• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Senden de korkulur valla ama bence de ben de olsam agzinin payini verirdim; bende bu gorumcelerdeki kiskancligi anlayamiyorum yani! Nolur iyi davransan, destek olsan..

Görümceyi pek bilmem ama kaynana kiskaniyor bence. Dun aksam yemeginde esim bana yemek yedirdi. Ben hanimimi ellerimle besliyorum anne falam dedi. Kaynana direk ah ah kiymeti bilinmiyor ki dedi. Ben de oglun ona verdigin kiymeti degeri fazlasiyla biliyor. Ikimiz de birbirimize karsi ayniyiz. Bi de sabah diyordun 6 yildir ben geline ne laf soylemisim diye. Iste bu laf ne o zaman dedim...

ay masallah ne guzel bir cocuk bu boyle :KK70:
evet hem yakışıklı hem sağlıklı kefir bile içiyor:KK70::KK70::KK70: sende bekardın dimi betüş alıcam oğlunu diyo seni alırız belki bak ona göre gelen geline yatlar katlar ne istiyorsa:KK70::KK70::KK70:gözleri ela ablası ona göre taliplerine duyrulur

Tatlım sütün çekeer derler, sen emziriyosun bence Can'ının istediği bişey olursa azıcık tatmalısın

Kiz öyle bir şey olsaydı benim sütüm şimdiye çoktan çekmişti. benim canım televizyonda gördüğüm herseyi canim ister :)))

Görümceyi pek bilmem ama kaynana kiskaniyor bence. Dun aksam yemeginde esim bana yemek yedirdi. Ben hanimimi ellerimle besliyorum anne falam dedi. Kaynana direk ah ah kiymeti bilinmiyor ki dedi. Ben de oglun ona verdigin kiymeti degeri fazlasiyla biliyor. Ikimiz de birbirimize karsi ayniyiz. Bi de sabah diyordun 6 yildir ben geline ne laf soylemisim diye. Iste bu laf ne o zaman dedim...
bencede kıskanıyorlar benimkide arada der birşeyler ama ben hemen cevabını veririm oda bıktı benden artık söylemiyor :KK70::KK70::KK70:aman ne edepsiz gelin bu diyordur şaka bir yana iyi geçiniriz çok eşime der üzme gelinimi diye bugun hastaneye gittiler sabah haber verdi onlarada yemek pişiricem kuru fasulye ve pilav yapıcam gelince götürürüm:)

Ay askolsun ne alakasi var, ben de dun aksam tavuklu salata yedim, 1 yk zeytinyagli ve bol limonlu.
Aksama yemege cikacagiz da erkek arkimla, salata mi yesem, sadece corba mi icsem yoksa izgara balik mi yesem bilemedim :)

Ben olsam ızgara balik tercih ederdim

Günün menüsü

Kahvaltı: 1 dilim kepekli ekmek. 1 haşlanmış yumurta. 1kk peynir. 4 ad yeşil zeytin. Şekersiz çay

Ara:şekersiz ekinezya ihlamur çayı

Öğle: 3 yk yoğurt, 1 orta boy elma

Ara. : 1 şişe maden suyu

Aksam: 1 kepce Şehriye çorbası. 1 fırında tavuk budu. 2 yk yoğurt. Marul.

Ara: şekersiz ekinezya ihlamur

Su: şu ana kadar 2.5 lt.

Spor: Leslie ile 1 mile.

