- Konu Sahibi Cherry Mom
- #185.121
B blanche_ea ne yapıyosun canım kaçırdım mı ist gidebilirim diyodun gittiniz mi?
yok beybi gitmedik, ben tum gun calistim; islerim vardi.
Kizlar gunaydinnnnnnn ben aksami bile bitirdim @parkbyull kesin birşeyi yalnış yaptik ama neyibende bu subahhh şokkkkladımmm 74.600 çıkdım kesinlikle detoks yapmayi dusunuyorum cumaya kadar gitsin bari gidebildigi kadar varmisin yapalim beraber arkadasim yapardi kilosu takildiginda sebze meyveyi at blandira ic icine ya yogurt yada diyet sut su koy ic gitsin
Sabah
Omlet
Peynir
Ogle
Hicbirsey
Aksam
Buharda börülce
Yogurt
3 litre su
Yatmadan yavas tempoyla 30 dk kesin yuruyecem leslie ablamla bacaklarim yoksa sisecem gene
Sanirsam karatay teyzemi dinleyip cok uzun süre aç kalmamdan kaynaklaniyor kilo verememem az ve sıkmı yemeliyim kilo veren arkadaşlar bi el atin lutfen![]()
ya canim ben de bu sabah dune gore +400 ciktim ki sadece saat 11'de kahvalti yaptim tum gun, oluyor arada gidiyor sonra ama bence de ara ogunlu beslenmek, az az ama sik yemek gerek sanirim. Ben de oyle daha cok faydasini goruyorum. Bir de yuruyus ve balik cok iyi geliyor bana; dun yuruyus yapamadim islerim vardi ama bugun cikacagim simdi, yine yollara vururum kendimi :)