• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

morordek morordek B blanche_ea kollontai kollontai
kollantai gelmeden yazip kacayim.korkuyorum kaptandan.

sanah 8.30 da
1 dilim ekmek
yarim salatalik
yarim domates
tavada yumurta
peynir

12.30
1 elma
1 salatalik

14.30
2 dilim ekmek
5 yk menemen
1 cornetto

ve midem cok kotu oldu ishal oldum. Yiyecek yerim kalmadi.
spor yok
suyu da bugun 4 lt yapacam.
2 lt bittu 2 lt kaldi
Ben zaten sana ceza yazmaktan pes etmistim. kollontai adam eder seni ne de olsa listedesin ve listedekilerle o ilgilenecek.

Mis gibi kefirime şuç bulmayın.. nilsub nilsub zaten kabızmış ki kaç gündür :KK12: ama düzeliyomuş allahtan.. geçmiş olsun geçer hemen inşallah bu arada. bi de herkese bakamadım ama bazıları benden büyük olabilir senli benli konuşursam kızmayın ablalarım :KK66:
Ben içem bi bardak daha da yürüyüşüme çıkayım bari:KK49: yeni kaptanımız kollontai kollontai ağlatıcak gibi herkesi sonra az veririm yine kefire gitmesin şuç :KK70: bu arada hayırlı olsun senin içinde çok uğraştırıcı oluyodur bu kadar kişiyle ilgilenmek ama umarım herkes için güzel sonuçlar gerçeklerşir :KK39:
ya hayatım kefire bişey dediğim yok ama ben kefir içmeye başlayınca kabızlığımda başladı bana iyi gelmedi tatlım bünye meselesi:KK39:

sanah 8.30 da
1 dilim ekmek
yarim salatalik
yarim domates
tavada yumurta
peynir

12.30
1 elma
1 salatalik

14.30
2 dilim ekmek
5 yk menemen
1 cornetto

spor yok
2 lt bittu 2 lt kaldi
o cornet olmasa menü süpermiş

kızlar menüm
kollontai kollontai morordek morordek B blanche_ea d_mndc d_mndc btlbetul btlbetul T tatlitambak
sabah
1dtbe 1 kk peynir 2-3 dilim domates 1 yumurta çay
ara yeşil çay
öğlen
1 kase kuru fasulye 1 dtbe
ara buyuk bir kupa sade kahve
akşam
1 yeşil elma 1 kase yoğurt
spor 1 saat yürüyüş
su 3 lt doğru ilerliyorum:)
savulun rakibelerim ben geliyorum:)

kızlar menüm
kollontai kollontai morordek morordek B blanche_ea d_mndc d_mndc btlbetul btlbetul T tatlitambak
sabah
ara yeşil çay
öğlen
akşam
spor 1 saat yürüyüş
Öglenden ceza yazar bence kollontai :) Hem fasulye hem ekmek, iyice şişmişsindir. Bence sabah dışında ekmek yemeyin artık eskiler :)

kollontai kollontai beni de ez gebert yaa raziyim. Senden tirsiyordum yemiyordum. Noldu tpparlayamiyorum. Ceza konusunda acimasiz olabilirsin bana
olcam zaten cezalar jumpng jack olarak yapılacak bundan sonra!!!

sanah 8.30 da
1 dilim ekmek
yarim salatalik
yarim domates
tavada yumurta
peynir

12.30
1 elma
1 salatalik

14.30
2 dilim ekmek
5 yk menemen
1 cornetto

spor yok
2 lt bittu 2 lt kaldi
o kadar yersen ishal olursun tabi sana bu hafta sabah da dahil ekmek yasak ceza listem yarın baslıyodu ama sana ceza 200 jj zıpla bakem

kızlar menüm
sabah
ara yeşil çay
öğlen
akşam
spor 1 saat yürüyüş
sana bu hafta sadece sabah 1 dlm tahıllı ekmek hakkı veriyorum fazladan her dilim icin 15 dk yuruyus haberin ola ;) ayrıca su kuru fasulye bitmedi mi daha sissin zaten yeme

Anammm herkeste bir korku 80 ler darbe yönetimindeki türkiye gibi olmuş burası :KK70:
dimi ama ya seker gibi insanım su gordugum muameleye bak ;)

olcam zaten cezalar jumpng jack olarak yapılacak bundan sonra!!!
o kadar yersen ishal olursun tabi sana bu hafta sabah da dahil ekmek yasak ceza listem yarın baslıyodu ama sana ceza 200 jj zıpla bakem

sana bu hafta sadece sabah 1 dlm tahıllı ekmek hakkı veriyorum fazladan her dilim icin 15 dk yuruyus haberin ola :KK66: ayrıca su kuru fasulye bitmedi mi daha sissin zaten yeme

dimi ama ya seker gibi insanım su gordugum muameleye bak :KK66:
tamam 1 mile cezam var yaneeeee....... yok şimdi bitti yedi adam ile çocuklar çok şükür:KK70:

Back
X