• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende takıma katılmak istiyorum mumkunmu acaba son çare olarak bunu yapmalıyım 104 kiloyum suan 112 kiloyken başlamıştım 99 a düştüm geri aldım muska 77 nin hikayesi kafama bir balyoz yedim etkisi yaptı bende ağlayarak okudum 30 kilo en az vermem lazim ve 26 yasindayim
canım bizim takım oldukça dolu motivasyon amaçlı katılabilirsin tabiki ama listelere girmen gecikebilir bu arada maşşallah güzel gitmiş seninde azimli olduktan sonra inşallah devamı da gelir
bu arada kurallarımız ilk sayfada takıma katılmak istiyorsan okuyup kabul etmen gerekli

of nedense basim donuyor midem bulaniyor sicaktan herhalde; oglen de kofte yedim evden getirmistim ama iyi gelmedi sanirim; hicbir sey yiyesim icesim yok sadece su.
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine sıcak yapar :(

ay ben diyeti bozdum yine ya ne oluyor bana 2 gundur toparlayamadim; neyse yarin aklimi basima devsireyim bi.
herhalde haftasonu yuruyus cilginligindan vucudum seker ihtiyacina girdi.
Aksam yemeği yerine yoğurt ye 1 kase yada salatalik ye 2 tane ..yarına da normal menünü yaparsın canım en azından dengelenmiş olur:KK69:

ay ben diyeti bozdum yine ya ne oluyor bana 2 gundur toparlayamadim; neyse yarin aklimi basima devsireyim bi.
herhalde haftasonu yuruyus cilginligindan vucudum seker ihtiyacina girdi.
bence zaten kilo olarak fazlan yok çok zorluyorsun kendini dikkat et:) geçmiş olsun

12985375_851188874986964_5889442316057457194_n.webp

nasıl kızlar bizde böyle bir diyetemi başlasak :KK70::KK70::KK70:

Suyumu içmiştim 3 lt ye yakın yazmayı unutmuşum :KK17: bugün spora vercem kendimi zıplamayı ilk kez deneyeceğim çocuklar uyuyunca. Bide kızlar ben yürüyüşe çıkamıyorum çocukları bırakıp ama evde eliptik bisiklet var onda yapıyorum sporumu . Keşke çıkabilsem sizler gibi:110:
ben de senin gibiyim canım çıkamıyordum dışarı. Grubum sayesinde leslieyi keşfettim ve bugün yaptım iyi terletti be yordu beni. Belli biliyorsundur leslieyi
kızlar birazdan gelirim yine son toparlamarı yapıp yürüyüşe çıkıcam öptüm:KK15:
Fıstık günde kaç kez yürüyorsun?ne zaman okudam yürüyüşe gidiyorsun, maşallah sana
günaydıınlar ,bugün oğluşu taksiyle bakıcısına bıraktım eşimi metroya dedimki ben yürüyecem vakitte var daha indim metro durağından bastım işe yürüyerek geldim :KK24:
akar kokar tok tutar dediniz iş yerime yumurta getirdim,sularımı doldurdum o sular öğlene kadar bitecek:confused:
Eki Görüntüle 1816767
Süpersin canım
kızlar bu şişkinlik beni moralman acayip çökertiyor sanki hiç kilo veremicekmişim gibi :KK43:
çökme nilsub çökme öyle de deme ya. Sen verirsin güveniyoruz sana

Bende takıma katılmak istiyorum mumkunmu acaba son çare olarak bunu yapmalıyım 104 kiloyum suan 112 kiloyken başlamıştım 99 a düştüm geri aldım muska 77 nin hikayesi kafama bir balyoz yedim etkisi yaptı bende ağlayarak okudum 30 kilo en az vermem lazim ve 26 yasindayim
hosgeldin canım ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettim demen gerekiyor, sonra da tanısırız ;)

hosgeldin, ilk sayffadaki kuralları okuyup kabul ettim demen gerekiyor
canım bu geldiginden beri gordugum ilk mesajın gunde 5 mesaj yazma ve aksamları menu bildirme zorrunlulugun var yoksa takımda kalamazsın

bende arayacaktım simdi, sen aramıssın kaptanım, umarım bir an evvel iyi olur
canım ilac alma gercekten iyi bisey degil

ama tek tek yazman gerekiyor
Ya ben Bi sürü mesajda yazdım menüde yazdım ..Ayrıca wifi da arıza yaşadığımida yazdım. .arkadaslara yorum da yazdım ..Bunların kontrolü bu şekilde mi oluyo ..

Back
X