Mesaj sayim: çocuktan fırsat bulup sayamadim ama 5i geçmiştir.
Cok iyi bi menü canım :KK66:
Maalesef dün menumu yazamadim şimdi yaziyim uykuya kalmışım sabah 2 yumurta domates salatalık 5 zeytin 1 dilim ekmek çay
Öğle mercimek köftesi 6 tane yanına allah ne verdiyse yeşillik
Yeşilçay akşam yemek yemeden uyumusum grip oldum basın agriyodu cok
Canım mercimek köftesi nedir ya hem de 6 tane? Ceza listesinde olsan kesmistim cezanı. Akşamı boş geçirmissin tabi dogal olarak ama daha dengeli beslensenize.
Ayrıca menülerinde spor ve su miktarını da yazarsan ona göre de yorumlayabiliriz.
Gunaydin kizlar. @muska77 ma soz verdim donebilecwgim en kisa surede gelecem diye. Su 1 hafta da neler yaşadım anlatamam. dedem yogun bakimda yattigi icin annem apar
Topar gitti. Cok üzüldüm annemin gitmesine ama napalim. Dedem simdi daha iyi. Kayivalidemler geldiler. Yarin gidiyorlar.onlar varken toplanamadim zaten. Gittikten sonra toparlanacam.
oglum orta kulak iltihabi geçiriyor. Ilk defa basimiza geldi. Kulak agrisi cok fazlaydi. Elhamdülillah düzeldi. Beni en cok uzen ise kizim oldu. Dr götürdük idrar yollari enfeksiyonu diye. Dr muayene ederken kalbinde üfurüm oldugunu söyledi 2 yerde. Cocuk kardiyolojisine gonderdi ama dr da izne ayrilmis. Maalesef bu sehir de 1 tane çocuk kardiyoloji dr var. Ne zaman gelir vellu degil. Muayene olupta icim rahat olana kadar ben catlarim herhalde. kocam da midesinden rahatsiz. Bir tek saglam ben kaldim.

Hele yeni evi temizlerken aglayacaktim neredeyse. Bu kadar mi dolaplari yagli olur. Temizlikci tutsan bile benim kadar yapmazdi.
Geldimi hersey üstüste geliyor. Ama gececek diye sabirla bekliyorum. Tasinsaydim rahat edecektim bir nebze de olsa.
Öncelikle gecmis olsun canım. Bugunden itibaren döndüm demissin umarım düzenli bildirime kaldıgın yerden devam edersin. Ceza listelerini ben tutuyorum, kollontai ile de konustuk bi standart belirledik gibi... Zaten muska da buralarda olmadıgı icin kollontai o işlerle ilgilenir. Cuma gunu dilersen seni alırım ceza listesine yeniden. Malum haftalık liste tutup birinciyi seciyoruz.
Ay askolsun ne alakasi var, ben de dun aksam tavuklu salata yedim, 1 yk zeytinyagli ve bol limonlu.
Aksama yemege cikacagiz da erkek arkimla, salata mi yesem, sadece corba mi icsem yoksa izgara balik mi yesem bilemedim :)
Bence de ilk tercih balık, yoksa salata, en olmadı o zaman corba :KK66:

550295_442478959172094_853222292_n.webp

KIZLAR TAM DA BİZLİK BİR LAF KİLO VERMEMİZ YAVAŞLASA BİLE VAZGEÇMEK YOK YOLA DEVAM ...........

bencede kıskanıyorlar benimkide arada der birşeyler ama ben hemen cevabını veririm oda bıktı benden artık söylemiyor :KK70::KK70::KK70:aman ne edepsiz gelin bu diyordur şaka bir yana iyi geçiniriz çok eşime der üzme gelinimi diye bugun hastaneye gittiler sabah haber verdi onlarada yemek pişiricem kuru fasulye ve pilav yapıcam gelince götürürüm:)

yok canim benimkinin varsa yoksa ogludur...
aslinda severim ama boyle laflar olunca da sinir oluyorum. Bende cevabini veririm. Hicte altta kalmam.

iyi Allah a şükür azcık üşütmüşüm ama dün hasta hasta 3mil lesli yaptım.... bu günden itibaren geri döndüm buraya olmasa da diyetime :) hala 65 lerdeyim çok sevdi beni bu 65....

ex kocam ayyyy ne adamdı bee hayın gaynana ayrıdı bizi :)))
yok kız alıcam hadi seni kıyamadım senin gibi çatlağı bida nerden bulucam :KK70::KK70::KK70:
anlamadım diyete dönüp buraya mı gelmicen ? kızarım bak :KK62:

Back
X