• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar ben kahvaltı yapıyım bu sabah geçe kaldı dahada bekletmiyim görüşürüzz
ya soyle ama pazartesi 59.5'tum, sali 59.9'dum, carsamba, 59.7, bu sabah yine 59.7 :)
Neyse en azindan gecen cumaya gore -200'um cepte diyeyim :)
bugün bol bol su iç bide maydanozlu çay iç.. ödemler gitsin vücut kaçamakları sıfırlasın tatlım :KK66: yarına 58 olursun gibime geliyo .... en kötü ihtimal 59,0 :KK15:

ya ben aksam yemegim konusunda hep kararsiz kaliyorum, sizce corba icmek mi daha iyi yoksa tavuklu/etli/peynirli salata mi?

Ekmeksiz akşam menüleri doyuruyo beni gayet canım.. üstelik yeni başladım midem hala kocamn :D tavuklu salata gercekten cok iyi oluyo.. hatta yağ tuz yerine yoğurtlu naneli bi sos yapabilirsin ferah ferah oluyo. balık seviyosan ızgara da güzel oluyo.. yarım kase çorba da ekleyebilirsin menülerine..geceler çok uzun yatana kadar bastırır seni bence herşeyden az az olan bi menü

Ay alakam yok, neyse haftaya artik. Benim boyle, gerci cok da super beslenmedim hafta basinda ama bu da iyi ya en azindan - diyorum, vucut da daha iyi alisiyor :)
bence de çok iyi durumdasın canım nilsuba katılıyorum.. performans üstü yürüyüşler antremanlar yapıyosun.. zaten geçen 40squat gördüm saygıyla eğildim..ben daha yeni başladığım için minik rakamlardayım ve bacaklarım yanıyo ağlamak istiyorum :D devede kulak kalmış sendeki hop desen verirsin.. sen de böyle yaparsan biz kapatıp dükkanları gidelim canımm B blanche_ea :D ;)

morordek morordek dünün menüsü akşam misafiri vardı yazamadım
sabah 1 yumurta 1kk peynir 1 dilim köy ekmeği
ara 2 kayısı yeşil çay
öğlen 2 yumurtadan menemen 1 kase yoğurt
ara yarım dilim ekmeğe yoğurt sürüp üzerine kimyon döktüm bolca gaz atıyor diye ama faydası olmadı :(
akşam 1 kase yeşil börülce 4 5 kaşık yoğurt
su 2.5
spor 1 saat yürüyüş:)

bence de çok iyi durumdasın canım nilsuba katılıyorum.. performans üstü yürüyüşler antremanlar yapıyosun.. zaten geçen 40squat gördüm saygıyla eğildim..ben daha yeni başladığım için minik rakamlardayım ve bacaklarım yanıyo ağlamak istiyorum :KK70: devede kulak kalmış sendeki hop desen verirsin.. sen de böyle yaparsan biz kapatıp dükkanları gidelim canımm B blanche_ea :KK70: :KK66:
diyorumya kahrımdan öldürücek beni bu hatun:KK4:

diyorumya kahrımdan öldürücek beni bu hatun:KK4:
Ay askolsun ne alakasi var, ben de dun aksam tavuklu salata yedim, 1 yk zeytinyagli ve bol limonlu.
Aksama yemege cikacagiz da erkek arkimla, salata mi yesem, sadece corba mi icsem yoksa izgara balik mi yesem bilemedim :)

Ay askolsun ne alakasi var, ben de dun aksam tavuklu salata yedim, 1 yk zeytinyagli ve bol limonlu.
Aksama yemege cikacagiz da erkek arkimla, salata mi yesem, sadece corba mi icsem yoksa izgara balik mi yesem bilemedim :)
ya takılıyorum alınma ama çok iyi ve güzelsiniz tatlım azıcık kıskanak ki hırs yapalım bizde öyle olalım:KK48:

balık yee....

WP_20160421_001.webp

Kızlar soldaki içime hazır kefir sağdakinide yeni yaptım 2 gün beklicek:)

Back
X