- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #183.441
yürü ortim kim tutar seniTatlım ben 96 la başladım inan 2 ay sonra neleri gorucende begenmiycen tartıdaben 3 ay gibi bir sürede bu kiloya indim inan sende yaparsın..
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yürü ortim kim tutar seniTatlım ben 96 la başladım inan 2 ay sonra neleri gorucende begenmiycen tartıdaben 3 ay gibi bir sürede bu kiloya indim inan sende yaparsın..
![]()
oyyy ağzın bal yisin ama kilo yapmasınTatlım ben 96 la başladım inan 2 ay sonra neleri gorucende begenmiycen tartıdaben 3 ay gibi bir sürede bu kiloya indim inan sende yaparsın..
![]()
odum kopuyo kız tartılmadım dünden beri:)pazartesi bildirimleri baslasin o halde kizlar, daha bildirim goremedim pek![]()
ay canim senin menulerin cok iyi zaten, aynen devam arada olur siskinlik; o donem gecince hepsi birden gidiyor.kızlar bende cumadan beri wc sorunu şişkinlik çekiyorum regl gunum geldi ondan ama tartılmadım dunden beri korkumdan 7 otlu çaylardanda içiyorum fayda etmedi ne yapsam ki deliricem
ilac alabilirsin bekunis, ben arada aliyorumkızlar bende cumadan beri wc sorunu şişkinlik çekiyorum regl gunum geldi ondan ama tartılmadım dunden beri korkumdan 7 otlu çaylardanda içiyorum fayda etmedi ne yapsam ki deliricemmuska77 ne yapsam defne abla sen bilirsin
oyyyyy bu yazı neden gerekli oldu muhtemelen şikayet edenler var ,ama kendi adıma konuşayım emrinize amadeyim matmazellerKızlar hiç kimseyi etiketlemeyeceğim ama lütfen hepiniz okuyun!
kollontai bu takımın şirinidir.
Ama hepsi bir arada
Aksi şirin
Sporcu şirin
Cezacı şirin
Demişsinizki biz simit makarna pilav hiçmi yemeyeceğiz.
Tabiki yiyeceksiniz.
Bende yedim poğaça yedimkollontai zıpla dedi zıpladım
pilav tatlı yedimkollontai yürü dedi yürüdüm.
Burada anlatmaya çalıştığımız şey şu. Yediğini yak!!!!'
Hiç kimseyi ceza listesine gir diye zorlamıyoruz bu sizin seçiminiz.
Dersenizki ben ceza istemiyorum e o zaman ceza almazsınız.
Ama günde 200-300 zıplama yada ekstradan 30-45 dk yürüyüş zor geliyorsa zayıflamanız zor arkadaşlar.
Benim menülerim burada eleştirilmeseydi
Kollontai cezalar vermeseydi ben o 54 kiloyu biraz zor verirdim.
Biliyorum diyetteki insana en ters gelen cümle "yeme!" dir.
Ama bu iyiliğiniz için dost acı söylermiş.
Artık karar sizin ya gram gram verecem diye uğraşırsınız yada beni motive et dediğiniz takım arkadaşlarınızın tavsiyelerine uyarsınız. Burada hepimiz kilo vermeye çalışıyoruz
Amacımız aynı çektiğimiz sıkıntılar aynı.
Hepimizin canı kaçamak yapmak yemeklere gömülmek istiyor.
Ama kaptan yardımcılarımkollontai @morordek ve B blanche_ea hem kendi nefisleriyle hemde takımdakilerin nefisleriyle savaşıyorlar. Bence teşekkür borçluyuz onlara..
