kalmaya çalışacağım yukarı çıkmasam yeter sanki... napiim herkez fit olcak diye bişi yok demek ki....

günaydın beybiler ben bu sabah tartılmadım ama dün akşam dondurma yemeden önce 65,4 tüm sonra dondurma yedim magnum :| bu günde yedim hemde kalkar kalkmaz.... ben bırakıyorum artk kısıtlaya kısıtlaya şaftım kaydı...... biraz kafamı dinliciğim.... 65 te kalmaya çalışacağım yukarı çıkmasam yeter sanki... napiim herkez fit olcak diye bişi yok demek ki....
Ee 38 beden pantolon nolacak?
İsraf len.

Bence de sen 1 hafta bi dinlendir kendini ama sonra devam et bence. Bir de menulerin cidden cok az betulcum ya, o yorar adami. 1 hafta caninin istedigini ye, metabolizman da sasirir hem biraz.

Back
X