kollontai morordek blanche![]()
Biliyorum tatlım lafım ortaya zaten anlamışsındır.haklısın tatlım zaten eskilerin bişey dediği yok morordek dedi eskilere sen bak diye kollontaiye bende geçerim dedim kollontai ye dediğin gibi karşılıksız uğraşıyorsunuz bizimle hakkınızı ödeyemeyiz zaten hepimiz canlarım hepinizi çok seviyoruz biz :)
Hemen vereyimpazartesi bildirimleri baslasin o halde kizlar, daha bildirim goremedim pek![]()
evet çok fenayım bildiğin gibi değil bugun temizliğe başladım bide yürüyüş şimdi bitki çayı içiyorum belki iyi gelir birde bahar ay herşeymi kadınlara karşı bahar geldi şiş regl ol şiş lodos çıktı şiş valla kadınlık zor zanaat:)ay canim senin menulerin cok iyi zaten, aynen devam arada olur siskinlik; o donem gecince hepsi birden gidiyor.
moralini yuksek tut ve istemiyorsan tartilma cumaya kadar, yediklerine dikkat etmeye devam et.
yuruyusu artirabilirsin, odem atmaya birebir iyi geliyor.
Canım ben wc problemi yaşadığımda form çayı içtim.kızlar bende cumadan beri wc sorunu şişkinlik çekiyorum regl gunum geldi ondan ama tartılmadım dunden beri korkumdan 7 otlu çaylardanda içiyorum fayda etmedi ne yapsam ki deliricemmuska77 ne yapsam defne abla sen bilirsin
Cumartesi günkü msjlar yüzünden yazdım. Ceza sistemimiz çok katıymış.oyyyyy bu yazı neden gerekli oldu muhtemelen şikayet edenler var ,ama kendi adıma konuşayım emrinize amadeyim matmazeller
sarmala beni ,kırbaçla beni ,cezala benikollontai
lightır
![]()
Nilsucum yeşilçay beni hep kabız yapar.evet çok fenayım bildiğin gibi değil bugun temizliğe başladım bide yürüyüş şimdi bitki çayı içiyorum belki iyi gelir birde bahar ay herşeymi kadınlara karşı bahar geldi şiş regl ol şiş lodos çıktı şiş valla kadınlık zor zanaat:)
ben taaşınayım bende girecem ceza gruba en eli kırbaçlınız hanginizse onu isterim benim şamaroğlanı olmam lazımCanım ben wc problemi yaşadığımda form çayı içtim.
Cumartesi günkü msjlar yüzünden yazdım. Ceza sistemimiz çok katıymış.
Evet katı ama zorunlu değilki!!
evet ya yesil cay bana da iyi gelmiyor, kahve cok iyi ac karna sabah kalkar kalkmaz.Nilsucum yeşilçay beni hep kabız yapar.
Sende çok içiyorsun bi kesmeyi denesene.
Regl zamanın yaklaşmışsa ödem olmuş olabilir.Günaydın güzel takımım herkese güzel haftasonları.
Ben de durumlar vahim. +1 kg dayım. İnanın sebebini çözemedim. Ama ben bunu cumaya kadar halledip eksilere de düşeceyim.
Ee 38 beden pantolon nolacak?günaydın beybiler ben bu sabah tartılmadım ama dün akşam dondurma yemeden önce 65,4 tüm sonra dondurma yedim magnum :| bu günde yedim hemde kalkar kalkmaz.... ben bırakıyorum artk kısıtlaya kısıtlaya şaftım kaydı...... biraz kafamı dinliciğim.... 65 te kalmaya çalışacağım yukarı çıkmasam yeter sanki... napiim herkez fit olcak diye bişi yok demek ki....
Bence de sen 1 hafta bi dinlendir kendini ama sonra devam et bence. Bir de menulerin cidden cok az betulcum ya, o yorar adami. 1 hafta caninin istedigini ye, metabolizman da sasirir hem biraz.günaydın beybiler ben bu sabah tartılmadım ama dün akşam dondurma yemeden önce 65,4 tüm sonra dondurma yedim magnum :| bu günde yedim hemde kalkar kalkmaz.... ben bırakıyorum artk kısıtlaya kısıtlaya şaftım kaydı...... biraz kafamı dinliciğim.... 65 te kalmaya çalışacağım yukarı çıkmasam yeter sanki... napiim herkez fit olcak diye bişi yok demek ki....